זוהר^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאממ סגנון שאת מעדיפה,

אלגנטי, פשאן כזה[>_<], גותי, פנטזיה משו? ^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהנה התיאור=]

שיער: שיער חום מגיע עד לחזה, בהתחלה הוא חלק ואחרכך מתחיל להיות גלי, קצוות בצבע ורוד בהיר. טופ: נמ בקוסץ=] בוטום: כנ"ל: הצבעים שלי במחשב נדפקו, החצאית ורודה בהירה. נעליים: וואנס על משבצות-שחור ורוד. גרביים לבנות עד לברכיים עם לבבות ורודים ואדומים קטנים, קיצ` כזה=]. אביזרים: תיק ורוד[למה הכל ורוד
?] בצורת ראש חתול, אם פרצוף כזה- X_X אממ 2 סיכות ורודת[
] בכל צד בשיער=] מה לי מורוד היוםXD? וזהו מקווה שאהבת=], תגידי לי אם את עושה^____^.

shanchan

New member
אני רוצה תיאור :)

לא יודעת מה בדיוק, אבל משהו פסיכי מאוד מאוד, שיהיה לי אתגר לבצע :)

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאוקיי^_^

טופ: החלק העליון של השמלה יתחיל כמו חזייה רגילה בצבע שחור, על זה חולצת סירה בצבע כחול. ועל זה[
] מחוך בטן בצבע שחור עם תחרה אדומה..מזה יוצאים 2 חוטים שמחברים לחלק התחתון שהוא: חצאית טוטו נפוחה בצבע כחול/תכלת שכזה, מעל יש בד שקוף ובין כל שכבה של כפלים יש תחרה שחורה. מתחת לחצאית יש מכנס צמוד פסים שמגיע עד לברך, ממנו יוצא גרביון רשת[איזה סיבוך
]. נעליים: מגפיים אממ גותיו כאלה, עם פלטפורמה, עם מן קשירת מחוך כזאת. שיער: שיער שחור ציגצג, שמתחתיו יש שיער תכלת כחול[
] (ראי תמונה) רק תעשי אותו ארוך יותרP: שאר ירקות[או פירות
!!1
]: חגורת ניטים[איפה שאין ניטים היא ורודה בהירה] על החצאית, אבל לא בהתחלה קצת אחרי. שרשרת של לב שחור עם כנפיים מסביב[האאעאע יש לי כזה עגיל
!] אם תרצי תמונה לדוגמא תגידי=]. 2 סיכות על השיער של האלו קיטי, ורודות כאלהD: 2 סרטים אדומים שאוספים את השיער לשני חלקים. מקווה שאהבת, אני אהבתי=]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאוף זה יצא לא מובן;;

אבל דמיינתי את זה בראשי החלול וזה נראה יפה שם><

shanchan

New member
תודה, זה מגניב ביותר!

אהבתי :) רק הסתבכתי עם הבוטום... אם תועילי להסביר לי שוב כי אני טיפה קשה בדברים כאלה, זה יעזור מאוד P: וגם טיפה עם הטופ. תקני אותי אם אני טועה בטופ: חולצת סירה כחולה שמתחתיה מבצבצת חזיה שחורה.על החולצה יש מחוך שהוא לא עד הסוף אלא רואים את הבטן, ובלמטה שלו יש תחרה אדומה. מהמחוך יוצאים שני חוטים אדומים שמקשרים אותו לבוטום שלא הבנתי ממש :) אמרתי שאני קשה :/

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifטוב, אני פשוט אצייר לך../images/Emo6.gif

זה באמת מסובך, הסתבכתי כבר בעצמיOO >_<; הצבעים שלי במחשב נידפקו, תעשי את החצאית בהירה יותר..נפוחה משו כזה "ואוו!!1" אממ..אהבתי תחגורת ניטים
אה כן, ניסיתי לעשות בד שקוף מעל, לא ממש יצא>_<;

shanchan

New member
היא בנתיים :)

הנה היא. אמממ לא הצלחתי לגמרי לעקוב אחרי התיאור, בחרתי, מתברר, בייס עם חלק עליון ממש קצר. וגם הרגליים היו ממש קצרות, אז הארכתי אותן :/ בכל מקרה, גיליתי את זה אחרי שהתחלתי... אז החצאית תהייה מתחת לברכיים וכאלה :/ והמחוך נראה די מעוות בגלל שהגוף מקוצר... בייס מif looks could kill.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo2.gifיצא לך מקסים../images/Emo99.gif

אממ לדעתי המחוך יראה יותר יפה בצבע אדום..אבל מה שבא לך=] שחכת לעשות את החזייה לא? אממ והפסים לדעתי עכדי לך שחור לבן=] לאיודעת כי אז יותר מדי תכלת>_<; אממ שחכת את התכלת בשיער? חח איזה קרצייה אניXDDD |מתביישת|
אפשר גם לעשות את התיאור? רק אם את מרשה><

../images/Emo214.gifתאור**תאור**תאור**

ה.. תאור כזה. כזה... מסובך, מלא מלא צבעים, משהו שיהיה לי אתגר. ואם אפשר גם בייס. אבל לא יושב.-עומד, אבל לא ישר כזה מומיה...
[לא מסובך מידי, לרמתי
]

מנסה... ../images/Emo3.gif

ולא לשאול מאיפה צצתי..
שיער- חום-עם מלא מלא פסים צבעונים.. שיער דיי ארוך.. אחרי הכתף,אבל לפני התחת.. וסרט בשיער- בצבע אדום עם נקודות כחולות חולצה- גופיה, לבנה אבל בקצוות שלה, כיאלו נניח, איפה שהיא נגמרת, ואיפה שאמורים להתחיל השרוולים לעשות פסים דקים בכל מיני צבעיים.. והדפס של סמיילי צהוב כזה עליה.. חצאית מיני- ירוקה עם איקסים כאלה קטנים בצבע צהוב, וחגורה כזאת כתומה.. לא עבה.. תוספות- מלא מלא מלא צמידים ביד אחת, וביד שניה רשת בצבע ירוק, ואיפה שהיא נגמרת ואיפה שהיא מתחיל יש פס דיי דק בצבע צהוב עגילי חישוק גדולים בצבע זהב שרשרת פנינים ורודות [כאילו זה לא אמור להראות פנינים.. אלא עיגולים כאלה..] נעליים- אדומות כאלה.. כמו של פעם.. נעל עקב אדומה כזאת.. וגרביוני רשת, אבל לא רשת רגילה! רשת מיוחדת כזאת.. בצבעוני..

למעלה