../images/Emo89.gifמנסה
שיער שיער שחור עם ברק אדמדם, באורך של 6-7 פיקסלים אחרי האוזן וחלק מאוד, בלי שוונצים בכלל. פוני שמתחיל קצר בהאמצע ומתארך לצדדים. שביל עקום מאוד באמצע הראש, שיראו קצת את הקרקפת. קרוב לשביל, יש סיכה קטנה ועגולה, כסופה, שממנה יוצאת תוספת שיער קטנה בצבע ירוק כהה אבל שלא ישתלב יותר מדי עם השחור והאדום, והתוספת שיער נגמרת קצת לפני הכתף.
טופ מחוך שחור שנראה מבד משי עדין ולמעלה המון המון תחרה אדומה, והחוט באפור כהה. רואים כתפיות אדומות של חזיה. על המחוך השחור יש מחוך בטן מעור בצבע אדום, מבריק מאוד עם חוט בורדו כהה במיוחד, ושיהיו מהמקום שיוצא החוט המון קפלים קטנים כאלה לאורך המחוך- שיראו שהוא מתוח במיוחד.
בוטום חצאית נפוחה מאוד, מגיעה כמה פיקסלים אחרי הברכיים, בצבע שחור, ובסופה רשת אדומה באורך של 3 פיקסלים (שימי לב לצד אחורי). עליה סינר קטן ולבן, ובקצוות שלו הוא קצת פרום. הסינר מלוכלך בכתמים חומים דהויים, לא ברורים.
נעלים נעלי בובה שחורות עם ברק בהיר, והאבזם בצבע ירוק צומי. גרביונים שחורים עם רשת גדולה במיוחד, ועליהם גרביונים אדומים שקופים, רגילים, ואם בא לך תעשי פה ושם כמה רכבות [תמחקי כמה פיקסלים מהם שיראו את הגרביון רשת שחור ואת הצבע הטבעי של הבייס].
אקססוריז: -שרשרת צמודה שחורה עם תליון כסוף של צלב. * על אחת הידיים טבעת ארוכה- שהיא מכסה את כל האצבע בצבע כסף. * ועל היד השניה המון המון המון צמידים שחורים, אדומים כהים, ורודים זוהרים ומעט לבנים בלי סדר מסויים, ורצוי שלא יראו בין צמיד לצמיד את היד, זאת אומרת שהצמידים יעלו זה על זה. [ובסה"כ הם יתפסו את כל 'השטח' מסוף כף היד עד למרפק.] *איפור- שפתון בורדו כהה, פס שחור, צללית אפורה כהה- ושימי לב שאין סומק. רצוי שהבייס יהיה עם עור בהיר מאוד וכמעט לבן- ואם הוא לא כזה את תמיד יכולה לשנות את הפלטה של הבייס. אם הסתבכת עם התאיורים שלי תגידי ואני אפשרט או אשרבט משהו שיסביר את הכוונה שלי

מקווה שאהבת, ואם את משתמשת תגידי :]