גזדעשפםן?

lady blak

New member
ד"ת לרמה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

אממ דרוש תיאור לרמה שילי אממ בלי הרבה הסתבחוריות ובלי תלתלים ובקבוקיים... ואשמח מאוד לתיאור בכול סוג וצבעים^.^"

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gif חסרת השראה../images/Emo7.gif

דחוף דרוש תיאור קל --- בינוני לא אופנת רחוב יפנית!!!!! מומלץ משו גוטי!!!!

איך זה?

שיער-שטני, ארוך וחלק. חולצה: גופיה בצבע כחול ככה-נוטה לשחור, עם טחרה באותו צבע בקצה של האין שרוולים
על החולצה כל מיני אותיות לבנות באנגלית,והדפס של לב ענק שכתוב בתוכו LOVE בכחול ככה,יש חץ בלב. חצאית: חצאית שנגמרת לפני ברכיים, עשויה מטלאים בצבעים; לבן,שחור,ואפור. חגורה עם ניטים. נעליים: נעליי אולסטאר שחורות,השרוכים שחוק(כ?)ים,ולא קשורים. אביזרים: מקרופון ביד. ___________________________________________________ מספיק גוטי? את יכולה להוסיף לידה גם נרגילהXP יא לא חינוכית שכמותי. *סליחה עם יש שגיאות כתיב או משהו>>)

ScOrPiO gIrL1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo72.gif../images/Emo182.gif נחמד ../images/Emo9.gif

אנסה לעשות.......
טנק יו

kesemotek

New member
../images/Emo85.gifד"ת../images/Emo85.gif

ד"ת להמשך השיער המזוויע הזה
נו אני לא רוצה שהוא ישאר ככה
אה וגם לנעלים אם אפשר בדרך

PakoLina

New member
דרוש תיאור לשמלת ערב..../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

למיס. לא מבטיחה שאקח

Little Chiwawa

New member
^^

אוקיי אז ככה.. השמלה עצמה תהיה בורוד..די בהיר.. למעלה היא נקשרת מאחורי הגב והשמלה תהיה בעלת מחשוף די נדיב בחזה. שתהיה מבד די נשפך כזה..עם הרבה קפלים.. ושתתרחב-למעלה צמוד למטה רחב..אבל לא יותר מידי.. סליחה שזה לא כ"כ מפורט וזה..

PakoLina

New member
נמ..../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

קודם כל, תיאור ממש מקסים ^_^ בקשר לצבע.. אני לא יכולה להשתמש בורוד, כי יותר מדיי דומה לפלטה של הבייס שאני משתמשת בו.. זה בסדר שאני אחליף צבע? בקשר לשאר - אני לא בטוחה שהבנתי נכון, אבל.. נמ, את נתת לי חתיכת השראה. זה בסדר שאני אשנה קצת..? קצת הרבה? ^_^;;;

PakoLina

New member
ד"ת להמשך..../images/Emo118.gif../images/Emo210.gif

:] בייס לה לצ' דולז.

../images/Emo163.gifוואו../images/Emo99.gif*מנסה*

שיהיה לה שיער שחור רטוב. כיאלו כדי לעשות מראה רטוב צריך שהשיער יהיה חלק בלי שוונציקים אולי שיירדו ממנו טיפות ונסי לחשוב אין זה יראה טוב
מגפיים סגולות אם הדפס של פסים עבים באלכסון בצבע שחור. התיאור יצא סתם לא מקורי ומעפן
נו טוב...

../images/Emo163.gifדרושים תיאורי המשך.

למיס פורום דוליז. אני צריכה במיוחד תיאור המשך לזאתי עם הבגד ים, והחול הזה מתחת לדולי יהיה מתחתיה רק שהדולי תהיה מוכנה. לא לנסות בד שקוף כי כבר ניסיתי
ליומיומי אביזרים, ואולי עוד משהו קטן. וזהו ^^ תודה למגיבה
בייס מלה לצ' דולז השמאלית (בגדי ערב) על פי תיאור של יעל

Karin917

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

לזאת עם הבגד ים: *משקפי שמש/משקפת *גלגל הצלה על הבטן *בבגד ים תורידי קצת בצדדים ותחברי את זה בעיגול כסוף באמצע. אם לא הבנת,תגידי לי. ליומיום: *תיק *משקפי שמש *פלאפון *מחושים *מקלצומי *צמידים ושרשראות *איפור *שקית [מבריקה] *סוכריה *רצועה של כלב [+כלב] *מצלמה *חולצה עם פסים מתחת לחולצה הירוקה *חצאית מעל המכנס ומעליה חגורה צבעונית

Karin917

New member
עוד..../images/Emo210.gif../images/Emo182.gif

לזאת עם הבגד ים: *כדור *מגבת [על החול] *כובע ים *גלידה

Little sweetie

New member
אממ.. עזרה פליזוש

אז דבר ראשון
אני לא זוכרת מאיפה הבייס
|חבןל|
-אם מישהי יודעת.. ודבר שני- אפשר תיאור המשך?? פשוט התחלתי אותה עכשיו ואין לי רעיונות בכלל..
תודה מראש למגיבה

LudaGirl

New member
השיער יפה

בייס מהימ נו סקורה, כתוב לך בצד של הבייס. הייתי מוסיפה לה חולצה שחורה עם שרוולים אדומים כהים וכתובית כלשהי עליה. ואולי איזה אולסטאר מגניב.וגרביים

Little sweetie

New member
יאאאאא../images/Emo24.gifתודה!^^

ואני טיפשה
... +נתת לי רעיון.... לקחתי חלק, טוף?

למעלה