אאידה.

MorningGlory

New member
סגנון שלך../images/Emo3.gif

נו לא אכפת לי. אבל אני אוהבת את התיאורים שלך אז מה שיוצא^^

מישהי רוצה להשתמש בתיאור? ../images/Emo7.gif

כובע מצחייה שהולך קצת לצד. [אבל קצת, לא בהגזמה] בצבע טורקיז חיוור עם סמל של פומה. שיער: שיער בלונדיני עם שורשים שחורים. השיער גלי, פרוע עם המון שוונצים. הוא די ארוך, בלי שביל. צעיף שחור עם כמה פסים ורודים. חולצה: גופית בטן לבנה, משוחררת. יש הדפס של בלונים באיזור הבטן בצד שמאל. חגורה של פס. [היא ממש דקה וקצת נופלת..] בוטום: חצאית מיקרו מיני בצבע המצחייה. [טורקיז חיוור] מתחת יש מכנסיים ארוכים שחורים. במכנס ימין יש קפל מרושל כזה. [ז"א שמכנס ימין הוא 3/4 ומכנס שמאל ארוך] נעליים: נעלי פומה שחורות-לבנות. הגרביים לבנות מבצבצות קצת. תגידו אם אתן משתמשות, אתן יכולות לשנות מה שאתן רוצות.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהו יופי קופץ

אני צריכה שוב תיאור לאביזרים או רקע או משהו ברוח חג מולד:) דולי מפינק נייט גארדן(בייס) וצ'רוילי

דרוש' תיאורר

דרוש תיאור לא קל אבל לא קשה מידי|ימינה| תיאור המשך
ממולץ עם קווי מתאר אממ הדולי מסנדי3די מישהי מכירה להביא קישור?[עם שמרתי בכלל ת'קישור?|יש למטה קרדיט|}

../images/Emo62.gif אני לא הכי טובה בתיאורים...

שיער-פרוע כזה חוס כהה עם כמה סיכות כאלה נעלים-נעלי עור בצבע מתאים לבגד עם כאלה סרוכים לבנים חפצים-עגילים גדולים כאלה קיציים בצבע ירוק שני צמידים כאלה מזהב בקיצור הרבה תכשיתים מעיל-פרווה ירוקה בהירה #מאוד# בטן עם סרוכים כהים מקווה שתשמשי

תיאור

תיאור ספורטיבי! שיער- בלונדיני אסוף בקוקו גבוה חולצה-גופיה בצבע תכלת מכנס-3/4 כחול בקצה טיפה פרום אביזרים ותוספות- סרט בשער בצע תכלת כמו הגופיה תסתקל/י בציור

למעלה