• פותח הנושא dors
  • פורסם בתאריך

R e A

New member
המשך

שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: נאפיס, יוניס, אסא 2. המסעדה השנואה: אווזי 3. בשר מעודף: המבורגר? 4. גבינה מעודפת: נפוליאון עם שום ושמיר
5. ירק מועדף: גמבה אדומה 6. תבלין מועדף: מלח 7. פרי מועדף: ענבים, תות, אבטיח 8. דג מועדף: איכסה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אשכנזי 10. מאפה מועדף: מאפיה? הג'ינג'י
11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: בירה? 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: פטוט שוקולד
הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: פורסט גאמפ, חומות של תקווה, מאסר עולם, גרין מייל, מג'סטיק, המופע של טרומן ועוד כל מיני 2. במאי אהוב: הממממ 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) ג'ניפר אניסטון 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) טום הנקס, ג'ים קארי, טים רובינס, מורגן פרימן 5. סרט אחרון שראית: לא זוכר 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: בת הים הקטנה
7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: פורסט גאמפ, מאסר עולם 8. סדרה אהובה: חברים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? למה לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? באישיות? מת'יו פרי אולי
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא יודע 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים-שלוש 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1-3 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 4-5 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לעצמי דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא יודע 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? קלינגר!!!!11 4. האם העולם הבא קיים? לא יודע 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא מאמין. 6. מלאכים ושדים - קיימים? אנערף 7. ערפדים ורוחות - קיימים? אנערף 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? הממממממ 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? מפץ גדול אנערף 11. איך נוצר המפץ הגדול? חייזר עשה פיגוע 12. מי יצר את אלוהים? אני אני אני!!!!!!!111 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אנערף נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? blue - one love 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? היידפארק לא פתוח. וויאמפ, אייסיקיו, מסנג'ר ואוונט ברוסר 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבצפר ולאכול 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לשדוד בנק ולזכות בטוטו 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? לא אשן הלילה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יום אחרון בגיל 15 המסריח זוכרים תמיד אבל מנסים לשכוח
כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: בחורף קיץ בקיץ חורף 4. צבא אהוב: כחול 5. ריח אהוב: צ'יפס 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: הוווווו 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא כאן 9. חיה אהובה: כלב? 10. תזכיר לי איך קוראים לך? רע ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך.

dors

New member
../images/Emo100.gif

שאלון שלקוח מפורופ פירסינג וקעקועים
פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה 3. מקום מגורים ראשי 4. מקום מגורים משני 5. כתובת דוא"ל 6. ניקים אחרים באתרים אחרים 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - זמן שלקח לך לפתור - שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) 5. סרט אחרון שראית 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבא אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך? ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך.

R e A

New member
שמי המלא לעולם לא ייחשף

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? רע ** רוזן 2. תאריך לידה: 12.3.89 [כן מחר
] 3. מקום מגורים ראשי: גן יבנה 4. מקום מגורים משני: בית אחר בגן יבנה 5. כתובת דוא"ל: [email protected] (לא שאני נכנס אליו) 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: Rea_r 7. כמה אחים/אחיות? 2 גדולים [22,23] אחת קטנה [14] 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם אמא 9. צבע עיניים? כחול-ירוק-אפור אנערף 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 55 12. גובה: 165-170 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כלום 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים/גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין, אבל אם משהו אז ראפ או משהו 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? מוזיקה שחורה, שירים שקטים וכאלה 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? ניר רוזנבאום, דניאל סלומון, יזהר אשדות ועוד כל מיני 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה? רוני!!!!!!!!!!!!!111 7. אתה אוהב לרקוד? לפעמים 8. תאר איך אתה רוקד? אנערף 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? גם וגם 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ניר רוזנבאום, יזהר אשדות, אנערף. השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא התנסתי 4. אתה מסטול ברגע זה? לא ממש 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 13?
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא ניסיתי. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא מעשן 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? עצוב. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: נקבות? 2. אמצעי מניעה מועדף: קונדום? 3. סקס בדייט הראשון? תלוי
4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? בריטני ספירס, והייתי משלם גג 5 שקל. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? חזה 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שתהיה בראש שלי
7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה;[ 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? וואי הנה חלק שאני לא אוהב 9. הסקס הכי טוב בחייך: לא מגלה ולא מגלה 10. הסקס הכי גרוע בחייך: עם היד שלי;[[[[ 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?
13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? אנערף 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? וואי איזה חלק מעצבן 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
16. מה אתה חושב עליו/עליה?
17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עכשיו, בתקשורת. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): עבודה מוזרה 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא? לא הגעתי לצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? שו 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? שו 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? כדורגלן/וטרינר 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? נהג זבל
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? המפ 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? להרחיב מחשבים 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? ג'יגולו מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - 40 דקות? זמן שלקח לך לפתור - 5 שניות? 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - שתקו זמן שלקח לך לפתור - שניה 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - שתקו כבר זמן שלקח לך לפתור - 2 שניות

