• פותח הנושא dors
  • פורסם בתאריך

174M4R

New member
.............

בהתחלה כתבתי רווחים אבל אז החלפתי. ידעתי שהייתי צריך לכתוב SPACE באנגלית וזהו!!

קיר קמט

New member
מה עשית בפירסינג (איכ) וקעקועים

1. מהו שמך המלא? אמ גילעד שחר. 2. תאריך לידה - 30.3.1986. רוצה גם מספר ת.ז.?? 3. מקום מגורים ראשי - אמ בבית 4. מקום מגורים משני - אמ במשטרע 5. כתובת דוא"ל - [email protected] (ראסמי, אני מלך.) 6. ניקים אחרים באתרים אחרים giladking3 ביאהו, Maldini_Forever_Rossonero באופ"א.קום, ויש גם באולמיוזיק, אולמובי, ספורטאנטר, אקסטרהטיים, אבל את כולם אנ'לא זוכר. למרות שאת הסיסמא אני בטוח זוכר, אבל לא חשוב. 7. כמה אחים/אחיות? אחות ו2 אחים 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? כל המשפחה מה 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: עזבו, עניין לא נעים 12. גובה: עזבו, עניין לא נעים מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? air guitar. זה טרנד, דיברו על זה באקזיט אפילו. ומתופף על השולחן וגם על עצמי. 2. על מה היית רוצה לנגן? פפפ יש לי נפש של מתופף, אני אוהב להוציא אנרגיות תוך כדי זעם
ואמ גיטרה אבל אין לי קורדינציה. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? שנהיה מצחיקים 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? אני לא נופל להגדרות 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? קלפטון 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה ? סליפנוט 7. אתה אוהב לרקוד? אמ יותר מדי 8. תאר איך אתה רוקד? אמ בפראות? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? זה המצב המצוי רב הזמן, כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? על הספות, במקלחת, על השולחן בחדר.... על המיטה של ההורים, אני אוהב לקפוץ עליה. כן, אני עדיין קופץ על מיטות. 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? CUT THE CRAP 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'וני והבלוקים השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אמ כשיהיו תדעו 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אמ חס וחלילה 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? אמ .. 4. אתה מסטול ברגע זה? אמ לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא, רק בגלל אמנזיה. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני עדיין ילד טוב 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? הם נוער פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: נשים, כמה שיותר יותר טוב. סתם נו, אני מונוגמי. 2. אמצעי מניעה מועדף - אני תמים, תמותו 3. סקס בדייט הראשון? אני תמים, תמותו 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" - לעשות לו מה? 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? מה זה מין? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיקנה לי שוקולד 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה זה מערכת יחסים 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים מה זה מין 9. הסקס הכי טוב בחייך: מה זה סקס 10. הסקס הכי גרוע בחייך: מה זה סקס 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? פעם נפל למישהי באוטובוס משהו אז התכופפתי והרמתי לה, כן 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? שמעתי הקינקס, האהא. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? אני לא איבדתי שומדבר 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? מה זה מין?!!?!? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? גאד, איזה אנשים סתומים 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אני לא מסתכל על עצמי עירום במראה. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? מחוננים... אמ הרחבתי ביולוגיה והיסטוריה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) - אצל לקוח של אבא, סידרתי לו את המחסן, אצל מועמד לראשות העירייה כאן, הייתי אמ תעמולן?, אצל אבא מדי פעם 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא - אוי, זה נחמד
הייתי בטירונות נ"מ ואז בקורס שם, ואז הורידו לי פרופיל
והייתי מסופח במשך חודש למשרד תנועה בבקו"ם, ומאז אני במשטרת ראשון - ושבוע הבא ככל הנראה אני חוזר לצבא (יעברו שבועיים מאז הגשתי 55.) 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? מה שיעזור לי לעבוד בספארי. זואולוגיה? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? זואולגיה מתקדמת? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? פעם רציתי להיות שוטר, אח"כ רציתי להיות כבאי, בשלב מסויים רציתי להיות מורה, אח"כ רציתי להיות מאמן כדורגל, אח"כ רציתי להיות גננת (אני עדיין רוצה), והיום השאיפה הכי גדולה זה לעבוד בספארי, או להיות גונדולר בונציה. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? יש להורים שלי, בשיא הרצינות, שטח בונואטו, שזו, לאלו מכם, fools, שלא יודעים - מדינת איים בפאסיפיים, ואני מתכוון לברוח לשם ולחיות לבד-לבד, רק אני וחיות הבר, באי. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אמ מוזיקה (גורו מוזיקלי ידוע.), אמ כדורגל איטלקי 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? הייתי ממש רוצה לדעת איך לצייר. אבל ממש מקצוע? הייתי רוצה לדעת יותר זואולוגיה, בלי קשר לספארי. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? התפקיד מכבד את בעליו.. מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית למה להכשיל, אין לי כוחות גם ככה. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מקס ברנר.. אגאדיר... פאפאגיו.. עוד משהו? 2. המסעדה השנואה: נאפיס, הייתי שם כ"כ הרבה פעמים שדי, נמאס... 3. בשר מעודף: העיקר שיהיה בשר 4. גבינה מעודפת: לא אוהב גבינות, לא נוגע בהן אלא אם כן הן על פיצה 5. ירק מועדף: עגבניות, אבל זה פרי... אז גזר. 6. תבלין מועדף: קינמון, וניל 7. פרי מועדף: אמ משמשים, תותים, בננות (אבל כשהן טובות.) 8. דג מועדף: סלמון 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): העיקר שיהיה אוכל 10. מאפה מועדף: כזה שלא דחפו לו כלמיני גבינות בבפנוכו 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו, תה 13. שתיה חריפה מועדפת: לא שותה אלכוהול 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לאחרים דווקא נראה מוזר שאני לא אוכל כ"כ הרבה דברים

