שרשור לבוש!

../images/Emo203.gifבבית בנתיים..עושה מבחנים בלשון ../images/Emo4.gif

חולצת סירה שחורה אורכה שקיפלתי את השרוולים עד המרפק כי חם לי בוקסר מדלתא כחול כהה עם מיקי מאוס -שנה שעברה שיער פזור שהתסדר דווקא סבבה לא רוצה לשוןןן!!!

../images/Emo203.gif הולכת לחבר ואח"כ למיני ישראל ../images/Emo9.gif

מכנס קצר חום בהיר של פוקס חולצה ירוקה נוטה עם נקודות ירוקות כהות יותר מפוקס מתחת טופ שחור X טבע נאות בז' לק אדום קצת מתקלף ברגליים

לידיד ../images/Emo71.gif

גופיית סבא ארוכה לבנה[פוקס] ומעליה טישרט אפורה כהה חלקה ג'ינס בהיר גזרה ישרה[פ&ב] כפכפים לבנים עם ציורי גולגולות שחורים קוקו עם שיער על הצד כזה P: שרשרת חוט שחור צמודה לצוואר עם תליון כסוף צמידים קבועים מסקרה שחורה ואסתי לאודר תיק שק שמנת-אפרפר כזהP: תחתונים לבנים עם אדום חזיה לבנה וטופ X לבן

greeneye

New member
טוב אז..

יש שלושה- מהיומולדת, מיום אחרי היומולדת ומאתמול. מהיומולדת! -שיער בקוקו בלוף עם קליפס. -עפרון שחור. -עגילים כסף עם אבן לבנה. -שרשרת של מיכל נגרין בגווני ורוד עתיק. -חזיה בצבע גוף עם תחרה. -השמלה החדשה מקאלה, בצבע אפור עכבר עם עיגולים שיוצרים פרחים [נו אני לא מצליחה להסביר!] באפור בהיר, 3 כפתורים בחזה ושני כיסים והיא קצת אוהל כזאת. והיא מגיעה עד מעל הברך. -שרוך נעליים עבה ושטוח בורוד בזוקה-כהה שכזה, קשור מתחת לציצים [כי שהיא לא תהיה כלכך אוהל..]. -תחתונים ורודות. -טבעת מיכל נגרין בגווני אדום. -נעלי אולסטאר-בובה אופוואיט שגזרתי בעצמי, שנקשרות לרגל בתחרה לבנה. -תיק קטנטן שנכנס אליו ה-כ-ל. הוא מתאילנד, הוא...רקום או סרוג צפוף או משהו, שחור עם פרחים. שלשום לת"א: -עגילים צמודים עם אבן גדולה בצבע אדום-בורדו. -עפרון שחור. -קוקוקליפס. -שרשרת כסף עם תליון כסף אליפסה עם אבן שחורה. -חזיה בצבע ורדרד-סגלגל. -גופיה שחורה עם תחרה בציצים. -שמלת שאנטי חדשה שמגיעה עד קצת אחרי הברך, בצבע לבן-שחור-אדום. קישקושים הודים כאלו. ויש לה מחשוף מכובד. -תחתונים בצבע שחור. -טבעת מיכל נגרין בגווני אדום. -צמיד כסף משוק הפישפשים עם חריטות כאלו. שאנטי. -צמיד רגל שאנטי בכסף-מלוכלך עם כלמיני "נופלים" כאלה. נו. שעושים רעש. אני קוראת לזה נופלים. עם מילעל. -טבעת אצבע לרגל בכסף מלוכלך. -כפכפים בשחור-לבן [עם גולגלות אבל לא שמים לב. -ואותו תיק מיום לפני. ואתמול לשודדי הקאריבים: -קוקובלוף עם קליפס ורוד. -עפרון שחור. -עגילים קטנטנים צמודים לאוזן בצורת פרח קטנטן מאבנים נוצצות [יש לזה שם?]- עלי כותרת בורוד בהיר ומרכז הפרח שחור. -שרשרת כסף עם תליון של שמש בעיגול. חמוד. -סרט דק לשיער שתפרתי לעצמי, בורוד בהירבהירבהיר עם פפיון קטנטן. כמו ילדה בגן..
-חזיה בצבע ורדרד סגלגל [אין לי חזיות, טוב לכן?!] -גופיה חדשה מהתחנה המרכזית באפור עכבר, גופיית סבא-ספגטי ארוכה מאד. -חולצה מכופתרת ארוכה [פתוחה] מבד דק מאד בצבע ורוד עם פסים חלשים באדום. -תחתונים בצבע אפור עם מסגרת שחורה [פעם הם היו בצבע שחור אבל זה דהה לאפור תוך כביסה או שתיים..] -טבעת מיכל נגרין אדומה [יאו חרשתי עליה..]. -ג'ינס מאמריקן איגל שחצי יושב טוב וחצי נופל ונראה קצת כמו בויפרנד ג'ינס, בצבע כחול-ג'ינסי יפה עם קרעים. -גרביים נמוכות בצבע כתום [כל הנמוכות היו בכביסה..
]. -אולסטאר נמוך באפור עכבר. -אותו תיק.. [
]

