Breaking Wave
New member
../images/Emo101.gif שלוםםםםםםם
HELP !! אני מקווה שזה המקום הנכון.. בכל מקרה אני בת 16 ובימים האחרונים(שבוע, שבועיים) אני מתעוררת בשעות לא נורמליות ( 6 בבוקר!!) ומרגישה בחילות נוראיות, עוד לא עוברות מספר דקות ואני כבר מוצאת את עצמי בשירותים מקיאה כאילו אין מחר.. זה קרה לי בערך לפני שנה שהייתי מתעוררת בבוקר מתוך שינה ומתחילה להקיא זה נמשך כמה שבועות(לא, לא הייתי בהריון!) ואז כשראיתי שזה לא עובר הלכתי לרופאת משפחה שלי והיא עשתה לי מלא בדיקות(עיניים, דבר כזה שמרדימים אותך ומכניסים לך איזה דבר כזה לגרון
ועוד כל מיני) ולא נמצא שום דבר לא תקין, ואמרה שזה הכל פסיכולוגי
לא הבנתי מה הקשר אבל לא משנה... ואז היא ביקשה מימני לעשות בדיקות דם, עשיתי.. ואחרי שעשיתי את הבדיקה התברר שיש לי אנמיה או משו כזה וחוסר ויטמנים ומשהו עם מוגלובין(?) נמוך והיא נתנה לי כאלה כדורים מפחידים שלא לקחתי(אגב היו לי גם סחרחורות)איכשהו ההקאות עברו לי בלי לקחת את הכדורים(חוץ מפעם בכמה שבועות שהם היו חוזרות..לא רצוף), ועכשיו הם חזרו שוב
יש קשר בין האנמיה וכל זה להקאות ? וצריך ללכת שוב עכשיו לרופאה? ואם לא אז ממה ההקאות יכולות להיות? זה מעיק כל בוקר להקיא וזה כואב!! איך מטפלים בזה בלי ללכת לרופאה! או פשוט לחכות שזה יעבור מעצמו?
HELP !! אני מקווה שזה המקום הנכון.. בכל מקרה אני בת 16 ובימים האחרונים(שבוע, שבועיים) אני מתעוררת בשעות לא נורמליות ( 6 בבוקר!!) ומרגישה בחילות נוראיות, עוד לא עוברות מספר דקות ואני כבר מוצאת את עצמי בשירותים מקיאה כאילו אין מחר.. זה קרה לי בערך לפני שנה שהייתי מתעוררת בבוקר מתוך שינה ומתחילה להקיא זה נמשך כמה שבועות(לא, לא הייתי בהריון!) ואז כשראיתי שזה לא עובר הלכתי לרופאת משפחה שלי והיא עשתה לי מלא בדיקות(עיניים, דבר כזה שמרדימים אותך ומכניסים לך איזה דבר כזה לגרון