מחר.

Blue Pencil

New member
../images/Emo101.gifמחר.../images/Emo2.gif

עכשיו צריך להשיג מישהו עם רישיון נהיגה.]; דרוש תיאור.

the queen zohar

New member
|מלטפתבחדווהאתדנה|../images/Emo168.gif

דרוש תיאור לדולי סקסית שנראת כמו בעל חיים. חמה בינונית, בייס יהיה נחמט
זזתי למאלכת יד

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifמנסה...

החיה שועל. שיער- קצר, קופצני, מדיע עד אמצע הצוואר, בצבע בלונד- ג'ינג'י כזה. מהראש יוצאים אוזני שועל בצבע כתום- חום בוהק כזה, עם קצה בהיר יותר. חולצה- לבנה פשוטה כזאת. בלי שום הדפס. החולצה היא טי שרט, אחד השרוולים גזורים והיאמגיע עד אמצע התחת
מכנס- מכנס קצרצר, צהוב חיוור כזה, מציץ ממתחת לחולצה. מאחורי יוצא זנב ענקי, בצבע של האוזניים גם כן עם קצה בהיר יותר. הזנב ממש ממש גדול. במקום ידיים ורגליים- כפות של שועל. בפנים- עיניים צהובות. את האף לעשות כהה יותר משאר צבע האור ואת החיוך לשנות לערמומי כזה. יצא יותר חמוד מסקסי
בייס משוארי.

PakoLina

New member
...../images/Emo118.gif

דרושתיאור לתחרות דולי בעלחיים סקסית D: רק לא משו עם כנפיים T__T ושלא יהיה קשה מדיי ;;

פינגווין סקסי.פינגווין מאודדד סקסי.

כובע צרפתי [נו שכחתי איך קוראים לו... נראה לי בוּרֶט או משהו כזה
] שהולך קצת לאלכסון. הכובע לבן. שיער שחור, חלק, מגיע עד קצת אחרי הכתפיים. ג'קט שחור, השרוולים ארוכים והוא נגמר בסוף החזה. הכפתורים פתוחים ורואים חלק מהציצי. יש עניבה לבנה. חצאית מקרו מיני שחורה צמודה. יש חגורה לבנה. גרביוני איקס שחורות. יש כתמים לבנים. מגפי שפיץ שחורות, שרוכים לבנים. המגפיים מגיעות עד הברך. שרשרת קולר שחורה עם נקודות לבנות. יצא יותר כמו זונה מאשר סקסי
אני אבין אם לא תרצי להשתמש. את יכולה לשנות מה שבא לך.

PakoLina

New member
מיאו..../images/Emo118.gif

זה מאוד יפה, אבל קצת קשה יהיה להבין שזה פינגויין ^^ גומנה ;; אולי אני אשתמש בזה בתור דולי, זה יכול להיות ממש מאגניב O:

למעלה