זוהר^^

אופיר! אופיר! ../images/Emo6.gif

התיאורים שנתת בשרשורים האחרונים מצאו חן בעיני^^ את יכולה לתת גם לי תיאור בבקשה? משהו בסגנון של התיאור לשושה היפיופה, פאשן
ודי קשה><

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo6.gif אוקיי..אבל עוד מעט קודם אנ

י אחשוב על משו >< היה לי רעיון ממש יפה בלילה><

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאוקה, הנה=]

אני מקווה שזה לא יצא דומה מדי לאחרות>>. טופ: דמוי מחוך/מחוך שחור רגיל, תחרה בהתחלה תחרה בסוף, תחרה איפה שהקשירה. החוט קשירה בצבע ורוד בהיר. יש לי משו מורוד ושחור, סורי
. על הכתפייה הימנית[כן זה עם כתפיות><] יש סרט אדום בוהק די גדול, שזה יהיה כאילו מה שמיוחד בדולי ומושך את העין=]. בוטום: חצאית טוטו ורודה מבד סטאן מבריק כזה, נו אני לא יודעת מה חצאית טוטו עשויות><; אבל זה יצא לך יפה^^. מאחורה של החצאית יש בד והוא חצוי לשניים ואז בין יש בד שחור שקוף><[אוקי את זה אני אצייר לך
]. נעליים: מגפיים גבוהות סגנון גותי, עם רצועות כאלה..יש פס אדום לפני הפלטפורמה כמו באולסטאר. שיער: שיער שחור ארוך מאוד שמתפתל עד סוף הדולי, יש בו פסים ורודים צומי ביותר שמגיעים לקצוות, בתחילת הראש זה ממש נראה כאילו הדביקו לה את השיער הורוד לשיער הרגיל. אביזרים: חגורת ניטים, הניטים ורודים והחגורה עצמה שחורה. אני אובססיבית לורוד ושחור אתמול והיום
נראה לי כל הדוליות בשדח"ם הבא הולכות להראות אותו הדבר
. צמיד ורוד בהיר די עבה, שעליו יש את סמל החיים[ציירתי לך רק שתראי איפה הסמל צריך להיות]. אוקיי מקווה שהבנת ואהבת והכל כי נראה לי נגמרו לי כל הרעיונות
תגידי לי אם את עושה=]. סליחה שהציור יצא עלוב ביותר>< ניסיתי:;

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif../images/Emo23.gifבטח^0^

טופ: גופיה בצבע צהוב פסטל כזה, על החולצה ציור של גולגלת אבל לא צבוע, כאילךו עשו את זה בספריי, שרוולונים כאלה שמתחילים מהמרפק פסים שחור לבן[מה יש לי מפסים><?] ועל המותן על החולצה חגורה עם לב שחור וכנפיים מכסף, שאר החגורה ורודה בהירה כזאת. אה ובתחילה של הגופיה יש תחרה כזאת וגם בסוך^0^. בוטום: מן חצאית עור צמודה קצרה, עליה יש שכבה שקופב, ועליה עוד אחת והיא טול כזאת[איזה קשת הסברה אני><] כזאת יורדת למטה לרצפה[רצפה
] נו לסוף><, השכבה הראשונה השקופה היא שחורה והטול הארוך ורוד בהיר=]. נעליים: כי אלו הנעליים שאני רוצה ובחיים לא יהיו לי
וכי הן מקסימות
התקנו לי:;? |ריר| שיער: שיער בלונדיני ממש, עם קצוות שחורים ופסים דקים יורת בשיער למעלה, שייראה שזה משתלב עם הקצוות. אביזרים: קולר שחור ניטים, עם לב ורוד באמצע שיורד כזה כמו בשרשראות=]. צמידים שחור ורוד ולבן..כאלה רגילים דקים. סורי שלא ציירתי אני חייבת ללמוד להבעה>< מקווה שאהבת, תגידי אם את עושה^^

תודה תודה^^../images/Emo23.gif

בטח שאהבתי!
אני אשנה קצת את החצאית כי אני לא יודעת לעשות בד שקוף, טוב?>< הנעליים מקסימות
מהאתר של הוטטופיק? גם אני רוצה^^ בהצלחה בהבעה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifטנקס../images/Emo9.gif|עושההפסקה|

אממ אם את רוצה אני יכולה להגיד לך איך לעשות בד שקוף זה ממש קל. את רואה את הטיוט הראשון שנתתי? שחכתי ללמי[סורי=[] אז ציירתי חצאית אם בד שקוף, כל מה שעשיתי הכהתי את המקום בחצאית שעליו יש את הבד השקוף, ואז המשכתי את הבד השקוף בגוון בהיר... כן זה מהוטופיק, מרשים לי להזמין[אולי] אבל זה מגיע תוך 4 חודשים!!! ואז כבר ייגמר הקיץ ולאך יהיו לי נעליים
זה די זול חשבתי שזה יהיה יקר יותר
טנקס=]

אחלה^^

אני אנסה, נראה מגניב^^ הנעליים - את יכולה ללכת איתן בסתו ובשנה הבאה.. ואחרי ואחרי ו
"וכך הלאה" או משהו
אם את יכולה להזמין, מקסימום תזמיני קצת גדול או משהו, הן יפות ואת אוהבת אותן^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifכן, אבל אם אני מזמינה אותן

אז לא יהיו לי נעליים לקיץ הזה

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifיש לי../images/Emo2.gif ההשראה חוזרת אלי../images/Emo6.gif

טופ: מתחיל בקיפול כזה של חולצת צווארון בצבע לבן, זה ממשיך כחולצה רגילה[כחלק עליון של שמלה] בצבע אדום דובדבן שכזה, במותניים יש על זה סינר לבן וחמוד^^[הומ, לגבי הלבן של זה ושל הסינר ובכלל הלבן שיהיה בדולי הוא באפקט תכלת ולא אפור..למרות שאיך שבא לך, כמובן]. החלק למטה, נפוח הפוח בצבע לבן עם הדפסים של דובדבנים, ותחרה אדומה בסוף. נעליים: נעלי בובה אדומות, גרביים לבנות עם קשירה אדומה בסוף. שיער: שיער בלונדיני, שתי קוקיות גדולות, פוני רגיל כזה=] אביזרים: 2 סיכות בכל צד, אחת אדומה והשנייה ירוקה. ד"א: בצד האחורי של השמלה יש סרט אדום גדול כזה שרואים מלפנים=] נמ כדאי לך לעשות על בייס ילדותי כזה אבל עדיין שיהיה די גדול=]. מקווה שאהבת, תגידי לי אם את עושה^^

למעלה