אאידה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifנמ.

יש לנו בשכבה, היא ערבייה, אבל היא בסדר- נחמדה, אני לא חברה שלה אבל.

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifלא יודעת אם תרצי../images/Emo3.gif

שיער חום עם פס אחד או שניים בצבע ורוד^^ גופית ספגטי שיש לה קרע גדול בבטן |גדול מאוד|היא בצבע סגול אפור כזה>> מתחתיה יש גופיה עם כתפיה עבה>> וובגלל הקרע של גופיית הספגטי רואים איזשהו הדפס>> מכנס שלושתרבע בצבע שתבחרי^^

shmeksit

New member
ואוו! ../images/Emo99.gif

זה פשוט מדהים! אני רק עכשיו גיליתי שאני מכירה אותך מזמן! פווו אני הייתי עם פה פתוח איזה חצי שעה, יש לך את הקומונה הזו שעושים סידרה נכון? אם לא אני סתם מתבלבלת.. ואם בא לך לעשות איתי דולי לתחרות קריסמס אני אשמח ^^

fat luey

New member
אמממ

זה נחמד והכל שאתן אוהבות את השיער,
אבל אפשר תיאור בבקשה

../images/Emo163.gifביקשת, ותקבלי ../images/Emo13.gif

לא מבטיחה שזה יהיה יפה ><" שמלה אדומה, מתרחבת בסוף, עם הרבה פרווה לבנה בסוף! כובע של סנטה קלאוס עם פונפון לבן בסוף, ובחלק הרחב (נו של הראש) יש גם פרווה. סנדלים עם עקב (נו סנדלים של אשה מבוגרת עם הרבה רצועות כאלה בזיגנז) בצבע שחור. אמ... לא נראה לי שתשתמשי ^.^ אבל לא נורא

השיער מדהים ../images/Emo99.gif

סטרפלס אדום, בקצה שלו [איפה שהציצי] יש פרווה לבנה. [סינטטי, כמובן. חח סתם] הפרווה די עבה ורחבה. [כלומר לא איזה 2 פיקסלים רוחב של פרווה וזהו... אלא ממש הרבה] הסטרפלס די קטן וצמוד, מגיע לפני הפופיק. חגורה שחורה עם אבזם כסוף. מכנסיים אדומים, צמודים, אלגנט, 3/4. בסוף המכנסיים יש קפל. הקפל עצמו עשוי מפרווה לבנה. מגפי שפיץ שחורות. ליד הקופסא הזאת יש כובע סנטה קלאוס. [אלא אם כן את רוצה שהוא על הראש שלה..] לכובע יש פונפון לבן מפרווה.

למעלה