Innocence Lost

New member
שאלון מעאפן

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? ספיר 2. תאריך לידה ? 8.5.1989 3. מקום מגורים ראשי ?מה 4. מקום מגורים משני ? מה 5. כתובת דוא"ל ? למה 6. ניקים אחרים באתרים אחרים ? הא אין 7. כמה אחים/אחיות? אחות אחת 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים! 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חוםשחור 11. משקל: לאיודעת 12. גובה: 160 [אני מרגישה את זה נו] מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה[?] אבל אני עוד לומדת הא;[ 2. על מה היית רוצה לנגן? פסנתר
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? סגנון אוונסנסי 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אוונסנס 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה ? מאיה בוסקילה 7. אתה אוהב לרקוד? לפעמים 8. תאר איך אתה רוקד? תלוי במצב הא!!11 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא;[[[[ 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא! 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה, אני לא נמנעת אבל זו לא אשמתי שהאנשים סביבי שומעים חרא מוזיקה 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביב גפן השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אני לא זוכרת שהייתי כזאת:| 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לה 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? מעאפנים פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים[?] 2. אמצעי מניעה מועדף ?
3. סקס בדייט הראשון? הא לא נראה לי 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" ח אממ רן דנקר;[[[[[[[[ 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? צריך לפרט ואין לי כוח 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? כנל 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים ?
9. הסקס הכי טוב בחייך:
[רןדנקר] 10. הסקס הכי גרוע בחייך:
11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?
!!!11 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? אני לא חולת נפש 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?
!1 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?
;[ 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
[כן] 16. מה אתה חושב עליו/עליה? הוא חמוד[?] 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?
. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עוד לומדת כן? ואמנות. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) מה;[ 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא :mad: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לאיודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? מה 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? הגעתי למסקנה שהשאלון לא מתאים את עצמו לעוניו. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מה 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? מה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?מה‎$?^ 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? העא הורדתי תחלק המעאפן. שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מה! 2. המסעדה השנואה: הא 3. בשר מעודף: איכס 4. גבינה מעודפת: קוטג'!!11111 5. ירק מועדף: זה משתנה אוקיי 6. תבלין מועדף: מה 7. פרי מועדף: תותים! 8. דג מועדף: איכס 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): סיני! 10. מאפה מועדף: מה 11. שתיה קרה מועדפת: נסטי 12. שתיה חמה מועדפת: נסי 13. שתיה חריפה מועדפת: איכס 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לחמניה עם שוקולד וקורנפלקס הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: יו איזה שאלון מעאפן 2. במאי אהוב: ענהחטו 3. שחקן/ית אוהב (מבחיינת רמת משחק) עח 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) עיח 5. סרט אחרון שראית הטינה 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים הצלצול 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים אין כזה? 8. סדרה אהובה: השירשלנו 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? למה לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאף אחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? נינט טייב:| איימי ליO______ס דניאלה פיק:\ 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? בממוצע^? אמ שעה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? תלוי איזה סרטים יש. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? לא רואה 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למי שהביאני עד הלום דת ואמונה 1. יש אלוהים? נראה לי 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? לא יודעת 4. האם העולם הבא קיים? אולי 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? קברן? 6. מלאכים ושדים - קיימים? אולי 7. ערפדים ורוחות - קיימים? אולי 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא יודעת:| אני כל הזמן מדברת על דברים רעים ואז הם קורים אחרי יומיים:| או שאני מדברת על אנשים ואז הם מתים:| 9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי 10. איך נוצר העולם? המפץ הגדול? 11. איך נוצר המפץ הגדול? למדנו על זה פעם 12. מי יצר את אלוהים? מה 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? שניים 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? ח 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לביצפר 5. מה עוד תספיק לעשות היום? אנאערף 6. ישנת טוב אתמול? כן 7. תישן טוב הלילה? אני מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראה לי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספייר 3. עונה אהובה של השנה: זה משתנה 4. צבא אהוב: מה 5. ריח אהוב: של ים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: קיצוניות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אמ מה 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? ת"א 9. חיה אהובה: יש הרבה 10. תזכיר לי איך קוראים לך? ספיר ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך. הא אוקיי

