תשובות
בקשר לקרסים..אני לא יודעת ואני לא מוסמכת לענות על זה. אני אצרף לך לינק לאתר שאני קונה ממנו ונראה אם יש שם מבצעים, יכול להיות שאתמול הסתכלת על צבע מסוים והיום על צבע אחר? כי לכל דגם יש מחיר אחר ויש דגמים במבצעים. פאונד זה חצי קילו, זה אומר ששני פאונד הם קילו (בערך), ואין מצב שהכיסא שוקל 40 קילו ואפילו לא 20 קילו, הוא שוקל כמו כל כיסא רכב אחר. משלוח יכול לקחת עד שבועיים נראה לי, תלוי מאיזה אתר. באמת בהרבה כסאות כששמים את הילד בן השנה הכיסא ענק עליו, אבל לא בכיסא הזה (אני מדברת על המרטון כי זה הנסיון שלי), מהרגע שהבן שלי ישב עליו, היה לו נוח, זה כמו כורסא, ואין יום שאני לא מתלהבת מהכיסא הזה (יש לנו גם אלפא אומגה עלית וגם סאמיט ושניהם לא מתקרבים אליו בנוחות). והילד שלי גם רזה וגבוה. והוא גם נוח לבן של חברה שלי שהוא כבר בן 5 והיא רצתה להעביר אותו לבוסטר ואחרי כמה ימים הילד ביקש לחזור לכיסא האהוב שלו..(גם רזה וגבוה ועדין הכיסא טוב עליו מבחינת התקנים). בלינק תראי יש שם כמה דגמים בסייל דווקא אחלה מחירים. (maraton ) יש דגם יותר זול - ראונדאבאוט אבל הוא יותר קטן ולכן עד לגובה נמוך יותר, וזה קצת לקחת סיכון עם ילדה גבוה שאולי הכיסא יהיה קטן עליה לפני הגיל המתאים לעבור לבוסטר.