תקוע....

brider

New member
../images/Emo101.gifתקוע....

מצטער מראש שקצת נסחפתי עם המילים אבל אני ממש זקוק לעזרה בעיקר מכאלו שמכירים את חיל ההנדסה אבל לאו דוקא, אז בבקשה תקראו עד הסוף. אז ככה... הסיפור שלי מתחיל קצת לפני יותר מחצי שנה כשעוד הייתי מלש"ב צעיר, מורעל וטיפש (אבל עם נתונים די גבוהים) שהתעקש להתגייס להנדסה "קרבית" למרות כל האפשרויות המפתות שעמדו לפניו. היום אני עדיין צעיר אבל הספקתי ללמוד כמה דברים על הצבא ולהבין (קצת באיחור) שהנדסה זה לא המקום בשבילי. לא שאני לא רוצה לתרום, ההיפך הוא הנכון אבל אני לא מסתדר בקרבי ודי בטוח שאני יכול לתרום הרבה יותר במקומות אחרים בתחומים כמו מחקר ופיתוח. משום שלא ידעתי מה לעשות (כמה נאיבי ודבילי שזה נשמע) פניתי למ"מ ואחריו למ"פ וניסיתי להסביר להם שאני לא מוצא את עצמי בפלוגה ואולי הם יכולים להעביר אותי למקום אחר. מן הסתם הם לא ממש נאותו ובינתיים רק צבריתי יותר ידע ועברתי עוד הכשרות שהופכות אותי לחיוני עוד יותר עבורם. ועכשיו אחרי שזיינתי לכם את השכל אגיע לעיקר - אילו אפשרויות עומדות לפני, הן מבחינת האפשרויות הרגילות יציאה למכי"ם, אולי אפילו מוקדם (ומה אח"כ...?) או פניה לקב"ן, למג"ד או לכל גורם בכיר אחר, למי עלי לפנות ולאילו תפקידים זה עשוי להוביל אותי, האם יש סיכוי לחזור לבקו"ם או למז"י ולאילו תפקידים אני יכול להתמיין משם ולסיום - האם יכול להשתלם לדפוק נפקדות? תודה מראש על כל עצה שלא תהיה, יובל

aslfc

New member
../images/Emo13.gif

יש לאוגדה קב"ן נורא נחמד, אם זה מעניין אותך. אבל את תהיה נפקד, בכל אופן. זה רק יוסיף לך דפוק.

ice 007

New member
אח שלי אל תעשה טעויות

שמע אחי תשמח שיש לך את האופציה הזו לשרת בקרב כי יש אנשים שאין להם... בכל אופן בצבא לא תמצא לא מחקר ולא פיתוח....ואם תמצא לא נראה לי שאתה תעסוק בזה...מצטער לאכזב אותך...

אחי

כמו זה שלפני גם אני נאלץ לנפץ לך את האשליות בפרצוף ,אחי אם אתה לא תהיה קרבי אתה תהיה גובניק במפקדה של הגדוד שזה יותר גרוע בהרבה מקרבי או שאם תלך לקב"ן ותוריד לפרופיל 45 תוכל לשרת קרוב לבית בבסיס פתוח בכל מקרה למודיעין ושאר דברים כבר לא תגיע אולי להיות פקיד עם מחשב או פקיד שלישות (הדבר הכי קרוב למחקר ופיתוח) אז לסיכום הברירות שלך הם בין להישאר לוחם לבין להיתקע בתור גובניק בגדוד (שזה יותר גרוע ) לבין לנסות להיו עציץ ליד הבית ככה שמבין האפשרויות האלה אני חושב שכדי לך לשקול להישאר לוחם למה זה אומנם אפור משעמם ושוחק אבל יש סיפוק מה שלרוב הגובניקים אין . לתפקידי גובים איכותים באמת מגיעים בד"כ רק עם מיונים לפני הצבא ועכשיו בטח יקפות איזה מישהו ויגיד הנה אני נו טוב אז יש יש מקרה חריג אחד ל-2000 וגם הוא בטח השיג את זה עם קומבינות אבל עדיין אם תצא מקרבי אתה רוב הסיכויים שתגיע לתפקיד לא משהו בכלל לכן כדי לך לנסות לחפש את עצמך בתוך היחידה קודם כל למשל אם בא לך תפקיד יותר חפ"ש ני נסה להגיע ל-ב קודקוד ,חופ"ל ,רס"פ ודברים כאלה .

יניב100

New member
עצה למתלבט

אל תצא למ"כים.אתה שואל למה אז אני יענה כי בתור מ"כ אתה צריך לתת דוגמא ואם אתה תיהיה שבוז אז החיילים שלך יהיו פי אלף יותר. דבר שני אתה תיהיה יותר חיוני ואל תשכח שביזבזו עליך קורס + השלמה ביחידה ופתאום אתה בא ורוצה לזרוק להם את הכל ולהגיד שלום אני הולך. זה לא הולך ככה.אני מאמין שיהיה לך גם יותר קשה לצאת בתור מ"כ.

TheNightcrawler

New member
ניסיוון אישי

אל תעשה את הטעות שאני עשיתי יצאתי מהנדסה אחרי זמן מסוים בחיל ואני עד היום מצטער על זה ג'ובניקים זה עם של חארות קרבי זה הכי אחי המורעלות שלך רק תעלה שאתה כל היום תנקה את הבסיס ותעשה חרא וכבר לא יחזירו אותך לקרבי אחרי זה אתה תמיד יכול לעבור ולהיות בצמ"ה שזה לא רע בכלל יש לי הרבה חברים בזה והם די נהנים אין שמירות והכל אבל עבודה די מעצבנת

למעלה