שרשור ציוד

Morane Chocolat

New member
הנה הדגם המדוייק+ תמונה של הכסא מהסוג הזה

Triumph Advance™ Deluxe Convertible Car Seat זה ממש כורסא....

ש ג ה

New member
איזה אלופה תודה רבה

התחלתי קצת להשתגע מכל האפשרויות שהציעו לי בפורומים יש אפשרות לדבר עם אח שלך
שיעשה לי קצת סדר?

mom42

New member
משהו בעניין הטריומף DLX

לנו יש אותו מהיום הראשון והוא באמת מדהים, הבעיה שלו שהרצעות שלו קצרות הרבה יותר מכיסאות אחרים. הקטנה שלנו בת שלוש ושוקלת פחות מ 12 קילו והרצועות בקושי נסגרות עליה.

n o a p

New member
אנסה לעזור לך

את רוצה לדעת איזה כיסאות קונים מי שגר בישראל? או איזה כיסא קונים מי שחי בארה"ב והאמריקאים? כי מסתבר שיש הבדל. כל מי שקונה לארץ קונה באמת את מה שהמליצו לך, איוונפלו ואלפא אומגה. אבל הם לא ה"הכי הכי", הכיסא הכי מומלץ ואיכותי שיש בארה"ב לגילאים האלו הוא ה"בריטקס", יש לו כמה דגמים והוא טוב מגיל אפס נגד כיוון התנועה ומגיל שנה עד ל..תלוי בדגם. לנו יש את המרטון והוא יהיה טוב עד לסביבות גיל חמש. אלו כיסאות יקרים יותר (בסביבות ה 200$), אבל הם הכי בטיחותיים שיש, ומנסיון גם הכי נוח שיש. יש מקסי קוזי אבל הוא אירופאי ולכן קשה לו להתחרות בבריטאקס האמריקאי. אכן הכיסא כבד ולא בטוח שהקרוב משפחה יהיה מוכן לסחוב לך אותו, ואכן הכיסא נתפס בקרסים שיש בבסיס של האוטו ובנוסף בחגורה, לנו היה בארץ מזוודה וכן היו קרסים. אם לקרוב משפחה יש כתובת בארה"ב כדאי לך להזמין באינרנט. זה זול יותר.

ש ג ה

New member
תודה רבה

בדקתי ואין לנו את הקרסים האלו....את חושבת שעדין יהיה בטיחותי בלעדיהם? או שעדיף לקנות כיסא שמלכתחילה מסתמך רק על החגורה? ויש משהו מוזר אתמול כשנכנסתי אל האתרים האלו המחיר באמת היה סביב ה-200 והיום הם סביב ה-300 ??? כמה מוזר ליברה הם 2.2 ק"ג? אם כן כיסא כזה שוקל 40 ק"ג שזה באמת כבר חתיכת משקל... ואולי לא כדאי להעמיס עליו דבר כזה אני מזל מאוזניים ואני משתגעת מכל האפשרויות האלו
בכל אופן אכן רציתי את הטוב ביותר אבל אם המחיר הוא באמת 300 $ ולא 200 אז זאת בעיה יש לך מושג אם אני מזמינה דרך האינטרנט אל קרובת המשפחה כמה זמן עד שמגיע המשלוח? ושאלה אחרונה האם הכיסא שאת מדברת עליו הוא מגיל שנה ומעלה? ואם כן בגיל שנה הכיסא לא גדול מידי? הקטנה שלי גבוהה ורזה ולכן באמת חשוב שיהיה כסא שלא יהיה "קצר" מידי

n o a p

New member
תשובות

בקשר לקרסים..אני לא יודעת ואני לא מוסמכת לענות על זה. אני אצרף לך לינק לאתר שאני קונה ממנו ונראה אם יש שם מבצעים, יכול להיות שאתמול הסתכלת על צבע מסוים והיום על צבע אחר? כי לכל דגם יש מחיר אחר ויש דגמים במבצעים. פאונד זה חצי קילו, זה אומר ששני פאונד הם קילו (בערך), ואין מצב שהכיסא שוקל 40 קילו ואפילו לא 20 קילו, הוא שוקל כמו כל כיסא רכב אחר. משלוח יכול לקחת עד שבועיים נראה לי, תלוי מאיזה אתר. באמת בהרבה כסאות כששמים את הילד בן השנה הכיסא ענק עליו, אבל לא בכיסא הזה (אני מדברת על המרטון כי זה הנסיון שלי), מהרגע שהבן שלי ישב עליו, היה לו נוח, זה כמו כורסא, ואין יום שאני לא מתלהבת מהכיסא הזה (יש לנו גם אלפא אומגה עלית וגם סאמיט ושניהם לא מתקרבים אליו בנוחות). והילד שלי גם רזה וגבוה. והוא גם נוח לבן של חברה שלי שהוא כבר בן 5 והיא רצתה להעביר אותו לבוסטר ואחרי כמה ימים הילד ביקש לחזור לכיסא האהוב שלו..(גם רזה וגבוה ועדין הכיסא טוב עליו מבחינת התקנים). בלינק תראי יש שם כמה דגמים בסייל דווקא אחלה מחירים. (maraton ) יש דגם יותר זול - ראונדאבאוט אבל הוא יותר קטן ולכן עד לגובה נמוך יותר, וזה קצת לקחת סיכון עם ילדה גבוה שאולי הכיסא יהיה קטן עליה לפני הגיל המתאים לעבור לבוסטר.