חזרה מגלידה באייסברג ../images/Emo13.gif

גופיה בצבע תכלת עם פינגווינים וכוכבים גופיה לבנה מציצה מהמחשוף שורטס ג'ינס עם שוונצים סדלים תנ"כיים משקפי שמש שחורים גדולים שמחה כללית בלב, ועכשיו גם קצת כאב בטן.

tamarosh

New member
עשינו פונדו בשר! עם אנטריקוט

ומלא רטבים היה כזה טעיםםםםם
. פיצ הזה אליל. לובשת: מכנסונים שחורים מפול אנד בר גופיית סבא לבנה של פיצ תחתונים שחורות מלי קופר וסתם חזייה שקטנה עליי היה יאמי

לכמעט-חזרה ../images/Emo42.gif

גופיית לייקרה שחורה עם כתפיות דקות שהצלבתי אותן בעזרת סיכת ביטחון טישירט לבנה עם הדפס בשחור של הביטלס ג'ינס חגורת ניטים אולסטאר חדשות שרשרת חרוזים קטנים מפלסטיק בצבע כחול-אפור (לידידים שלי יש להקה והיום הם היו אמורים לעשות חזרה באיזה חדרחזרות ובסוף הסתבר שקבעו שתי להקות באותו הזמן ובסוף החזרה שלהם התבטלה אז חזרתי הבייתה. בזבזוז של שילוב טוב P:) בוהו.

חחח וואי, ../images/Emo42.gif

זה היה מעט פסיכי עכשיו (נו, את כבר יודעת על מה אני מדברת). אני לא כוסית ועכשיו אני גם עצובה (אני רוצה חזרההההההההההההההההה)

EVE Lights

New member
קדימה לשנ"צ

רציתי לכתוב את של אתמול אבל בטח נמאס לכן לשמוע על חצאית מיני סקוטית עם גופייה שחורה אז ויתרתי אז כרגע שיער רטוב מהמקלחת אסוף בקוקו עם גומייה צהובה חולצת טריקו שחורה עצומה גזורה עם רקמה צבעונית של מיקי מאוס מקדימה. טוב שלא התעללתי בה
אבל היא החולצה הכי בסט לבית מכנסי ברמודה צהובים תחתונים ירוקים גרבי פסים אפור-סגול-שחור (לא , לא חם לי!) עפתי לישוןןןן

RainbowL

New member
ממ.

תחתון לבן עם מסגרת תכלת וכתוב בתחת בשחור טופ לבן עבה כזה כיפי ולא מציק סבא לבנה ארוכה של בנים מכנסון שהוא חלק מפיג'מה של בגס באני בצבע אפרסק כזה שיער ממש מבולגן טבעת תכלת פרח רגילה צמיד חום שכתוב עליו רוני [כזה מהטיילת באילת] וצמיד חוטים בצבע אדום דהוי כזה מהמם מהים ונפל לי התליון של השרשרת של סבתא ז"ל. זה כזה מפחיד. [סבתא נתנה לאמא שלי טבעת עם אבן יפה כזאת, ביום שהיא נפטרה האבן נפלה] דברים כאלה מפחידים אותי.

ketty the sheep

New member
*פדלאת בית*

לפחות משבוע הבא אני אהיה פדלאת בית בדירה שלי (לא של הצבא, אלא שליייי~~). לובשת - חצאית שחורה ארוכה שלימורו הביאה לי מתישהו.
חולצה כתומה שכתוב עליה 02. o_O

ketty the sheep

New member
בהחלט D:

הייתי יכולה להוציא 400 ולשבת בשקט, למען האמת. XD כמה את מתכוונת/צריכה להוציא?

Lost Lullaby

New member
נמ

גרביים ירוקות בהירות תחתונים שחורות חזיה שחורה טרנינג אדום חולצה שחורה ח, ארז התקשר אליי, איזה מצחיק הוא:[

להפגש עם חברה!

מה אני עושה בבית, אני כבר אמורה להיות שם!>: חולצה כחולה עם ציור חמודי עליה>: חזיה לבנה לשם שינוי תחתון בוקסר כזה[?] חום עם מיקי על התחת מכנס טרנינג שחור נעימי כזה נעלי ספורט [?] שיער בקוקו עיפרון שחור לק מזוויע בציפורניים [לא הצבע, פשוט נמרח לי קצת] שזופהD: [אתמול אמרו לי שהשתזפתיD:]

Summer moved on

New member
לתל אביב עם אבא:}

טייץ שחור עד הברך. תחתון וורוד. טי שרט לבנה צמודה, עם כיתוב גדול בשחור. חזייה לבנה. כפכפים חומים. גולגול בשיער. מעט איפור. צמידים.

למעלה