קיר קמט

New member
אגב

האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?- זה פשוט צורם באוזניים, משפט כ"כ מוטעה לשונית..

Marilyn Monroe

New member
שלי. מיין. מייו. תעיי. מיו.

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? דינה סמארסקי 2. תאריך לידה 20.11.1991 3. מקום מגורים ראשי כפ"ס 4. מקום מגורים משני כפ"ס 5. כתובת דוא"ל [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים dinaaz 7. כמה אחים/אחיות? 0,0 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? ענבר-אגוז 10. צבע שיער? חום כהה 11. משקל: 45-47 12. גובה: 1.55 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לומדת גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן? פסנתר, גיטרה, סקסופון 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? יש לי להקה - אורפנט. אני הסולנית. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? גראנג', דית' מטאל, גוטי, רוק קלאסי 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? קרנבריס 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? בריטני ספירס 7. אתה אוהב לרקוד? בהחלט 8. תאר איך אתה רוקד? על עמוד 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? גם כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? ממש לא. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? קורט דונאלד קוביין ז"ל השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? כו, משהו לבן כזה. 4. אתה מסטול ברגע זה? כמעט. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כן. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 12 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 3 פעמים. לפני כמה חודשים. למה? לכו לחפש ת'חברים שלכם. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, זה פוגע בקול 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אנחנו דור מזויין!!! פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייטית 2. אמצעי מניעה מועדף: קונדום 3. סקס בדייט הראשון? בהחלט 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? לאונרדו די-קפריו 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? עדינות, יופי, חושניות 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? ביטחון, אמון, אהבה, שותפות 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודעת, אני במין אוואי, רוצה רוגע, רוצה חיבוק, רוצה לתמיד. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף פעם. 9. הסקס הכי טוב בחייך: אף פעם. 10. הסקס הכי גרוע בחייך: אף פעם. 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? אף פעם. 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לבד? אוי כלום. 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? מזמן.... 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? אף פעם. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? יס אינדיד 16. מה אתה חושב עליו/עליה? שהוא מדהים. אוהב. ושקרן. 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? שיש לי אגן גדול כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין לא בחרתי 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)? התנדבות. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא ? לא הלכתי, לא אלך. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? מוסיקה ושירה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? מוסיקה ושירה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להדגיע למקום ראשון בבילבורד 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מקום שני
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? פסיכולוגיה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כנ"ל 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? משהו במחשבים שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: לא מכירה הרבה 2. המסעדה השנואה: לא מכירה הרבה 3. בשר מעודף: צמחונית 4. גבינה מעודפת: בולגרית, עזים 5. ירק מועדף: עגבניה, בצל 6. תבלין מועדף: זעפרן, קינמון 7. פרי מועדף: אפרסק, תות, תפוח ירוק 8. דג מועדף: מאיפה אני יודעת? 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): ג'אנק פוד 10. מאפה מועדף: פאי שוקולד 11. שתיה קרה מועדפת: מים מינרליים 12. שתיה חמה מועדפת: שוקולטה/תה 13. שתיה חריפה מועדפת: יין אדום 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לימון עם מלח הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: קרוב יותר 2. במאי אהוב: לא מכירה הרבה
3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) ג'וליה רוברטס 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) ליאונרדו די קפריו 5. סרט אחרון שראית הפסנתרן 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים טיטאניק 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים נוטינד היל 8. סדרה אהובה: השיר שלנו 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? קינדא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? נטלי פורטמן 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? נטלי פורטמן 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעה-שעתיים 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אחד 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? שניים 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? אימא, אבא, הסוכון והחבר - כמה בנאלי דת ואמונה 1. יש אלוהים? יפ 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? IT 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? הנוצרים 4. האם העולם הבא קיים? כן, בגן עדן מזורגג 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? חתול או זמרת אופרה 6. מלאכים ושדים - קיימים? כן כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים? כן כן (אני ערפדית) 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא ממש 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? בבום על קולי 11. איך נוצר המפץ הגדול? בבום על קולי 12. מי יצר את אלוהים? יא מעניין
13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אפשרות ב' נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? here she comes now - Nirvana 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אימא 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מהתפוז? ווינאמפ, מסנג'ר, תפוז פורמים 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לפיתוח קול, לקנות שרשרת, להיות עם אבא בקניות בגדים, לאכול גלידת בננה בצורת גיטרה 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לבית של סבא/סבתא 6. ישנת טוב אתמול? לא ממש 7. תישן טוב הלילה? גם לא, אינסומיה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא ממש כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספייר 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבא אהוב: שחור 5. ריח אהוב: וניל 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שנאה 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות סופרסטאר 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בניו יורק 9. חיה אהובה: חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? דינה סמארסיקי

