המשך
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: נאפיס, יוניס, אסא 2. המסעדה השנואה: אווזי 3. בשר מעודף: המבורגר? 4. גבינה מעודפת: נפוליאון עם שום ושמיר
5. ירק מועדף: גמבה אדומה 6. תבלין מועדף: מלח 7. פרי מועדף: ענבים, תות, אבטיח 8. דג מועדף: איכסה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אשכנזי 10. מאפה מועדף: מאפיה? הג'ינג'י
11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: בירה? 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: פטוט שוקולד
הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: פורסט גאמפ, חומות של תקווה, מאסר עולם, גרין מייל, מג'סטיק, המופע של טרומן ועוד כל מיני 2. במאי אהוב: הממממ 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) ג'ניפר אניסטון 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) טום הנקס, ג'ים קארי, טים רובינס, מורגן פרימן 5. סרט אחרון שראית: לא זוכר 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: בת הים הקטנה
7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: פורסט גאמפ, מאסר עולם 8. סדרה אהובה: חברים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? למה לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? באישיות? מת'יו פרי אולי
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא יודע 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים-שלוש 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1-3 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 4-5 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לעצמי דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא יודע 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? קלינגר!!!!11 4. האם העולם הבא קיים? לא יודע 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא מאמין. 6. מלאכים ושדים - קיימים? אנערף 7. ערפדים ורוחות - קיימים? אנערף 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? הממממממ 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? מפץ גדול אנערף 11. איך נוצר המפץ הגדול? חייזר עשה פיגוע 12. מי יצר את אלוהים? אני אני אני!!!!!!!111 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אנערף נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? blue - one love 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? היידפארק לא פתוח. וויאמפ, אייסיקיו, מסנג'ר ואוונט ברוסר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבצפר ולאכול 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לשדוד בנק ולזכות בטוטו 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? לא אשן הלילה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יום אחרון בגיל 15 המסריח זוכרים תמיד אבל מנסים לשכוח
כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: בחורף קיץ בקיץ חורף 4. צבא אהוב: כחול 5. ריח אהוב: צ'יפס 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הוווווו 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא כאן 9. חיה אהובה: כלב? 10. תזכיר לי איך קוראים לך? רע ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך.
שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: נאפיס, יוניס, אסא 2. המסעדה השנואה: אווזי 3. בשר מעודף: המבורגר? 4. גבינה מעודפת: נפוליאון עם שום ושמיר