ל א ק י

New member
ShukyRulz

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? אלוהים 2. תאריך לידה 13.8.89 3. מקום מגורים ראשי מגדל העמק :| 4. מקום מגורים משני רפיח 5. כתובת דוא"ל לאקי כרוכית תפוז co il 6. ניקים אחרים באתרים אחרים אלוהים 7. כמה אחים/אחיות? אח 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? ההורים 9. צבע עיניים? שחור 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: 12. גובה: 169 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? לאיודעת 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אותו דבר 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה 7. אתה אוהב לרקוד? לא יודעת $: 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנע מלהסחף עם הזרם בד"כ.. אלא אם כן זה משו שאני אוהבת 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לאיודעת השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? לא הפסקתי
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חבל פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: כאלה עם זיןO: 2. אמצעי מניעה מועדף קונדום[?] 3. סקס בדייט הראשון? תלוי אמ מה מטרת הדייט[?], או משו 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? מאיפהלי 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? מאיפהלי 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? משהו סתמי 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים 500 9. הסקס הכי טוב בחייך: הסקס שאחרי 10. הסקס הכי גרוע בחייך: הסקס שלפני 11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? בטח, בכל פעם שאחננו במקום ציבורי 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? מה 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? לא איבדתי
14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? יומיים 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? טכ"ם 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? מחשבים 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? כנ"ל 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות גיאליאב 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? זה ריאלי!! 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? התקרצצות 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? עיצוב גרפי 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? הרבה מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - 2.5 דקות? מאיפהלי זמן שלקח לך לפתור - זמן קריאת השאלה[?] 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - לא הצבתי שום אתגר.. זמן שלקח לך לפתור - הזמן שלקח לי להגיע למקום בו אלוהים מציב לו אתגר 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? אתן*. תשובה - מאיפהלי זמן שלקח לך לפתור - מאיפהלי שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: עוף:$ 4. גבינה מעודפת: הזאתי הערבית למריחה;[ משולשים כאלה נו;[ 5. ירק מועדף: עגבניה 6. תבלין מועדף: משו חריף 7. פרי מועדף: תפוז 8. דג מועדף: של מסעדות כזה;[ מאיפהלי;[ 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מה שיש 10. מאפה מועדף: לאיודעת 11. שתיה קרה מועדפת: מים. אסור קולה
12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: בירה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הרבה דברים