רותם ע

New member
נראה אם ישעמם לי מספיק לסיים

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? רותם ע 2. תאריך לידה- 20.4.88 3. מקום מגורים ראשי- בש 4. מקום מגורים משני- - 5. כתובת דוא"ל- יש 6. ניקים אחרים באתרים אחרים- אין אתרים אחרים מה 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: לא יודעת 12. גובה: 1.50 ומשהו מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כל מיני 2. על מה היית רוצה לנגן? חשמלית, נבל!! 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? תמיד פינק פלויד
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה- אני לא עד כדי כך מתנשאת כן 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? בסדר 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לפעמים 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? מה זה מקום לא קשור? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? דייויד השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא יודעת 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? כלום פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייטית 2. אמצעי מניעה מועדף: גלולות 3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות": ח 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? ש 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? ש 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים- ח 9. הסקס הכי טוב בחייך: ח 10. הסקס הכי גרוע בחייך: ח 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? ח 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? ח 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? ח 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? ח 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? - 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? |: כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי? ביולוגיה כימיה פיזיקה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) העבודה של אבא 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא- יופי 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? הנדסה כימית 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? מה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות מיליונרית 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? להיות סתם אמידה 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אמ כן ? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מה מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - עזוב אותי באמאשלך זמן שלקח לך לפתור - 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - הו, אני אשאל "לאן הניצב השני יגיד לי לפנות אם אני אשאל איך מגיעים לגן עדן?", אם אני אשאל את דובר השקר הוא ישקר ויפנה אותי לגהנום, אם אני אשאל את דובר האמת הוא יגיד את האמת ויפנה אותי לגהנום, בכל מקרה אני אלך בדרך שהם לא אמרו לי ללכת בה זמן שלקח לך לפתור - שניה וחצי, אני מכירה כבר 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - משהו כמו "אתה הולך להרוג אותי". נניח וזו האמת, אז הוא אמר אמת ואז הוא יהיה עבד של הדרקון, אז אם כך הוא שיקר והוא צריך למות, וכו' וכו' זמן שלקח לך לפתור - שניה וחצי [כנל] שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אממ חלביות למיניהן ושיפודיות למיניהן :p 2. המסעדה השנואה: אין מה 3. בשר מעודף: בקר 4. גבינה מעודפת: לבנה [?] 5. ירק מועדף: עגבניה 6. תבלין מועדף: מלח 7. פרי מועדף: קלמנטינה בתחילת העונה 8. דג מועדף: קרפיון 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מזרחי נניח 10. מאפה מועדף: לחם [?] 11. שתיה קרה מועדפת: מים, קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: יין אדום [?] 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חצילים וקישואים מטוגנים ? הכוכבים הנוצצים של הוליווד לא עונה 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) 5. סרט אחרון שראית 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים- יש הרבה 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים- יש הרבה 8. סדרה אהובה: המגן 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? ח 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? ח 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? ממוצע!!!! שעה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 5 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לא הייתי זוכה באוסקר דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא יודעת 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אין לו מין מן הסתם 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד, כולם המציאו משהו אחר, אין פה צודק או לא 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? בטח 10. איך נוצר העולם? התפוצצות של כוכב או משהו 11. איך נוצר המפץ הגדול? אממ הוא התנגש במשהו מה 12. מי יצר את אלוהים? מי אמר שיש? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? תגובה כימית

