../images/Emo71.gif :]
פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? שאיה "הנחמדה שהעתיקה בספרות" "המתולתלת שמתיימרת להיות בלונדינית" 2. תאריך לידה: 6.2.1990 3. מקום מגורים ראשי: באר שבע
4. מקום מגורים משני: ההתנחלות ליד קרית הממשלה?
5. כתובת דוא"ל:
[email protected] "Haha! עכשיו אנחנו יודעים מה שם המשפחה שלך!
" "מה שם המשפחה שלי
" "צ'אן!" "טיפש
" 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: חע
אני לא מתחילה 7. כמה אחים/אחיות? 3 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? בלונדיני!!! [חום עם גוונים ג'ינג'ים בלונדיניים
שש!] 11. משקל: :X 12. גובה: :X מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? :X 2. על מה היית רוצה לנגן? כינור
או גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוק
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ו.. רוק ישראלי?!
5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? :X 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: האחיות פיק?!
7. אתה אוהב לרקוד? ברור ^-^ 8. תאר איך אתה רוקד? אתם יודעים, בסיגנון נחתירה של העילית שאומרים כשעושים סיבובים במשטח ונופלים ואז יש את הפויטאה
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? :X 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? :X 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה ש/אני אוהבת? ^^;;;;;;;; 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? החיפושיות? D: השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין
אבל היה לי קעקוע של סופרמן ממסטיק כולשו.. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין :$ 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא :] 4. אתה מסטול ברגע זה? בוודאי D: [לא] 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אה.. לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?
הפסקתי?! ;[ אוה.. ברגע שנכנסי לצ'אט של סקס לנוער לחפש את ויקי והיא אמרה לי שאני כבר לא תמימה
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? :X 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא איכ :$ 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? לא כמו הנוער של פעם?!
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: רע :] 2. אמצעי מניעה מועדף: :X 3. סקס בדייט הראשון? :X 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות": למה משלמים!? D: הרי ברור שאני הגרופית של אלכס קמפוטוס
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? מה!?
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה רע ^^ 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? :X 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? :X 9. הסקס הכי טוב בחייך: :X 10. הסקס הכי גרוע בחייך: :X 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? :X 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? :X 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? :X 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? :X 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? :X 16. מה אתה חושב עליו/עליה? :X 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): לבייביסיטר לא לוקחים אותי ;[ 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: :X 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?: תקשורת?
5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? דיייי ;[ 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות מפורסמת
[לא] 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אז מנקת רחובות
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? מוזיקה? D: 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? גיאוגרפיה? ;[ ארכיאולוגיה? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? :X מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - :X זמן שלקח לך לפתור - :X 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - קח אותי לדלת שאתה שומר עלייה? זמן שלקח לך לפתור - ראיתי יוגי הו :] 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - שתוק טיפש?! D: זמן שלקח לך לפתור - שתוק! טיפש..