טוב אז..
יש שלושה- מהיומולדת, מיום אחרי היומולדת ומאתמול. מהיומולדת! -שיער בקוקו בלוף עם קליפס. -עפרון שחור. -עגילים כסף עם אבן לבנה. -שרשרת של מיכל נגרין בגווני ורוד עתיק. -חזיה בצבע גוף עם תחרה. -השמלה החדשה מקאלה, בצבע אפור עכבר עם עיגולים שיוצרים פרחים [נו אני לא מצליחה להסביר!] באפור בהיר, 3 כפתורים בחזה ושני כיסים והיא קצת אוהל כזאת. והיא מגיעה עד מעל הברך. -שרוך נעליים עבה ושטוח בורוד בזוקה-כהה שכזה, קשור מתחת לציצים [כי שהיא לא תהיה כלכך אוהל..]. -תחתונים ורודות. -טבעת מיכל נגרין בגווני אדום. -נעלי אולסטאר-בובה אופוואיט שגזרתי בעצמי, שנקשרות לרגל בתחרה לבנה. -תיק קטנטן שנכנס אליו ה-כ-ל. הוא מתאילנד, הוא...רקום או סרוג צפוף או משהו, שחור עם פרחים. שלשום לת"א: -עגילים צמודים עם אבן גדולה בצבע אדום-בורדו. -עפרון שחור. -קוקוקליפס. -שרשרת כסף עם תליון כסף אליפסה עם אבן שחורה. -חזיה בצבע ורדרד-סגלגל. -גופיה שחורה עם תחרה בציצים. -שמלת שאנטי חדשה שמגיעה עד קצת אחרי הברך, בצבע לבן-שחור-אדום. קישקושים הודים כאלו. ויש לה מחשוף מכובד. -תחתונים בצבע שחור. -טבעת מיכל נגרין בגווני אדום. -צמיד כסף משוק הפישפשים עם חריטות כאלו. שאנטי. -צמיד רגל שאנטי בכסף-מלוכלך עם כלמיני "נופלים" כאלה. נו. שעושים רעש. אני קוראת לזה נופלים. עם מילעל. -טבעת אצבע לרגל בכסף מלוכלך. -כפכפים בשחור-לבן [עם גולגלות אבל לא שמים לב. -ואותו תיק מיום לפני. ואתמול לשודדי הקאריבים: -קוקובלוף עם קליפס ורוד. -עפרון שחור. -עגילים קטנטנים צמודים לאוזן בצורת פרח קטנטן מאבנים נוצצות [יש לזה שם?]- עלי כותרת בורוד בהיר ומרכז הפרח שחור. -שרשרת כסף עם תליון של שמש בעיגול. חמוד. -סרט דק לשיער שתפרתי לעצמי, בורוד בהירבהירבהיר עם פפיון קטנטן. כמו ילדה בגן..
-חזיה בצבע ורדרד סגלגל [אין לי חזיות, טוב לכן?!] -גופיה חדשה מהתחנה המרכזית באפור עכבר, גופיית סבא-ספגטי ארוכה מאד. -חולצה מכופתרת ארוכה [פתוחה] מבד דק מאד בצבע ורוד עם פסים חלשים באדום. -תחתונים בצבע אפור עם מסגרת שחורה [פעם הם היו בצבע שחור אבל זה דהה לאפור תוך כביסה או שתיים..] -טבעת מיכל נגרין אדומה [יאו חרשתי עליה..]. -ג'ינס מאמריקן איגל שחצי יושב טוב וחצי נופל ונראה קצת כמו בויפרנד ג'ינס, בצבע כחול-ג'ינסי יפה עם קרעים. -גרביים נמוכות בצבע כתום [כל הנמוכות היו בכביסה..
]. -אולסטאר נמוך באפור עכבר. -אותו תיק.. [
]