שרשור וטרינרים מומלצים

gezer5

New member
גבעתיים/ת"א

מרפאת גבעתיים לחיות בית דר' חנוך ספיר דר' אמיר בור 03-7323644 חרום 03-6106666 מנוי 51681 גדולים מהעולם ולא יקרנים

ka37נזק

New member
אין כמותם ביחס ובמקצועיות וגם במחיר

לחיות רחוב. רק החניה שם על הפנים בשעות שקופ"ח הסמוכה פתוחה

דנההההה

New member
כפר ויתקין - מרפאה וטרינרית

של מיה מורדוך, יוסי מורדוך ואילון. טלפון: 09-8663592 מקצועיים, אוהבים, סבלניים ולא יקרנים. ממליצה בחום רב. הטלפון הוא גם לחירום 24 שעות.

דנההההה

New member
והסתייגות באותו אזור - איל נחמיאס

בצומת רופין. יקרן (מאוד!), אין יחס אישי לחיה ולאדם, חובה להזמין אליו תור מראש (של כמה ימים). ולמרות שנחשב מקצועי - פישל לפחות פעמיים השנה, באחת הפעמים זה הסתיים במותה של חתולה בריאה. זהירות!

אני חולק עלייך

הוא וכל הצוות מאוד עוזים ושווה כל גרוש
הוא משוןק מוצרי פורינה. פחח . וטרינר לא מומלץ נחום ולמוש בבית יצחק הוא כן לא מתיחס לאדם וחיותו אפילו לא לפרה לא איכפת לו האתר של מרפאת עמק חפר בהנהלת איל נחמיאס: |www.rupin-vet.co.il

דנהה ראית שיש שני ממליצים לפחןת

שוב אייל נחמיאס וכל הצוות במרפאה הוטרינית שלו נותנים את הנשמה שוב האתר שלו www.rupin-vet.co.il

דנההההה

New member
אני יודעת שיש לו ממליצים רבים

אך לצערי הרב בחצי השנה האחרונה נתקלתי בו פעמיים - ולא לטובה, כך שאם שואלים - אני מיידעת. ומה לעשות שבשני המקרים שמעתי דברים רעים ביותר על היחס שלו. באחד המקרים מפי בחור שהשאיר אצלו מעל 10,000 ש"ח על טיפול בכלבה שנדרסה! אני רוצה לראות מי ישתוק אחרי שישלם לוטרינר כל כך הרבה ויקבל ממנו יחס קריר, נטול אמפתיה. במקרה השני חתולה נפטרה בעיקור! בגלל שהד"ר הנ"ל הפקיר אותה בידי מתלמד ולא נכח להשגיח, למרות שהוא מחוייב לעשות כך. בשני המקרים הנ"ל הוא ממש לא נתן את הנשמה, אלא בעיקר התנער מאחריות ורק דאג לתשלום הגבוה שלו. מה לעשות שאני מכירה באזור כמה וטרינרים מקצועיים כמוהו שגובים הרבה פחות ונותנים תמיד יחס חם לחיות ולאנשים.

דנההההה

New member
למה הטון הזה?

שאלת-עניתי. זכותי להביא מידע לקוראות הפורום. אני יודעת שקשה לשמוע דברים לא נעימים על מישהו שאתה מעריך - אבל אלו החיים. האמן לי, אין לי ולו דבר אישי אחד נגד אייל נחמיאס. ואם לא שמת לב - השרשור התחיל בהמלצה שלי...

דנההההה

הטון הזה היה כי זה שרשור וטרינרים טובים ולא טובים על אייל יש אינסוף ביקורות טובות לא רק מפורום חתולים בתפוז רק את משמיצה אותו תחשבי על זה.

דנההההה

New member
למה אני משמיצה?

אני מספרת על מקרים שקרו אצלו. איך זה נקרא להשמיץ? למה קשה לך כל כך להתמודד עם האמת? וטרינרים, האמן או לא, הם בני אדם וגם הם עושים טעויות. לרגע לא טענתי שהוא עושה רק נזקים, אבל זכותי ליידע את הפורום על הטעויות שעשה. אני לא הראשונה בפורום המסתייגת מוטרינר כזה או אחר ואני לא רואה בכך שום פסול. אפשר לחשוב שאתה מקבל אחוזים אצלו...

A d i G

New member
באותו אזור פרידמן-הראל

לד"ר פרידמן וד"ר הראל 3 מרפאות אחת משותפת בנתניה (09-8349503 ) אחת בביתו של ד"ר פרידמן בכפר ידידיה (09-8337941) ואחת בביתו של ד"ר הראל באביחיל הם אנושיים, סובלניים, זמינים תמיד (052-2427169) המחירים סבירים מאד והם אף פעם לא "דוחפים" טיפולים שאינם הכרחיים (לדוגמא ניקוי שיניים, שנתקלתי כבר בוטרינריים שאמרו שחייבים לבצע גם כשהמצב היה עדיין יותר מסביר). ההורים שלי לוקחים אליהם גם את הכלבות אני ממליצה בחום.

catslover

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo108.gifקריית ענבים, י-ם../images/Emo107.gif

וט חולים טל-פקס: 5348626-02 מס' חירום: 0545613377 מומלץ בחום! יש להם את כל הציוד הרפואי (רנטגן, בדיוקת דם וכו') ואבולנס חירום....

צושי

New member
דומינו, זה נראה בשרשור שיש לך

הסתגויות מהמרפאה של גיל בן שלמה וחיליק מרום מ"וט חולים". האם התכוונת אליהם? אם זה לא נכון, אנא כיתבי זאת. שלא תהיה הטעיה.

צושי

New member
ודרך אגב, אני מאוד ממליצה על

גיל בן שלמה שחתולי מטופלים אצלו. לגבי שאר הווטרינרים במרפאה לא אוכל להמליץ כי אני לא מכירה.

catslover

New member
גיל באמת מצויין!

אני גם יכולה להמליץ עליו!! וכמובן שגם על חיליק מרום המדהים!! שניהם באמת וט' מעולים ואנשים טובים!!

00../images/Emo69.gif הבהרה: לא התכוונתי

למרפאה של גיל בן שלמה. הכוונה הייתה שלי אין המלצות, אלא בעיקר הסתייגויות מרשימת מרפאות בירושלים. על המרפאה הנ"ל אני יודעת את ההתרשמויות החיוביות של צושי.

תל אביב צפון - מומלץ לא רק מהצפון!

אני ממליצה בחום על עופר ישראלי הוא נמצא באלקחי ברמת אביב ג' - לא להיבהל! הוא סביר מאוד מאוד מאוד במחירים וחוץ מזה שהוא אנושי ומיוחד!!!! טל: 6426633 .

למעלה