ש ג ה

New member
נכון../images/Emo163.gif זה אפילו לא הגיוני....

ממש מוזר שהמחיר משתנה לפי הצבע מה הרעיון??? לא הסתכלתי על מה שצירפו לי הכיסא עם הכתמים השחורים.... ממש שיכנעת אותי ואני שמחה גרמת לי להתלהב ולרצות רק את זה
קראתי בלינק משלוח של 2 ימי עבודה היתכן? הקרובת משפחה קרה בפנסילבניה (אני לא זוכרת את העיר משהו עם פ' ומוכר
אני) אם זה משנה.... אשמח לעזרה שלך בקניה אבא של בעלי טס מחר ל-4 ימים וצריך ממש להזדרז תודה תודה רבה

n o a p

New member
אשמח לעזור אבל...

לא נראה לי שתספיקי, כתוב שהמשלוח יוצא לדרך תוך 2 ימי עבודה...ואז לוקח לו מקסימום שבועים להגיע ליעד. אם חמך טס מחר ל4 ימים אז זה לא יגיע בזמן וחבל לך. עכשיו אני מרגישה לא נעים שהלהבתי אותך על הכיסא שלא תוכלי לקנות..מצטערת. (למרות שאין מה לעשות הוא אחלה כיסא ויש אותו לי ולכל החברות שלי פה..)

ש ג ה

New member
אווף זה מה שקראתי

Orders are usually shipped within 2 business days of order receipt אמרתי שלא סומכת על האנגלית שלי... אם קונים בחנות ולא דרך האינ' ההבדל מאוד משמעותי? יש לך מושג?

Ani15

New member
לגבי הבריטקס

הוא ע נ ק, ממש עצום, בכל הדגמים שלו ואני לא לגמרי בטוחה שהוא ייכנס במכונית ישראלית ממוצעת (מכונית משפחתית בישראל = קומפקט בארה"ב). בעיקר אם מתכוונים להושיב עוד ילדים או אנשים באותו מושב באוטו. אני מניחה שזו הסיבה שלישראל מגיעים בעיקר האא"ע והאוונפלו (והאמת, לנו צפוף אפילו עם האא"ע במכונית משפחתית ישראלית ממוצעת).

ש ג ה

New member
עכשיו את אומרת לי../images/Emo3.gif

אבא של בעלי ממש ברגעים אלו נמצא בחנות וקונה את הכיסא הלואי ויפעיל שיקול דעת (למרות שאיך שאני מכירה אותו ואת הבן שלו אז כמה שיותר גדול ויותר יקר טוב יותר
) בכל אופן תודה

אלפא אומגה עילית

בקוסטקו ובB.J'S הכיסא הזה עולה כ 85 דולר. זה ממש בדיחה. בארץ הוא מגיע לאלף ש"ח. אני מצטערת שלא הבאתי עוד אחד לעצמי כי אני מאוד מרוצה ממנו. אפשר להזמין גם באתר של החנויות האלה COSTCO.COM B.J'S. COM

ש ג ה

New member
הכיסא הזה בעדיפות שניה לבריטקס...

אם לא נמצא אחד מתאים ביקשתי אלפא אומגה מצאתי אחד בארץ ב-700 ש' אבל זה באמת עדין בדיחה לעומת המחיר הזה הבעיה בארץ (הנוספת) שיש רק צבע אחד די מכוער לטעמי תודה רבה

Morane Chocolat

New member
צריכה המלצה לנעלי הליכה ראשונות

לנעם בת ה- שנה ו- 3 חודשים שכבר הולכת חודש בערך באופן חופשי לגמרי וביציבות נפלאה (
) ורק עם גרביים. החלטתי שזה הזמן לקנות לה נעליים (ואני גם בשבוע הבא באילת- אז אם יש המלצות נקודיות לאילת (נטולת המע"מ) אשמח מאד.... תודה!!!

ואני כרגיל...

נמרוד או אלפנטן, לא חייב להיות צעד ראשון, רק אם זה כבר לכוון סנדל שיהיה סגור מקדימה (באצבעות) ויחזיק טוב את העקב... תתחדשו

Morane Chocolat

New member
אז זהו שבאמת אמרו לי רק אלפנט- יש באמת הבדל

משמעותי ביניהם במחיר/באיכות? תודה!!!

למעלה