שרשור וטרינרים מומלצים

Noaal

New member
../images/Emo101.gif ירושלים ../images/Emo101.gif

מרפאת חביבה - ד"ר חגי אלמגור. 6527292 - 02 ייעץ לי לא פעם בטלפון במגוון נושאים מבלי שהייתי לקוחה שלו (או שהוא הכיר אותי בכלל). טיפל בפיסטוק, לאחר שהיא הגיעה למצב קריטי והוט' הקודמים שלה ויתרו עליה (סיפור ארוך - מי שרוצה במסרים), דאג והתקשר מיוזמתו גם אלי וגם אל עינת פרי המקסימה (הלוואי והייתה פותחת מרפאה בירושלים) והתעדכן במצבה הסופני של פיסטוק.

zoe1111

New member
דר' בועז אברם ברחביה

אם אני לא טועה המליצו עליו בשרשור הקודם הוא מדבר דיי הרבה אבל עושה את העבודה שלו טוב בגילה יש את ירון גולן ודר' בלנק- שהציל את החתול שלי אחר התייבשות. בבית הכרם אבירם הרשקוביץ (כשהייתי אצלו לפני כמה שנים אני חושבת הוא עבד במרפאה של דר' ליטבק שהיה פחות נחמד לדעתי) הוא היה ממש בסדר וטיפל טוב בחתול.

mitzi20

New member
../images/Emo41.gif המלצות ירושלים ../images/Emo41.gif

המרפאה בעמק רפאים - ד"ר פליישמן וכל הצוות. יחס אישי ומקצועי מאוד. לא היה לי ניסיון איתם בחתולי רחוב. ד"ר בני ספיר - איש עם סבלנות להקשיב, מוכן לעזור לא פעם בטלפון גם שלא הייתי לקוחה שלו, מקצועי ואדיב מאוד, מאוד מסור ולא מוותר.. רק מה? לקבוע תור לפני כי עמוס שם מאוד...

Noaal

New member
מסתייגת בענק!!!! ../images/Emo31.gif ../images/Emo128.gif

מהמרפאה של פלשיימן וצוותו. פרטים במסרים. לגבי ספיר - אישית מעדיפה את רן וענבר. (פרטים לגבי, למה אני אוהבת את בני פחות בני ימסרו במסר). ממליצה עליהם בעיקר בחתולי רחוב. לעולם לא נתקלתי במצב שהרמתי טלפון ולא אמרו לי שאני יכולה להגיע מיד עם חתול רחוב.

lika m

New member
מצטרפת להמלצה על בני ספיר

אין ספק שמדובר באדם קשה (מדבר ה מ ו ן ! ! ) אבל לעניות דעתי ווטרינר בחסד עליון. ממש לא שואף "לדפוק קופה" על חשבונם של לקוחות. תמיד צודק עם האינטואיציות, גם כשממש לא ברור מה בדיוק הבעיה. לא ישלח אתכם לאלף בדיקות מיותרות. ענבר המקסימה הרדימה את חתולתי האהובה לפני מספר שנים בעדינות ובהמון המון אמפטיה וסבלנות.

Noaal

New member
הסתייגות חלקית

לגבי בלנק - חברה שלי נתקלה בו בקטע מאוד לא מקצועי! פרטים במסרים. ולגבי הרשקוביץ - לא שמעתי עליו יותר מדי דברים, אבל אני יודעת שהוא עובד עם SOS שזה נותן לו כמה נקודות זכות.

קלי 3

New member
מודיעין- המרפאה של ד"ר ערן לביא

בכפר רות. מקצועיים אמינים אנשים טובים ומקסימים. מתחשבים במחירים לחתולי רחוב ולמשפחות מרובות בעלי חיים.

למעלה