רותם ע

New member
איך זה כל כך ארוך|:

נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? פינק פלויד- אקוס 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? ח תפוז*, ואף אחד 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון הרבה
, ללכת לבי"ס להכין ש"ב לקפל כביסה לאכול לראות קצת טלוויזיה ולשמוע קצת מוזיקה 5. מה עוד תספיק לעשות היום? עוד ש"ב עוד כביסה עוד מוזיקה עוד טלוויזיה עוד אוכל עוד שינה 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? כן 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? איינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבא אהוב: חח אמ לבן ? 5. ריח אהוב: נעים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: ילדותיות קיצונית 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: מה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה לא כל כך רע 9. חיה אהובה: חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? רותם!

בלעעעעע

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? בן ד**** 2. תאריך לידה 27/6/89 3. מקום מגורים ראשי נס ציונה 4. מקום מגורים משני ת"א 5. כתובת דוא"ל [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים-אין 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 43 12. גובה: 163 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? תופים 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אנחנו מנגנים רוק ישראלי-תל אביבי 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מה שאני מנגן, + קצת PUNל ורוק קלאסי 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אביב גפן 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה שרית חדד 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? :p 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנע מלשמוע מה שכולם שומעים 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב גפן, ברי סחרוף, עברי לידר השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? יש מצף 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 13 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא עם פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: ? 2. אמצעי מניעה מועדף יש כזה מבחר? 3. סקס בדייט הראשון? הלוואי 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"- חחחחח לויודע 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לויודע 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים -
9. הסקס הכי טוב בחייך:
10. הסקס הכי גרוע בחייך:
11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?
12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? חחח אני מעדיף לא לענות
13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 13 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 16 שנה 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כע 16. מה אתה חושב עליו/עליה? הרבה 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? שקסי כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אלקטרוניקה(הולץ סאקס בעעעע) 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) לא עבדתי
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא - לויודע 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? מוזיקה/פסיכולוגיה/פילוסופיה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל, או רפואה, יותר נכון כרירוגיה(מנתח) 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מוזיקאי 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כע 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? סוג של פקיד אפרורי מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - 10 דקות זמן שלקח לך לפתור - 2 דקות 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: KFC,TACCO BELL, MEAT LOFT, ועוד הרבה 2. המסעדה השנואה: אין 3. בשר מעודף: הכל 4. גבינה מעודפת: יש הרבה לויודע רוקפור[?] 5. ירק מועדף: בטטה 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: אשכולית 8. דג מועדף: כולם אותו דבר! 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): יפני, אמריקאי(סטייקים, המבורגרים וכו') 10. מאפה מועדף: קוראסון חמאה 11. שתיה קרה מועדפת: B&W, רד בול 12. שתיה חמה מועדפת: קפה הפוך עם קצף מעל 13. שתיה חריפה מועדפת: יין, 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: שרימפס, חזרזירים, וכו' הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: יש כ"כ הרבה שאין אהוב 2. במאי אהוב: אין 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) אדם סנדלר, בן סטילר 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) ג'ניפר אניסטון 5. סרט אחרון שראית פגוש את הפוקרס 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים שרק 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים לונראלי שיש 8. סדרה אהובה: יש די הרבה 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לויודע 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? נולי מפרפר נחמד 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא הרבה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0.0000000001 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 3-4 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאף אחד כי אני זבל!!!! דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא, יש כוח עליון כלשהו, לא הייתי אומר אלוהים 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? נקבה, גבר לא יכול להיות כ"כ אכזרי 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אפחד, אטאיסטים שולטים 4. האם העולם הבא קיים? יש מצף עד שלא בדקתי אני לא שולל 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא מאמין אבל הייתי עיזה 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? לויודע 11. איך נוצר המפץ הגדול? גם לויודע 12. מי יצר את אלוהים? האדם 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? סתם תגובה כימית

