גזדעשפםן?

../images/Emo163.gifבדיוק מה שאני צריכה!

דרוש תיאור לחולצה. משהו די קל, מקורי, ושיהיה הדפס
אם יש גם משהו לחלק הקטן הזה ברגליים אז גם נעליים יהיה בסדר
בייס מלה לצ' דולז. למיס פורום דוליז תודה למגיבה

תיאור לחולצה בשביל המאדאם

חולצה לבנה, מכופתרת. כמה כפתורים משוחררים. החולצה היא חולצת בטן עם שרוולים קצרים, צמודה. באיזור הבטן של החולצה כתוב: school sucks עניבה שחורה, פשוטה. יהיה נחמד אם תעשי שהיד השמאלית תהיה כאילו היא עושה זין^^ ,,|,, [זה רק עניין של מחיקת כמה פיקסלים] -.-

../images/Emo163.gifמי מי!!!!~~~! פיק מייי

אני רוצה תיאור למיס פורום דוליז
אז הפלטה לשיער צריכה להיות באותו הצבע, וזה צריך להיות לאותו בייס (אפשר תנוחה אחרת) ^^ ושיהיה יצאת ערב כזה
תודהה

הנה ../images/Emo9.gif

השיער חלק. שתי קווצות שיער מהצדדים הולכים אחורה [אם לא הבנת תגידי ואני אצייר..] השיער למעלה נפוח קצת, כמו בבננה. [אם לא הבנת תגידי ואני אצייר] אם בא לך תעשי לה פוני קטן לצד ^^ ואם בא לך תעשי לה ורד קטן בשיער. השמלה בצבע כחול חיוור בהיר. [לאן דווקא הצבע הזה... את יכולה כל צבע אחר] יש מחשוף קל. [אני מדגישה- קל.] המבנה של השמלה הוא סטרפלס, אבל יש 3 כתפיות דקות בצד ימין ו3 כתפיות דקות בצד שמאל. בצד ימין, בחיבור בין הכתפיות והשמלה, יש ורד אדום. יש כמה כווצ'וצ'ים בחזה. השמלה ארוכה, נשפכת על הרצפה. לא רואים את הנעליים. לאורך כל צד שמאל של השמלה יש הדפסים של פרחים. יש לה שרוולונים עד המרפק, שקופים, באותו צבע של השמלה אבל קצת יותר בהיר. יש לה צעיף כזה על הידיים, כמו שיש לנסיכות... שרשרת כסופה, התליון שלה הוא לב. היא מחזיקה/יש על הרצפה תיק שחור עם כמה פרחים בצבע השמלה. מקווה שאהבת, את יכולה לשנות מה שבא לך ^^ אני אבין אם לא תרצי להשתמש ^.^

../images/Emo163.gifמאד אהבתי!!! אני לוקחת ../images/Emo23.gif

אני רק אעשה שהפלטה לשמלה תהיה כחול מגניב כזה ולר חיוור ובהיר D: תודה רבה

Shusho

New member
לא יודעת נו אמ

מה להוסיף לקקה הזה. ואם כבר אתן מסתכלות תגיבו בכיף לשמלה הזוועתית? ותזכרו שאני יכולהלשנות הכל, כי הקקה הלבן הזה בשכבה אחרת וניתן למחיקה בכיף ><

read or die

New member
ממ..

אולי שיער בלונדיני כזה שבהתחלה חלק ובהמשך מסתלסל ועליו סרט שחור עם תחרה?=) משהו כזה=====>(כן,אני יודעת שזה צולע XP)

BiDriL

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo143.gifראיתי אותך היום../images/Emo2.gif

שהסתובבתי עם ג'נע בכתה המזורגגת שלנו ואת נכנסת

read or die

New member
אע,בטח נגרמה לך טראומה לטווח ארוך

ממש ארוך >_<;;; אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע;________________________;

Shusho

New member
מה?../images/Emo12.gif

התכוונת לנויז? נהה. אני לא אוהבת אפקטים. תודה?

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifאוקיי אני מנסה

אממ...אמרת צבעוני! את ממש לא חייבת להשתמש בגועל נפש הזה שרק הרס את הבייס הנסגד של רקיע

מספק?../images/Emo211.gif

שיער- גולגולים צבעוניים, לפחות חמש. טופ- מחוך לבן עם קישוטים בצבעים שונים. דאון- חצאית שכבות. שכבה א' כחולה, שכבה ב' ירוקה, ושכבה ג' כתומה. נעליים- נעלי ספורט. פופס- איפור בפנים. קולר ניטים. כפפה ירוקה עם פס לבן וכפפה לבנה עם פס ירוק. חותולות ורודות.

למעלה