להלה
פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? הילה 2. תאריך לידה: 26.04.1988 3. מקום מגורים ראשי: וואטאיןדהנייםאוףגאד 4. מקום מגורים משני: וואטאיןדהנייםאוףגאד 5. כתובת דוא"ל:
[email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: Beautiful Nightmare 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחים 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם הורים
9. צבע עיניים? ירוק 10. צבע שיער? שטני 11. משקל: 45/6?
12. גובה: 162 :> מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? הגיטרה של דניאל, באמאשלי 2. על מה היית רוצה לנגן? פסנתר
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? וואטאיןדהנייםאוףגאד 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מה שאני אוהבת. חוץ ממזרחית
5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? כל מיני 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: מ כל מיני ;| 7. אתה אוהב לרקוד? לפעמים 8. תאר איך אתה רוקד? O_ס 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? וואטאיןדהנייםאוףגאד 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? וואטאיןדהנייםאוףגאד 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? שומעת מה שבא לי :O 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אברילאבין. השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן,1, טבור 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? ברור, כל סם אפשרי 4. אתה מסטול ברגע זה? דההההההה :> 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? מה 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אףפעם ;| 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא, אתמול, למהלא?
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא, המון 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? גועל נפש פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: וואטאיןדהנייםאוףגאד 2. אמצעי מניעה מועדף: וואטאיןדהנייםאוףגאד 3. סקס בדייט הראשון? וואטאיןדהנייםאוףגאד 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות": אברילושלי!!!1111 מה, לא יודעת ;| הא! צ'אד מייקל מאריי, אשטון קוצ'ר. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? אטאיןדהנייםאוףגאד 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? וואטאיןדהנייםאוףגאד 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים: מאות 9. הסקס הכי טוב בחייך: וואטאיןדהנייםאוףגאד 10. הסקס הכי גרוע בחייך: וואטאיןדהנייםאוףגאד 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? וואטאיןדהנייםאוףגאד O_ס 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? וואטאיןדהנייםאוףגאד 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? אףפעם 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? וואטאיןדהנייםאוףגאד 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? נשמה 100ממת 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? וואטאיןדהנייםאוףגאד כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אמנות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) הייתי פיליפינית
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: איכס צבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? מה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? מי 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? וואטאיןדהנייםאוףגאד 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? וואטאיןדהנייםאוףגאד 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? ברור 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מתמטיקה?
10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אמ מבחן הIQ המכוער נמחק ;[ שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מה 2. המסעדה השנואה: מי 3. בשר מעודף: מו 4. גבינה מעודפת: מה
5. ירק מועדף: עגבנייה 6. תבלין מועדף: מה 7. פרי מועדף: תפוח 8. דג מועדף: מה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מי 10. מאפה מועדף: מה 11. שתיה קרה מועדפת: קולההה 12. שתיה חמה מועדפת: נסי 13. שתיה חריפה מועדפת: מה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לאיודעת;[ הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: "שלוש עשרה" 2. במאי אהוב: מה 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) אשטון קוצ'ר
, צ'אד מייקל מאריי, איבן רייצ'ל ווד, אלקסיס בלדל 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) איבן רייצ'ל ווד, אלקסיס בלדל, אשטון קוצ'ר, צ'אד מייקל מאריי [אני מגוונת] 5. סרט אחרון שראית: הממ "מעודדות תמודות 2" או "לא רק בלונדינית 2" ;| 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים": "שלוש עשרה", "הצלצול", "חופשיות על הבר" 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: יש מצב ש"חופשיות על הבר" :< 8. סדרה אהובה: "מכושפות", "כן, מותק", "ככה זה בחיים", "אחיות או לא להיות" ועוד כמה ;[ 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? ברור 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אףאחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אבריל לאבין O_O
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? תלוי :O 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? כשמתחשק לכולם לחרוש על סרט נחמד בקולנוע של אבא של חברתי הטחונה ;[ [היי שני
] 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? מי 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאימי היקרה דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר? ;[ 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אני 4. האם העולם הבא קיים? בבבבבבבברור 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא
7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא
9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא
10. איך נוצר העולם? לאט ובזהירות 11. איך נוצר המפץ הגדול? מהר ובזהירות 12. מי יצר את אלוהים? אני! 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? וואטאיןדהנייםאוףגאד נחייה את הרגע? מה 1. מה מתנגן עכשיו? Avril Lavigne - Too Much To Ask 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אףאחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? מה הייד פארק
[ווינאמפ מה] 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, להבריז משלח 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כלום 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? לא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וואטאיןדהנייםאוףגאד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבא אהוב: צבא?
5. ריח אהוב: שוקולד 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: טחח יש הרבה 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: מה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? וילה בקיסריה 9. חיה אהובה: חתול 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שמוליק
ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך. סבב קבב