• פותח הנושא dors
  • פורסם בתאריך
../images/Emo71.gif :]

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? שאיה "הנחמדה שהעתיקה בספרות" "המתולתלת שמתיימרת להיות בלונדינית" 2. תאריך לידה: 6.2.1990 3. מקום מגורים ראשי: באר שבע
4. מקום מגורים משני: ההתנחלות ליד קרית הממשלה?
5. כתובת דוא"ל: [email protected] "Haha! עכשיו אנחנו יודעים מה שם המשפחה שלך!
" "מה שם המשפחה שלי
" "צ'אן!" "טיפש
" 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: חע
אני לא מתחילה 7. כמה אחים/אחיות? 3 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? בלונדיני!!! [חום עם גוונים ג'ינג'ים בלונדיניים
שש!] 11. משקל: :X 12. גובה: :X מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? :X 2. על מה היית רוצה לנגן? כינור
או גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוק
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ו.. רוק ישראלי?!
5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? :X 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: האחיות פיק?!
7. אתה אוהב לרקוד? ברור ^-^ 8. תאר איך אתה רוקד? אתם יודעים, בסיגנון נחתירה של העילית שאומרים כשעושים סיבובים במשטח ונופלים ואז יש את הפויטאה
9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? :X 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? :X 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה ש/אני אוהבת? ^^;;;;;;;; 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? החיפושיות? D: השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין
אבל היה לי קעקוע של סופרמן ממסטיק כולשו.. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין :$ 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא :] 4. אתה מסטול ברגע זה? בוודאי D: [לא] 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אה.. לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?
הפסקתי?! ;[ אוה.. ברגע שנכנסי לצ'אט של סקס לנוער לחפש את ויקי והיא אמרה לי שאני כבר לא תמימה
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? :X 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא איכ :$ 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? לא כמו הנוער של פעם?!
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: רע :] 2. אמצעי מניעה מועדף: :X 3. סקס בדייט הראשון? :X 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות": למה משלמים!? D: הרי ברור שאני הגרופית של אלכס קמפוטוס
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? מה!?
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה רע ^^ 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? :X 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? :X 9. הסקס הכי טוב בחייך: :X 10. הסקס הכי גרוע בחייך: :X 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? :X 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? :X 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? :X 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? :X 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? :X 16. מה אתה חושב עליו/עליה? :X 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): לבייביסיטר לא לוקחים אותי ;[ 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: :X 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?: תקשורת?
5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? דיייי ;[ 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות מפורסמת
[לא] 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אז מנקת רחובות
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? מוזיקה? D: 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? גיאוגרפיה? ;[ ארכיאולוגיה? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? :X מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - :X זמן שלקח לך לפתור - :X 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - קח אותי לדלת שאתה שומר עלייה? זמן שלקח לך לפתור - ראיתי יוגי הו :] 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - שתוק טיפש?! D: זמן שלקח לך לפתור - שתוק! טיפש..

:]

