שרשור ציוד

tomas441

New member
מחמם מגבונים

הי, האם למישהי יש מחמם מגבונים? האם זה יעיל? כדאי לקנות?

זאתי2

New member
אני מכירה רק את החנות הראשית

מחסני החברה, במתחם תע"ל שליד קיבוץ משמרות (פרדס חנה). יש גם עודפים של כל המוצרים שלהם. שווה ביותר.

ש ג ה

New member
למה דווקא אם היה לי כסף מיותר הייתי קונה

ובאמת לא בציניות...הייתי מחממת לה את המגבונים על הבטן שלי האוצ' שזה היה קר ולא רציתי לחשוב מה ירגיש הטוסיק העדין שלה....

Honey Annie

New member
שימושי מאוד

מי רוצה לשים משהו קפוא על הטוסיק של הקטנצ'יק? ויש לזה גם מנורה - כשהיה קטן אז בלילה יכולתי להדליק רק את זה כשהחלפתי לו ואז לא היה מתעורר מדי.

ש ג ה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif כיסא מארה"ב

בהמשך לחיפוש אחר הכיסא לרכב קרוב טס לארה"ב והבנו שהמחיר שם מצויין האם יש שם מקסי קוזי? האם יש המלצות עבור כיסא אחר משם? (יודעת שיורה באויר אבל אולי מישהי יודעת) המון תודה

leelach

New member
תשאלי בהורים לילדים בחו"ל../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם נראה לי שיידעו

leelach

New member
אין בעד מה, מקווה שיעזרו לך שם../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

aila10

New member
קצת בעייתי

יש הרבה שמביאים מארה"ב, אבל האבטחה של הכיסאות בחו"ל היא שונה מהארץ וצריך לבדוק את זה בארה"ב (וגם פה באוסטרליה) יש אבטוח לכיסא עם ווים שמחוברים למכונית ממה שאני יודעת במכוניות בארץ אין הווין האלה - כך היה אצלנו ואז המושב לא יושב טוב אולי יתקנו אותי פה - אבל זה מהניסיון שלי - אגב אני לא מכירה את המקסי קוזי היה לנו אוונפלו.

shlala1

New member
אצלינו

הכיסא ישב מעולה גם בלי הווים (את מתכוונת לווים שנמצאים ב"גג" המכונית או אלה הנמצאים בין המושבים?) כי אם הכוונה לאלה הנמצאים בין המושבים, אז מכוניות שמיוצרות החל משנת 2000 (מקווה שאני לא טועה בשנה) הן בעלות אותן לולאות לחיבור הווים. בקשר לחיבור שעל גג המכונית (מבפנים כן?) אני לא יודעת אם קיים בישראל אבל זה לא הכי נחוץ (זה משנה זהירות, כלומר הכיסא מעוגן יפה מאוד גם בלי זה)

aila10

New member
זה כנראה תלוי במכונית או בכיסא...

תודה על התיקון

Tula1

New member
לאיזה גיל? אנחנו הבאנו את שלנו מארה"ב

טריומף DLX מגיל לידה עד גיל שנתיים בערך ,ואז נתנו אותו לתינוק שהגיע ולפעוטה קנינו COSCO SCENERA מגיל שנתיים ומעלה לא זוכרת את המחירים ממליצה לך בחום להכנס לאתר של TARGET.COM כדי להבין פחות או יותר את סדר גודל המחירים מקסי קוזי זה כסא אירופאי, לא ניתן למצא אותו בארה"ב

Morane Chocolat

New member
לדעת כסא איכותי שאפשר לקנות בארה"ב זה

האוונפלו- כל הדגמים שלהם זולים שם היות וארץ הייצור היא ארה"ב... כמו כן, (ולמרות שהכסא שלי עם תקן אירופאי) התקן האמריקאי ידוע כמחמיר יותר וגם כ"טוב" יותר בהתאם....., כך שאם הייתה לי אפשרות לקנות כסא בארה"ב היתי בהחלט הולכת על אוונפלו, אח של בעלי שהביא מארה"ב קנה לפני 4 חודשים דגם משופר יותר מזה שהיה בארץ ב- 120$ (כשבארץ המחיר שהוא ראה נע בין 900 ש"ח ל- 1600 ש"ח )- לגיל שנה עד 4 נדמה לי. לאיזה גיל את צריכה?

ש ג ה

New member
את יכולה לשאול את הדגם המדויק?

ואם יש תמונה
שנה עד 4 זה בדיוק הגיל שמתאים לי - עכשיו היא בת שנה ולא ממש מתאים לי הרעיון שבגיל שנתיים נצטרך עוד אחד.... ודרך אגב אני דווקא יודעת הפוך שהאירופאי טוב יותר....בגלל זה רציתי מקסיקוזי

לימיצ

New member
אנחנו הבאנו פעמיים דגמים של אוונפלו

פער המחיר הוא בדיוק 50%. בפעם הראשונה טריומף דלוקס פעם שניה זה היה לליבי שגדלה אז חיפשתי משהו שהוא גם בוסטר ומצאתי משהו באתר שלהם. ממליצה לך להיכנס פשוט לאתר שלהם ולבחור, כמו בחנות ואת הדגם לתת. תחפשי את המילה "בוסטר", את הגיל והמשקל של הבת שלך.

למעלה