שיער: חום חלק...עד הכתפיים... חולצה: חולצת לבנה ארוכה וצמודה. מעליה חולצה ורודה קצרה עם כיתוב כלשהו באדום. מכנסיים: ג'ינס עד הברך עם קיפול ותפרים אדומים. נעליים: מגפיים בצבע אדום. הסוליה שחורה. ושהאדום יראה כמו עור..כזה מבריק.. אם את בכל זאת רוצה איבזרים כלשהם: חגורה דקה בצבע שחור. עגילים בצורת עיגול בצבע שחור כאלה שכמעט וצמודים לאוזן או ארוכים. בייס: הבייס החדש של הפורום^^
ובאלי לעשות עוד דולי כי פשוט אני מרגישה טוב אם עצמי ^^ אז... דרוש תיאור רמה בינונית... לויודעת פשוט הרמה שלי
לא באלי על משהו מודרני כזה... אם התיאור והדולי (הדגש על הדולי) ייצאו יפים אז היא תהיה הדולי למיס פורום דוליז (זה השם?)... אז אני רוצה את זה סגנון יומיומי תודה למגיבה!
שיער- בלונדיני. אסוף בשתי צמות שמגיעות עד הפופיק. טופ- חולצה עם שרוולים קצרים. על החולצה כתוב באדום "LOVE MY MORE". החולצה כחולה, והשרוולים+הצוורון(נו, זה לא ממש צוורון, זו חולצת טי שירט) אדומים. דאון- ג'ינס כחול שקרוע בברכיים. נעליים- אולסטאר לבן עם לבבות כחולים. פופס- המון צמידים צבעוניים ביד אחת. שעון ביד השניה. חגורת נטיטים ורודה שתלויה באלכסון. חותולות שחורות עם פסים דקים כתומים.