ל א ק י

New member
חלק שני :$

הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: סוכן סמוי קודי בנקס \ שקרן בריבוע 2. במאי אהוב: לאיודעת 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) אממ הזה ששיחק את קודי בנקס.. שכחתי איך קוראים לו X: אבל הוא נחמד 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) כנ"ל מה:$ 5. סרט אחרון שראית אמ רואה עכשיו כלבי השלג[?] 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים ראיתי אותו יותר מ3 פעמים.. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים נמנמ לאיודעת 8. סדרה אהובה: אריזה משפחתית 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אלוהים 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? כנ"ל.. אני מניחה שאני דומה לעצמי
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? כל השעות שיש משהו.. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0.0000001 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? בטח 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אני נקבה.. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אני
4. האם העולם הבא קיים? חסוי
5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? זברה 6. מלאכים ושדים - קיימים? חסוי
7. ערפדים ורוחות - קיימים? חסוי
8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? חסוי
9. חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? חסוי
10. איך נוצר העולם? חסוי
11. איך נוצר המפץ הגדול? חסוי
12. מי יצר את אלוהים? אמא ואבא
13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? חסוי
נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? מחבר?.. מ 4 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? היידפארק? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בביצפר:$ 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לנסות לבנות את מה שביקשו ממני:$ ולא נראה לי שזה מסובך אז אחלה:$ 6. ישנת טוב אתמול? בטח 7. תישן טוב הלילה? בטח 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אני מניחה שכן כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? איינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 4. צבא אהוב: צבא? 5. ריח אהוב: ים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לאיודעת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לאיודעת 9. חיה אהובה: כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? אלוהים ולסיום: שים תמונה, איזה תמונה שבא לך.

ALiCiA SpInNeT

New member
אה. כן. נושא.

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? ליאורוואייטשיפ לבית משפחת מהרטה. 2. תאריך לידה 23.7.88 3. מקום מגורים ראשי תל אביב? 4. מקום מגורים משני הה? 5. כתובת דוא"ל [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים איזשהו מספר. בבונו:| 14902 משהו 7. כמה אחים/אחיות? אח ואחות. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים. 9. צבע עיניים? ירוק. 10. צבע שיער? שטני. 11. משקל: 46 בפעם האחרונה. 12. גובה: 1.70 וקצת. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן גיטרה ופסנתר/אורגן. קלידים נו. 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים. 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא. לא יודעת. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? כל דבר יפה. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? היהודים... 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה מלי לוי וחבורתה(!?) 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? אללהההה קולוולולולווו 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? מול הטלוויזייה 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? נמנעת
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? או יש הרבה מידיי מכדי שאני אזכור. השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזן. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? ייתכן 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אם אכן כך איך אני אמורה לזכור? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מעולם לא. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא נוער, ברובו, מתוך מי שיצא לי להכיר. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בולבולים. 2. אמצעי מניעה מועדף הה 3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" איכס. 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? ציצים גדולים:0 לא יודעת. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? (זה יהיה נורא קיטשי אם אני אגיד עיניים, נכון?) עיניים. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני מעדיפה בולבול 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? נגעתי לעצמי בפופיק. איכס. טוב. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין. ביולוגייה וכלכלהומנהל עסקים. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא) בייביסיטר|: 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא הייתי בגדנ"ע;| 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לאיודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לאיודעת. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? הארי פוטר?|: 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - זה. סליחה גיוורת. חסרים נתונים. שיעול>_> זמן שלקח לך לפתור - אני 4 יח"ל אלוהים ישמור:| 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? אני אגיד לו- בוקרררררררטובבבבבבב בוקר טוב!!!!! בוקר? (טוב) ואם הוא יפתח את הדלת אני אדע שזה הגיהנום;| זמן שלקח לך לפתור - מה, אני גבר שבגברים, 1 שניות(H) 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - אני לא מאמינה שאני מקבלת שאלות (ע)א(ל)ייקיו מבחור עם שגיאות כמו "להסיג":| שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 'ג'ויה' אחת:0 2. המסעדה השנואה: בונגראנץ'? 3. בשר מעודף: מת 4. גבינה מעודפת: גבינת שמנת 5. ירק מועדף: פלפל. 6. תבלין מועדף: מלח. 7. פרי מועדף: תותן-מצוי. 8. דג מועדף: סול(?) 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): ג'אנקיקי. 10. מאפה מועדף: השבלולי קינמון האלה*_____* 11. שתיה קרה מועדפת: קולה. 12. שתיה חמה מועדפת: תה. 13. שתיה חריפה מועדפת: איכס. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: ארטישוק? הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: לפי האחרון שראיתי, עכשיו זה 'סיפורי דגים':| 2. במאי אהוב: מה איכפת לי ממנו. איכפת לי מהיצירה עצמה. 3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) נו קשה. 4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) 5. סרט אחרון שראית סיפורי דגים. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים שה"ט. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים איזו מין שוטרת:| 8. סדרה אהובה: דריה! 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לקרמיט. 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? היא אמרה לי קלאודיה שיפר כשהייתי בכיתה ד':X היא בת 40 זה סוטה:X 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? מה? קלוריות? מה? דת ואמונה 1. יש אלוהים? לדעתי. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אלוהים הוא מעל כל זה-_-" 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אוור ראביי קאו. מוזס. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כן. משהו כחול. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? אני לא בת מזל. 10. איך נוצר העולם? שאלה טובה. 11. איך נוצר המפץ הגדול? בבום. 12. מי יצר את אלוהים? סבא טוביה. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Civil War. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? כל מיני. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללמוד אינטגרלים!! 5. מה עוד תספיק לעשות היום? נקווה שלגמור ספר. 6. ישנת טוב אתמול? לא. 7. תישן טוב הלילה? דיי!!!! לא יודעת. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? Are we there yet?:{ כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית|: 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? פנינה
3. עונה אהובה של השנה: סתיו. נראה לי. 4. צבא אהוב: צהוב. 5. ריח אהוב: מרכך כביסה של סופטסוד:0 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אגואיזם שמשליך על הסביבה:| 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לסיים אותם קודם. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בסדר לי פה. 9. חיה אהובה: קוואליקו
10. תזכיר לי איך קוראים לך? אני לא אהיה מזכירה בצבא!!!!!