שאני אדע מה לבשל לך: 1. המסעדה האהובה: ארומה? D: 2. המסעדה השנואה: ראשונים :S 3. בשר מעודף: איכ אני ציחונית!! [סטייק ^^] 4. גבינה מעודפת: שתוק נו 5. ירק מועדף: שתוק בבקשה ;[ 6. תבלין מועדף: אורגנו? *מרימה גבה* 7. פרי מועדף: רע ^^ 8. דג מועדף: שתוק
9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אמא?! :] 10. מאפה מועדף: עוגה P: 11. שתיה קרה מועדפת: מילקשייק 12. שתיה חמה מועדפת: פרנץ ונילה תעשה לי ילד
13. שתיה חריפה מועדפת: :X 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: מלפפונים בשוקולד
[לא] הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: המסע המופלא
2. במאי אהוב: אה...
3. שחקן/ית אוהב: ג'וליה רובארס ^^ 4. שחקן/ית אוהב:
דפ, בלומה
, הכפכף ואשטון קוצ'ר בארור
תעשה אותי 5. סרט אחרון שראית: מולאן ;-; 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: מולאן ;-; 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אה.. סרטים של וולט דיסני?! D: 8. סדרה אהובה: דוגמניות
[לא.. אינישואה.. או סאקורה.. או כל גיבורי העל] 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא :| 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? D: אמה ווסטון 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אמה ווסטון
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? איכ טלוויזיה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? אחד?! :X 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? בממותא.. בממותא נראה לי איזה 69 ^^ כי אז יש לי יותר סיכויים לזכות בלוטו 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? להילה הקוסיט מה :$ ולשרגא
כי חתולים מפוחלצים תמיד עשו לי את זה דת ואמונה 1. יש אלוהים? בארור
2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? נקבה 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? :X 4. האם העולם הבא קיים? לא D: 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? זאב.. זאב זאת חייה של קוסיוט.. נמ 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא.. אבל שדים ורוחות קיים! קראתי :] 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא :X 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? המפץ הגדול [?!] 11. איך נוצר המפץ הגדול? התפוצצות של השמש הקודמת 12. מי יצר את אלוהים? :$ אמא ואבא של אלוהים? להסביר לו שלא באמת הביאה אותו החסידה
? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נראה לי שיש לנו
נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 02-the_killers-mr_brightside-esc.mp3 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? חגי ועכשיו עדי 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? היידפארק? :O בוגדים! אה... מוזיקה ומסנג'ר? :$ 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לקרוא את הספר לספרות לישון ולראות את הפרקים שפיספסתי? D: 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לסגר את החדר ולהתקשר למוריה? P: 6. ישנת טוב אתמול? בהחלט :O 7. תישן טוב הלילה? מקווה ;[ 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי.. לישון באלכסון ושיהיה מקום P: 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: אוקטובר
4. צבא אהוב: צה"ל
5. ריח אהוב: הריח של הכלבה המסריחה שלי או הריח של המורה של מתמטיקה שלי? P: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: סנובים מתנשאים וצבועים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שיהיה שלום עולמי
8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? אצל תמר 9. חיה אהובה: זאב/כלב וההתפתחויות האחרות 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שאיה :]

כע

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? גלעד 2. תאריך לידה: 28.8.89 3. מקום מגורים ראשי: ת"א 4. מקום מגורים משני: ת"א 5. כתובת דוא"ל: גימל 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: wgilad 7. כמה אחים/אחיות?: 4 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?: הורים 9. צבע עיניים?: חום 10. צבע שיער?: שחור 11. משקל: 59 12. גובה: 171 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? לא 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? בקצב הדיסקו 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני תמים, תשאלו את לולי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? רציתי 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פנטסיונרי פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: ליידיס 2. אמצעי מניעה מועדף: אישיות 3. סקס בדייט הראשון?: יאללה 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות": היא היתה משלמת לי 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?: טוסיק שמוסיק 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?: אישיות
? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? טכ"ם 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) לולי 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: אחלה עברית 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?: כן 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? : כן 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודע 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) 5. סרט אחרון שראית 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבא אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