חלק 2

נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? OASIS-WONDERWALL 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מתפוז? מסנג'ר, מדיה פלייר, אי סי קיו, וורד, כונן E 4. מה הספקת כבר לעשות היום? חזרה של הלהקה, וצופים 5. מה עוד תספיק לעשות היום? להתנחל אצל מישו 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? כע 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא ממש אולי כן בגלל הרכבות המזדיינות הבוקר כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אפחד 3. עונה אהובה של השנה: קיץ
4. צבא אהוב: אין, 5. ריח אהוב: של קפה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אי קליטה!, טימטום!, מרובעות! 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מוזיקאי 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א, בוסטון 9. חיה אהובה: אין 10. תזכיר לי איך קוראים לך? בן

איילאבעברילידר

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? נופר 2. תאריך לידה: 22.6.90 3. מקום מגורים ראשי: פ"ת 4. מקום מגורים משני: בית 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: לאואמרת 7. כמה אחים/אחיות? 3 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אמאבא 9. צבע עיניים? דבש 10. צבע שיער? חום בהירבהיר 11. משקל: 51 12. גובה: 1.69 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה ואני יודעת לנגן על חלילית $: 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים וגיטרה חשמלית 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? הרבה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: מטאל 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? לא 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? חח כן XD 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? יובל לוריא השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מה,אני תמימה O_O 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא ממש 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה בחלה פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: הומו 2. אמצעי מניעה מועדף: קונדום[?] 3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות": עפר שכטר 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? מה 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה בנאדם[?] 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים: 0 9. הסקס הכי טוב בחייך: 0 10. הסקס הכי גרוע בחייך: צצ 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? סתמו[?] 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? שום גיל,אני עדיין. 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? מה 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? לא 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? לא כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני בקורס אמנות $: 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) לא 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: לא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? עיצוב 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אדריכלות 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אני שואפת להיות מגיל קטן שופטת. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? שופטת. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? להעליב 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לרגש אנשים[?] 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - מה זמן שלקח לך לפתור - 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - מה זמן שלקח לך לפתור - 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - מה זמן שלקח למך לפתור - שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: לא 2. המסעדה השנואה: לא 3. בשר מעודף: כבד אווז 4. גבינה מעודפת: מלוחה 5. ירק מועדף: מלפלפון 6. תבלין מועדף: מה 7. פרי מועדף: אפרסק[?] 8. דג מועדף: איכ 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): לא אוהבת 10. מאפה מועדף: קוראסון 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: לא אוהבת 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: כלום הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: נערה בהפרעה 2. במאי אהוב: אל 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) נטע גרטי [דו מי] 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) נטע גרטי [דו מי] 5. סרט אחרון שראית: אבודות והוזות
6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: "13" 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: לא 8. סדרה אהובה: לא 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? כן 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאפחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לכל מיני. 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעה בערך 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לא רואה 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 2 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לעצמי דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? לא 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אני 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כלבה 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? אני יצרתי אותו 11. איך נוצר המפץ הגדול? אני הפצתי[?] אותו 12. מי יצר את אלוהים? אני 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? בטח שיש,אני. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? יובל לוריא 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? לא פתוח היידפארק. ממ..הדפיוצר שלי בבמה,הבלוג שלי בתפוז,הבלוג בישרא,שירונט,ובלוג של 2 בנות. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לבכות קצת. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לראות טלויזיה. 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? אני מקוה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבא אהוב: ורוד 5. ריח אהוב: מה 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות ודפיקות יתר 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: ללכת להופעה של עברי לידר עם רננה]: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה 9. חיה אהובה: אין 10. תזכיר לי איך קוראים לך? קיין ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך.