double O S

New member
ראשון לצין[?]../images/Emo96.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? שמוליק 2. תאריך לידה 22.1.89 3. מקום מגורים ראשי: מה 4. מקום מגורים משני: מה 5. כתובת דוא"ל: לורוצה 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אין 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? ג'ינג'י 11. משקל: 50+ אנערף
12. גובה: 1.60 בערך
מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?
2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אין 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: לוידע 7. אתה אוהב לרקוד?
8. תאר איך אתה רוקד? - 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?
10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?
השחטה עצמית (לקחתי את זה מפורום אחר, כן?) 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
4. אתה מסטול ברגע זה?
5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? :|
6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? :$ 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
9. מה אתה אומר על הנוער של היום? ס22ה!!!!!!!1111 פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:
2. אמצעי מניעה מועדף
3. סקס בדייט הראשון?
4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות": הילה 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? מה 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? מה 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים:
9. הסקס הכי טוב בחייך:
10. הסקס הכי גרוע בחייך:
11. ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? מזה
12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?
13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?
14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? מה 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
16. מה אתה חושב עליו/עליה?
17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? XDDDDDDD כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? עיוני 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): אצל חבר של בן דוד שלי
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:
4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?
5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?
6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?
7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?
8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כה 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?
10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? אמממ, זונה אנלא יודע;[ מבחן IQ - לכל השאלות יש תשובה הגיונית 1. יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זמן שלקח לך לפתור - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 2. איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זמן שלקח לך לפתור - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3. נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זמן שלקח לך לפתור - חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:
2. המסעדה השנואה:
3. בשר מעודף:
4. גבינה מעודפת:
5. ירק מועדף:
6. תבלין מועדף:
7. פרי מועדף:
8. דג מועדף:
9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): טעים[
] 10. מאפה מועדף:
11. שתיה קרה מועדפת:
12. שתיה חמה מועדפת:
13. שתיה חריפה מועדפת:
14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:
הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:
2. במאי אהוב:
3. שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק):
4. שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) :
5. סרט אחרון שראית:
6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: גבעתחלפוןאינהעונה 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: סאות'פארק 8. סדרה אהובה: חברים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?
10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים?
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?
13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?
14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?
15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאלוהים:^) דת ואמונה 1. יש אלוהים?
2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? יהודים 4. האם העולם הבא קיים?
5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? זונה 6. מלאכים ושדים - קיימים?
7. ערפדים ורוחות - קיימים? <i

