טםטםטםטםםםםם

PakoLina

New member
דרושתיאור =^_^=../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

מקורי, בלי יותר מדי אקססורים, ולא מסובך במיוחד בתחום השיער D: עדיך עם בייס מצורף ^^ טנקיו

Little Chiwawa

New member
../images/Emo209.gif

שיער: חום חלק...עד הכתפיים... חולצה: חולצת לבנה ארוכה וצמודה. מעליה חולצה ורודה קצרה עם כיתוב כלשהו באדום. מכנסיים: ג'ינס עד הברך עם קיפול ותפרים אדומים. נעליים: מגפיים בצבע אדום. הסוליה שחורה. ושהאדום יראה כמו עור..כזה מבריק.. אם את בכל זאת רוצה איבזרים כלשהם: חגורה דקה בצבע שחור. עגילים בצורת עיגול בצבע שחור כאלה שכמעט וצמודים לאוזן או ארוכים. בייס: הבייס החדש של הפורום^^

PakoLina

New member
אקח גם אקח D:../images/Emo118.gif

רק אני יכולה לעשות שינויים קטנים? ממש ממש קטנים?
וגם זה בקושי.. ואם,נראה לי שמצאתי בייס ^^;;.. תודה רבה :] תיאור יפה

Little Chiwawa

New member
>< ../images/Emo209.gif

כשקראתי את מה שאמרת ואז קראתי את התיאור...זה באמת מזכיר.. במיוחד הקטע של הג'ינס והמגפיים

../images/Emo163.gifI LOVE DOLLS

נוו הדולי לתחרות קרנבל יצאה לי ממש יפה
אחרי שכולן עזרו לי לתקן כמובן
ובאלי לעשות עוד דולי כי פשוט אני מרגישה טוב אם עצמי ^^ אז... דרוש תיאור רמה בינונית... לויודעת פשוט הרמה שלי
לא באלי על משהו מודרני כזה... אם התיאור והדולי (הדגש על הדולי) ייצאו יפים אז היא תהיה הדולי למיס פורום דוליז (זה השם?)... אז אני רוצה את זה סגנון יומיומי תודה למגיבה!

זה טוב?../images/Emo211.gif

שיער- בלונדיני. אסוף בשתי צמות שמגיעות עד הפופיק. טופ- חולצה עם שרוולים קצרים. על החולצה כתוב באדום "LOVE MY MORE". החולצה כחולה, והשרוולים+הצוורון(נו, זה לא ממש צוורון, זו חולצת טי שירט) אדומים. דאון- ג'ינס כחול שקרוע בברכיים. נעליים- אולסטאר לבן עם לבבות כחולים. פופס- המון צמידים צבעוניים ביד אחת. שעון ביד השניה. חגורת נטיטים ורודה שתלויה באלכסון. חותולות שחורות עם פסים דקים כתומים.

Stinki Winki

New member
תיאור להמשך?../images/Emo122.gif

אני יודעת שאין בגדיםXD אבל אני רוצה להוסיף לה משהו, ועם זאת לשמור עליה ייחודית כזאת....
KH

יפה^^../images/Emo99.gif

אם את מחפשת בגדים, אולי שמלה קטנטונת, עדינה, מתנופפת מעט לימין? על איזה כיוון חשבת? טבע, נוצץ, אניודעתמה><?

../images/Emo3.gif

את יכולה להפוך אותה לזאבה או משהו, להוסיף אוזניים ועוד כמה אלמנטים. החלק הכי תחתון של הצמה קצת מזכיר לי זנב^^ למרות שאני יודעת שזה לא><

Stinki Winki

New member
אוווווו את זה אהבתי../images/Emo99.gif

כמו קוגה ואייאמה מאינויאשה
אני אנסה
תודה!

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif אני חושבת

שתשאירי אותה בלי בגדים, ותעשי מסביבה גם גבעולים כאלה ופרחים ^^ אמא טבע רולזזז!!!

lady blak

New member
מי עשתה לתחרות לפי תמונה../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

מי עשתה לתחרות לפי תמונה עבר חודשיים בדיוק מהתאריך המתוכנן!!!!!!

למעלה