להלהלהלהלהבום

ינקיפנק

New member
דרוש תיאור נחמד!*___________*

דרוש תיאור לא משנה הרמה, שיהיה פאקצי-גוטי כזה, כלומר שימוש מרובה בצבעים כמו שחור וורוד זוהר וכו.. טנקס!

mirymoo

New member
אוקיי אני מנסה

טופ: גופיה בצבע ורוד בהיר, עליה יש הדפס של גולגולת עם כתר על הראש(כן אני לא בסדר)... +++++ כפפות שמגיעות קצת מעל הרפק והן שחורות ועל כל אחת מצויירת גולגולת ורודה קטנה בוטום: חצאית מיני שחורה עם כפלים(דומה קצת ללטוטו אבל היא לא), ולמטה יש תחרה בצבע ורוד על החצאית למעלה יש מין חוט כזה (כמו חגורה ) בצבע ורוד זוהר מאוד והוא נקשר בצד. נעליים: מגף שחור לא גבוה ועליו יש פס ורוד למעלה(מאוזן) ++++ גרביים קצת מתחת לברך בצבע ורוד עם משבצות(רשת כזאת) שחורות. שיער: שיער שחור חלק קצת אחרי הכתפיים, בצד ימין יש פס ורוד בהיר. +++++ כתר בדיוק כמו זה שעל הגולגולת אמממ מקווה שאהבת

ינקיפנק

New member
אאוואאו, אני עושההההה

רק אני אשנה קצת את השיער... יש לך בייס תואם במקרה?

mirymoo

New member
יש את זה באפיצ'ו שנראה כמו

זאת מחתונת רפאים..זאת שדומה לזה עם העיניים...רוצה?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifווהוהו, להודעה שלי? *-*

|מתרגשת עד דמעות|
ואו, אנשים מסכימים איתי

FOBgirl

New member
אני רוצה אני רוצה אני רוצה!D:

לא ריק? מה הכוונה?O: שיער: ג'ינג'י מתולתל עד הציציD: *גולש על הציצי.^^* חולצה: גופיה שחורה עם הדפס כוכב ורוד. + ג'קט אפור שנמצא על המרפק, כאילו היא הורידה אותו מהכתפיים, על הג'קט יש 2 פסים לבנים כאלה ספורטיבייםP: בוטום: חצאית ורודה עם הדפס כוכב ובתוכו עוד כוכב וכך הלאה, עם כיס ששם היא שמה תיד. *לא חובה כיסP:* + חגורה עם אבזם כוכב. נעליים: אולסטאר ורוד עם שרוכים פתוחים, + גרביים אפורות עם הדפס של גולגולות מגניבות כאלה ורודות.*אני יודעת לצייר גולגולת בפיקסלים, אם את צכה עזרה תגידי.* אביזרים: מלאמלאמלא צמידים על היד *בצבעי מצעד הגאווה- הקשתT.T*, לק שחור, שרשרת עם תליון גולגולת, בלון מסטיק בפה, עפרון שחור בעין. המלצה לבייס: עם פוזה של Peace, כאילו עם אצבע מורה וזין. D: מקווה שלא קשה מדי>< *מבוסס על ציור שליP:*

mirymoo

New member
תודה../images/Emo13.gif-

אני כן רוצה את התיאור שלך..פשוט לא הייתי פה כדיי לקרוא אותו

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifמנסה :)

שיער שיער שחור עם ברק אדמדם, באורך של 6-7 פיקסלים אחרי האוזן וחלק מאוד, בלי שוונצים בכלל. פוני שמתחיל קצר בהאמצע ומתארך לצדדים. שביל עקום מאוד באמצע הראש, שיראו קצת את הקרקפת. קרוב לשביל, יש סיכה קטנה ועגולה, כסופה, שממנה יוצאת תוספת שיער קטנה בצבע ירוק כהה אבל שלא ישתלב יותר מדי עם השחור והאדום, והתוספת שיער נגמרת קצת לפני הכתף. טופ מחוך שחור שנראה מבד משי עדין ולמעלה המון המון תחרה אדומה, והחוט באפור כהה. רואים כתפיות אדומות של חזיה. על המחוך השחור יש מחוך בטן מעור בצבע אדום, מבריק מאוד עם חוט בורדו כהה במיוחד, ושיהיו מהמקום שיוצא החוט המון קפלים קטנים כאלה לאורך המחוך- שיראו שהוא מתוח במיוחד. בוטום חצאית נפוחה מאוד, מגיעה כמה פיקסלים אחרי הברכיים, בצבע שחור, ובסופה רשת אדומה באורך של 3 פיקסלים (שימי לב לצד אחורי). עליה סינר קטן ולבן, ובקצוות שלו הוא קצת פרום. הסינר מלוכלך בכתמים חומים דהויים, לא ברורים. נעלים נעלי בובה שחורות עם ברק בהיר, והאבזם בצבע ירוק צומי. גרביונים שחורים עם רשת גדולה במיוחד, ועליהם גרביונים אדומים שקופים, רגילים, ואם בא לך תעשי פה ושם כמה רכבות [תמחקי כמה פיקסלים מהם שיראו את הגרביון רשת שחור ואת הצבע הטבעי של הבייס]. אקססוריז: -שרשרת צמודה שחורה עם תליון כסוף של צלב. * על אחת הידיים טבעת ארוכה- שהיא מכסה את כל האצבע בצבע כסף. * ועל היד השניה המון המון המון צמידים שחורים, אדומים כהים, ורודים זוהרים ומעט לבנים בלי סדר מסויים, ורצוי שלא יראו בין צמיד לצמיד את היד, זאת אומרת שהצמידים יעלו זה על זה. [ובסה"כ הם יתפסו את כל 'השטח' מסוף כף היד עד למרפק.] *איפור- שפתון בורדו כהה, פס שחור, צללית אפורה כהה- ושימי לב שאין סומק. רצוי שהבייס יהיה עם עור בהיר מאוד וכמעט לבן- ואם הוא לא כזה את תמיד יכולה לשנות את הפלטה של הבייס. אם הסתבכת עם התאיורים שלי תגידי ואני אפשרט או אשרבט משהו שיסביר את הכוונה שלי :) מקווה שאהבת, ואם את משתמשת תגידי :]

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif תסבירי לי מזתומרת חצאית

נפוחה??? כילו כמו טוטו אבל לא טוטו או מה?

למעלה