174M4R

New member
אניאנאינאינאניאני

1. מהו שמך המלא? איתמר אמתי 2. תאריך לידה 22.7.1990 3. מקום מגורים ראשי אשקלון 4. מקום מגורים משני אשקלון? 5. כתובת דוא"ל [email protected](זה לא מסנג'ר) 6. ניקים אחרים באתרים אחרים אין 7. כמה אחים/אחיות? 3
8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?הורים 9. צבע עיניים?ירוק-חום 10. צבע שיער?חום 11. משקל:60 ומשו
12. גובה:מטר 77 בערך 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא. ניגנתי על גיטרה וטיפה על התופים של אחי 2. על מה היית רוצה לנגן?כלום 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?הכל חוץ מדיכאון. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אני לא. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה זמריי דכאון. 7. אתה אוהב לרקוד? לא 8. תאר איך אתה רוקד? אני לא 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? גם וגם. בדרך כלל לא כי אני גר באשקלון ועדיין לא שומע מזרחית ודכאון. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? לא יודע 1.יש לך קעקועים?אם כן, כמה ושל מה?אין 2.יש לך פירסינג?אם כן, כמה ואיפה?היו 3 באוזנים 3.התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4.אתה מסטול ברגע זה?לא 5.יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כן. אחת הפעמים שהרופא שניים הרדים אותי...
6.באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אמצע-סוף כיתה ח' 7.ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8.אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9.מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה גבר. 1.העדפה מינית: מה זאת אומרת? אני אוהב בנות. 2.אמצעי מניעה מועדף קונדום בטעם שזיף חצוף. 3.סקס בדייט הראשון? אולי 4.סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות": הרבה מאוד. 5.מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? מה שחשוב לשאר הבנים....... 6.מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? מראה,אופי 7.כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא יודע 8.עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים לא קיימתי 9.הסקס הכי טוב בחייך: ? 10.הסקס הכי גרוע בחייך:? 11.ירדת לבן/בת זוגך במקופ ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? מה? 12.מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? חה. 13.באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? ו'-ז' 14.מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 14וחצי שנים (?) 15.האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא 16.מה אתה חושב עליו/עליה? לא 17.כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?לא 1.איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין לא הייתי 2.פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא)לא עבדתי 3.איזה מיקצוע עסקת בו בצבא לא 4.מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?לא יודע 5.מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודע 6.מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? משהו עם מכוניות.... 7.ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא יודע 8.יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9.קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10.איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? 1.יש לך אמבט עם ברז מים חמים, ברז מים קרים וצינור ניקוז. ברז המים הקרים ממלא את האמבט ב-4 דקום, ברז המים החמים ממלא את האמבט ב-5 דקות והצינור ניקוז מרוקן את האמבט ב-20 דקות. אם פותחים את שני הברזים עד הסוף וגם פותחים את הצינור ניקוז, כמה זמן יקח לאמבט להתמלאות? תשובה - לא יודע כמה צריך בשביל אמבט מלא. זמן שלקח לך לפתור - לאא 2.איש מת ונעמד מול אלוהים. אלוהים מציב לו אתגר: מולו יש שני דלתות, אחת מובילה לגן עדן השניה לגהנום. ליד כל דלת עומד ניצב. ניצב אחד יגיד רק שקר וניצב שני יגיד רק אמת. לא יודעים איזה דלת מובילה איפה, איזה ניצב שקרן ואיזה לא. ניתנת לך רק שאלה אחת לשאול ורק לאחד הניצבים... מה תשאל כדי למצוא את דרכך לגן עדן? תשובה - כמה אצבעות אני מרים? זמן שלקח לך לפתור - 5 שניות 3.