Oracle of doom

New member
להקפיץ כי אני צומי

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? טל 2. תאריך לידה 20.08.87 3. מקום מגורים ראשי זכרון יעקב 4. מקום מגורים משני קאיה קרניבל 00 5. כתובת דוא"ל 6. ניקים אחרים באתרים אחרים ZORG, B(L)ecker, אבל אין הרבה מקומות אחרים 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? ירוק ולעיתים כחול 10. צבע שיער?סתם חום 11. משקל: מספיק והותר 12. גובה: 195 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? נופ 2. על מה היית רוצה לנגן? בס 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא רוצה להקה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מטאל אפללולי ושטני[?] 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? לא דיכאון 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה תדליקו גלגלצ 7. אתה אוהב לרקוד? לא רוקד 8. תאר איך אתה רוקד? ^ 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? ^^ 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? ^^ 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? כל מה שטוב 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אנערף השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? גבה, אבל עתיד לא ברור 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ 4. אתה מסטול ברגע זה? נופ 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אנערף... 15? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פסיבי 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? שיהיה בריא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: כל מה שטוב 2. אמצעי מניעה מועדף אמצעי מניעה זה לחנונים
3. סקס בדייט הראשון? כל מה שטוב 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" אין כסף 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? אסתטיות ולא נמוכה מידי 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? אינטילגנציה, עומק, וחוסר קטינוּת 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? כל מה שטוב 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים
9. הסקס הכי טוב בחייך:
10. הסקס הכי גרוע בחייך:
11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?
12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? חיטתי באף 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 16 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כל מה שטוב 16. מה אתה חושב עליו/עליה? כל מה שטוב 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? לא מסתכל על עצמי במראה חוץ ממתי שמסדר ת'שיער
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? ביולוגיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) פט-סיטינג, מדריך, מלווה רפואי 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא לא היה צבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? ביולוגיה/רפואה/רפואת חירום 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? שנגיע נראה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? רופא[?] 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? חובש 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? סוציולוגיה, מאמא
9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מתמתיקה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? תפקידים שקשורים בפגיעה בחיים של אחרים מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית אחרי 3 שעות מצטברות של מתכונות באנגלית המוח שרוף שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: לא מת על לאכול בחוץ 2. המסעדה השנואה: ^ 3. בשר מעודף: טבעוני 4. גבינה מעודפת: ^ 5. ירק מועדף: תירס 6. תבלין מועדף: אורגנו 7. פרי מועדף: אבטיח 8. דג מועדף: טבעוני 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אנערף 10. מאפה מועדף: לחמניות שאמא עושה 11. שתיה קרה מועדפת: פפסי 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: טובורג 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: פול קלוי הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: כל מה שטוב 2. במאי אהוב: כל מה שטוב 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) כל מה שטוב 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) כל מה שטוב 5. סרט אחרון שראית התפוז המכני אתמול בערב 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים דברים רנדומלים בערוץ 4 מאוחר בלילה 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים אין חיה כזאת 8. סדרה אהובה: כל מה שטוב 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אני לא 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? הם לא 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? כמה שצריך 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0-1, מי הולך לקולנוע?
14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 2-4 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאלה שנשארו שם דת ואמונה 1. יש אלוהים? אולי 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? יוניסקס 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? ההינדים 4. האם העולם הבא קיים? נופ 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? נופ 6. מלאכים ושדים - קיימים? נופ 7. ערפדים ורוחות - קיימים? נופ 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? הכל סטטיסטיקה 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? חיה ותן לחיות 10. איך נוצר העולם? לאט לאט ובזהירות 11. איך נוצר המפץ הגדול? עם חיוך 12. מי יצר את אלוהים? הוא תמיד היה שם 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? כימיה זה זין, אבל כן נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Iron maiden - Ghost of navigator 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? איסיק, מסנ ווינאמפ 4. מה הספקת כבר לעשות היום?2 מתכונות באנגלית, לפרוץ לבית, להוציא 28 שקל ולקנות ווזלין לשפתיים 5. מה עוד תספיק לעשות היום? את השאלון הזה 6. ישנת טוב אתמול? ישנתי אתמול מלא 7. תישן טוב הלילה? לא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כי הלך לי רע בחיבור של G כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני 3. עונה אהובה של השנה: מעבר 4. צבא אהוב: אין 5. ריח אהוב: חוסר ריח 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התנשאות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: המוות|666666|, סתם - פשוט אופטימיות 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? טוב לי פה 9. חיה אהובה: פוליטקלי קרקט - כולם 10. תזכיר לי איך קוראים לך? עם חיוך ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך.

למעלה