להלה

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? הילה 2. תאריך לידה: 26.04.1988 3. מקום מגורים ראשי: וואטאיןדהנייםאוףגאד 4. מקום מגורים משני: וואטאיןדהנייםאוףגאד 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: Beautiful Nightmare 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחים 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם הורים
9. צבע עיניים? ירוק 10. צבע שיער? שטני 11. משקל: 45/6?
12. גובה: 162 :> מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? הגיטרה של דניאל, באמאשלי 2. על מה היית רוצה לנגן? פסנתר
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? וואטאיןדהנייםאוףגאד 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מה שאני אוהבת. חוץ ממזרחית
5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? כל מיני 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: מ כל מיני ;| 7. אתה אוהב לרקוד? לפעמים 8. תאר איך אתה רוקד? O_ס 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? וואטאיןדהנייםאוףגאד 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? וואטאיןדהנייםאוףגאד 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? שומעת מה שבא לי :O 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אברילאבין. השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן,1, טבור 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? ברור, כל סם אפשרי 4. אתה מסטול ברגע זה? דההההההה :> 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? מה 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אףפעם ;| 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא, אתמול, למהלא?
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, המון 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? גועל נפש פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: וואטאיןדהנייםאוףגאד 2. אמצעי מניעה מועדף: וואטאיןדהנייםאוףגאד 3. סקס בדייט הראשון? וואטאיןדהנייםאוףגאד 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות": אברילושלי!!!1111 מה, לא יודעת ;| הא! צ'אד מייקל מאריי, אשטון קוצ'ר. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? אטאיןדהנייםאוףגאד 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? וואטאיןדהנייםאוףגאד 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים: מאות 9. הסקס הכי טוב בחייך: וואטאיןדהנייםאוףגאד 10. הסקס הכי גרוע בחייך: וואטאיןדהנייםאוףגאד 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? וואטאיןדהנייםאוףגאד O_ס 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? וואטאיןדהנייםאוףגאד 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? אףפעם 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? וואטאיןדהנייםאוףגאד 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? נשמה 100ממת 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? וואטאיןדהנייםאוףגאד כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אמנות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) הייתי פיליפינית
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: איכס צבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? מה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? מי 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? וואטאיןדהנייםאוףגאד 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? וואטאיןדהנייםאוףגאד 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? ברור 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מתמטיקה?
10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אמ מבחן הIQ המכוער נמחק ;[ שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מה 2. המסעדה השנואה: מי 3. בשר מעודף: מו 4. גבינה מעודפת: מה
5. ירק מועדף: עגבנייה 6. תבלין מועדף: מה 7. פרי מועדף: תפוח 8. דג מועדף: מה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מי 10. מאפה מועדף: מה 11. שתיה קרה מועדפת: קולההה 12. שתיה חמה מועדפת: נסי 13. שתיה חריפה מועדפת: מה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לאיודעת;[ הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: "שלוש עשרה" 2. במאי אהוב: מה 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) אשטון קוצ'ר
, צ'אד מייקל מאריי, איבן רייצ'ל ווד, אלקסיס בלדל 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) איבן רייצ'ל ווד, אלקסיס בלדל, אשטון קוצ'ר, צ'אד מייקל מאריי [אני מגוונת] 5. סרט אחרון שראית: הממ "מעודדות תמודות 2" או "לא רק בלונדינית 2" ;| 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים": "שלוש עשרה", "הצלצול", "חופשיות על הבר" 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: יש מצב ש"חופשיות על הבר" :< 8. סדרה אהובה: "מכושפות", "כן, מותק", "ככה זה בחיים", "אחיות או לא להיות" ועוד כמה ;[ 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? ברור 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אףאחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אבריל לאבין O_O
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? תלוי :O 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? כשמתחשק לכולם לחרוש על סרט נחמד בקולנוע של אבא של חברתי הטחונה ;[ [היי שני
] 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? מי 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאימי היקרה דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר? ;[ 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אני 4. האם העולם הבא קיים? בבבבבבבברור 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא
7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא
9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא
10. איך נוצר העולם? לאט ובזהירות 11. איך נוצר המפץ הגדול? מהר ובזהירות 12. מי יצר את אלוהים? אני! 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? וואטאיןדהנייםאוףגאד נחייה את הרגע? מה 1. מה מתנגן עכשיו? Avril Lavigne - Too Much To Ask 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אףאחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מה הייד פארק
[ווינאמפ מה] 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, להבריז משלח 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כלום 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? לא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וואטאיןדהנייםאוףגאד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבא אהוב: צבא?
5. ריח אהוב: שוקולד 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טחח יש הרבה 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: מה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? וילה בקיסריה 9. חיה אהובה: חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שמוליק
ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך. סבב קבב

למעלה