נסיך חמדן שמע על אוצר ענקי בתוך מערה על דרקון והיה נחוש בדעתו להסיג את האוצר. כאשר נכנס למערה, תפס אותו הדרקון ואמר לו: "אני יודע למה באת. בא תגיד לי עכשיו אתה מה אתה עושה פה... אם תשקר לי, אני הורג אותך אבל אם תגיד לי את האמת, אני יתן לך לחיות בתור עבד שלי." הנסיך אמר לו משהו ויצא ברי ושלם מהמארה חי ולא עבד. מה אמר לו הנסיך? תשובה - הנסיך אילם? זמן שלקח לך לפתור - לא לקח 1.המסעדה האהובה:לא יודע 2.המסעדה השנואה:לא יודע 3.בשר מעודף: בשר של סבתא!! 4.גבינה מעודפת: צהובה 5.ירק מועדף: אל יודע 6.תבלין מועדף: לא יודע 7.פרי מועדף: תפוח עץ 8.דג מועדף: איך 9.סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):לא יודע 10.מאפה מועדף: לא יודע 11.שתיה קרה מועדפת: קולה..... 12.שתיה חמה מועדפת: תה עם דבש 13.שתיה חריפה מועדפת: ליקר שוקולד!!!! 14.משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:ליקר שוקולד? 1.סרט אהוב: מהיר ועצבני 2.במאי אהוב: לא יודע 3.שחקן/ית אוהב (מבחינת רמת משחק) וין דיזל 4.שחקן/ית אוהב (מבחינת מראה) מי הכי כוסית? לא יודע 5.סרט אחרון שראית לא זוכר איך קוראים לו. משהו בהום סינמה עם בלונדינית ומתאגרף. 6.סרט שראית יותר מ-3 פעמיםמהיר ועצבני 1,2 7.סרט שראית יותר מ-30 פעמים ? 8.סדרה אהובה: חברים\CSI 9.היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10.לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?לא יודע 11.לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לא יודע 12.כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 2-3 13.כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לא רואה 14.כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? לא רואה 15.למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לאמא שהביאה אותי עד הלום. 1.יש אלוהים? לא יודע. לא ראיתי אותו 2.אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר. הנקבות יצאו בטעות. 3.מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? לא יודע 4.האם העולם הבא קיים? אולי 5.מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?לא 6.מלאכים ושדים - קיימים? לא 7.ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8.קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?לא 9.חיזרים, אב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יש חיים על מאדים אבל זה כולה איזה חידק. לא, אין חיזרים ואין אבמים 10. איך נוצר העולם? מפיצוץ פרה-הסטורי עתיק ימים שקרה יום אחד בעקבות לחץ אטמוספרי שנוצר בתוך אחד הכוכבים. 11.איך נוצר המפץ הגדול? אההה ככה קוראים לפיצוץ הזה! שכחתי. 12.מי יצר את אלוהים? המפץ הגדול? 13.יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?לא יודע 1.מה מתנגן עכשיו? כלום 2.עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד 3.איזה עוד ישומי מחשב פתוחים חוץ מההיידפארק? איך ידעת שהייד פארק פתוח אצלי?? 4.מה הספקת כבר לעשות היום?כלום 5.מה עוד תספיק לעשות היום? כלום 6.ישנת טוב אתמול?לא 7.תישן טוב הלילה?לא 8.האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא 1.מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית. הגודל כן קובע. 2.מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3.עונה אהובה של השנה: חורף\אביב 4.צבא אהוב: כחול,ירוק 5.ריח אהוב: אין 6.תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנות ונוכלות 7.התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שתהיה לי מכונית אי פעם 8.איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא יודע. 9.חיה אהובה: תוכי! 10.תזכיר לי איך קוראים לך?איתמר

174M4R

New member
כוסאמק, הייתי צריך אחר כך להתחיל

למחוק את כל הנקודות וסמניי שאלה ורבחים

רציתי להעיר על זה מקודם ../images/Emo110.gif

אבל חיכיתיל מישהו יותר קטנוני
אבל ראבק, רווחים אחשלי

למעלה