רק שאלה קטנה...

i am lucy

New member
אני יודעת את הפירוש חברה!

התנועה שאת צריכה היא על כתיפיך=השינו שאת צריכה הוא בידך

Chocoholic

New member
רעיונות לא רעים, אבל האמת היא

שזה הרבה יותר פשוט. השיר נכתב על ג'וליאן (בנו הבכור של ג'ון) ע"י פול. פול ראה שג'וליאן נקלע למצב לא נעים (ודי מסוכן בשביל ילד בגילו) שבו הוריו התגרשו, ויוקו בדיוק נכנסה לתמונה... כשלא אכפת לנו ממשהו, אנחנו מושכים בכתפיים. כולם מכירים את זה עוד מגיל 3. השיר הזה מאוד אופטימי והמסר לג'וליאן הוא שהכל יסתדר והוא לא צריך לקחת את זה קשה, כלומר, התנועה שהוא צריך לבצע במקרה זה היא להרים את הכתפיים, כאילו שלא איכפת לו... השורה הזו כמעט הושמטה ע"י פול אבל ג'ון עצר אותו ואמר שזה החלק הכי טוב בשיר, שהוא הבין את המשמעות.

100police

New member
נצל"ש- משהו נפל לידי

הגיע לידיי דיסק דיוידי חסר שם, ללא קופסא (אל תשאלו- אבל זה מקורי). על הדיסק מצוייר פילמים כאלה עם תמונות של הביטלס... בדיוידי יש בונוסים (לא בדקתי- קיבלתי אותו רק הבוקר), ראיונות (גם לא בדקתי), סרט קצר ויפה עם שיר לא מזוהה וtaste of honey שמראה תמונות מההופעות השונות שלהם, והביוגרפיה של הלהקה. למישהו יש מושג איזה דיסק זה?

דקלה9

New member
התיאור כה מפורט

אבל אין לי מושג על איזה DVD אתה מדבר. אולי פרטים נוספים יעזרו...

Another Girl

New member
יש לי את השיר הזה

בבוטלג בשם The inner revolution. הסיפור אומר שנאמר לג'ון ולפול לכתוב שני שירים בסגנון הזה,כלומר משהו שקט ושאנטי, ומתוכם ייבחר רק אחד להיכנס לאלבום. ג'ון כתב את השיר הזה, פול כתב את Mother Nature's Son והשאר...הסטוריה.

שיר נפלא -

שמראה שפול לא היה האחראי הבלעדי, על הבלדות הנפלאות של הביטלס. (ע"ע - "Julia", "Across The Universe" ו"In My Life").

Another Girl

New member
בקשר לשאלתך על השיר אימאג'ין

הוא הוקלט ביולי 1971 ונכלל באלבום Imagine.

100police

New member
טוף... אם אפחד לא עונה אז נצל"ש שני

מישהו יודע מה שמות הפרקים שהביטלס מופיעים בסימפסונים?

The Walrus

New member
שאלה קטנה...

אם מישהו יכול לתת לי את סדר השירים המדוייק של סיבוב ההופעות של הביטלס בשנת 66 ושל ההופעה בShea Stadium ב65 אני אשמח מאוד...

למעלה