טםטםטםטםםםםם

lady blak

New member
אופס טעות שילי למחוק../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifכל מי שרוצה תיאור-

שיער חום-אדום, אסוף בגולגול גבוה [כאילו לא גבוה כמו בלרינה, אבל גבוה]. הוא אסוף ברישול ויוצאים הרבה שוונצים.
טי שרט אפורה, די צמודה עם כיתוב בורוד בזוקה: Good girls go to heaven, bad girls go to new york
חצאית מיני שחורה עם מלאמלא קפלים, ולמעלה גומי- גם שחור.
נעלי ד"ר מרטינס שחורות. [מן מגף גבוה בסגנון צבאי עם שרוכים].
אקססוריז: -חותלות עם פסים ירוק בהיר-כחול-שחור-תכלת -שרשרת צמודה עם תליון של גראס -שרשרת ארוכה יותר עם תליון של פיס -על יד אחת: צמיד ניטים שחור ושלק שחור [צמיד גומי דק], טבעות צבעוניות על כל האצבעות -על יד שנייה: שעון שחור ושתי טבעות צבעוניות -בשתי הידיים לק כתום זוהר -הרבה עיפרון שחור בעיניים -עגילים עם נוצה אדומים -על כל אוזן מלא חורים זהו, זאת אני בתיאור :] את החולצה קניתי בניו יורק חעחעחעחע! ובייס מומלץ- הבייס של עירית שעושה פיס עם היד. מי מאמצת?

MorningGlory

New member
הו.../images/Emo12.gif

רק עכשיו ראיתי שהתכוונת לבייס שלי
אני אעשה על אחר, בסדר?

Mrs Johnny depp

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gifחע.

מה, הבייס שלך נורא מתאים
והוא גם יפה נורא *O*

lady blak

New member
ד"ת בבקשה לרמה שלי../images/Emo199.gif../images/Emo220.gifבבקשה

דרוש תיאור לרמה שילי לא קשה מידי בלי תלתלים וסטרפלז וזהה חגיגית כזו ממולץ עם בייס ועם מתחשק לכם קווי מתאר וזהו

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gif משקפי ראייה!!!!!!

יש לי כאלה! ואני זקוקה לתיאור קל-בינוני איזה סגנון שבא לכן!!!

מספק?../images/Emo211.gif

שיער- בקבוקים שחורים עד המותניים. טופ- מחוך שחור-סיני עם שרכים בורדו. דאון- טוט או טאטו(איך שלא קוראים לזה, או לחילופין-חצאית בלט)בצבע שחור. דאון- נעלי בלט לבנות. פופס- מכבעת שחורה עם נוצה וסרט לבנים(לא אותה פלטה!). חתכים בכל הגוף. כפפות שחורות עם מלמלה. רשת.

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gifתיאור מדהים!!!!!

מספק בהחלט!!!!!!! אני אעשה!!!!

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאני אנסה ^^

שיער- שיער שחור סגול (שהשחור יהיה הצבע הכי כהה בפלטה, שהשיער יהיה ממש בצבע סגול כהה כהה), חלק וארוך שמגיע עד התחת P:
טופ- מחוך שחורסקסי כזה, שהצדדים יהיו בצבע שחורים, ובאמצע איפה שהשרוכים רשת סגולה, השרוכים בצבע לבן.(הדגמה בתמונה)
הלמטה הזהD:- חצאית כפלים שחורה עם מלאמלאמלא חגורות עליה של ניטים וכ'ו שיהיו אבל בצבעים כההים. מתחת לחצאית "מכנס" עד הברך של רשת(הדגמה בקובץ)
נעלולים- מגפיים שיגיעו לפחות עד 5-6 פיקסלים לפני הרשת, המגפיים ייסגרו במין רצועות עור כאלה, כמו אבזמים בחגורה D: שאר ירקות- שרביט עם ירח בקצה. מגבעת שחורה עם נוצה אדומה. ^^ מקווה שאהבת ^^

רעיון לתסרוקת

טוב.... השיער מתוח ונמשך לקוקו גבוה שהקוקו הוא בעצם צמה מלופפת ובסוף יש קליפס--->> בציור הצמה ירוק וורוד (נראה מעט מוזר אם אפשר לקרוא לזה מוזר)
מקווה שהבנת (איך שהוא). בהצלחה מקווה שתקחי

נושיfay

New member
הלפ...;;

אני לא יודעת מה לעשות איתה....:\ מישו יכול לעזור לי עם איך להמשיך אותה..ושיער ואממ צבעים אחרים לשמלה אניודע...X.X היא יצאה איכ... בייס מאוטם פיקסט

למעלה