שרשור לבוש!

Magic Melody

New member
תחתונים, חזיה.

אני אחרי אימון קל על אופני הכושר
מקלחת היר איי קאםםם...

Small talk

New member
עוד מעט כוכב נולד

תחתונים סגולים עם ציור של חזיר חזיית ספורט גופייה מלייקרה בתכלת שקניתי בחופש ולא לבשתי מזמן כי היא נעלמה לי עד אתמול מכנסיים של סבא מתקופת הפלמ"ח וכל הזמן נופלים לי ורואים את החזיר שעל התחתונים (אני מנסה להרים אותם גבוה אבל אין לי חגורה והם כל הזמן נופלים). קוקו עגבנייה עד שהשיער שלי יתארך

mishmishonet

New member
אומייגאד בסוף עוד יהיה לי סרט וסוף שבוע!

תחתונים אדומים חזייה שחורה מהודקת ממש שמרימה לי ת'אמא של הציצים גופיה כחולה כהה מרופטת שרוואל שחור עם דברים אדומים עליו צמידים רגילים חתולה על הרגל וקעקוע של נחש סגול על הבטן

Summer moved on

New member
:}

שורטס בצבע ירוק זית-אפור. תחתון עם נקודות צבעוניות. גופיית סבא ירוקה בהירה. חזייה שחורה. כפכפים תנכיות עם חוטי קשירה כאלו. שיער פזור וקצת איפור.

yaeli87

New member
הנעליים הרגו אותי ;[

סקיני ג'ינס תחתון שחור צמיד רגיל ברגל חזיה שחורה חולצה טורקיז מפול אנד בר עם ניפוח בכתפיים כזאת... טבעת שרשרת שיער בפן מוזר נעלי עקב גברת עם פתח כזה באצבעות,הכי יפות בארץ אבל כואבות;[

Small talk

New member
אני לא אוהבת נעליים עם פתח לאצבעות

קצת דודתי. אבל חוץ מזה הכל נשמע מקסים

OverSharing

New member
רפש רפש.../images/Emo103.gif

תחתונים אדומים חזייה לבנה טופ שחור היינס שחור ג'ינס בהיר של דמייג' גרביים נמוכים לבנים קוקו מעפןןןןן אולי שאריות איפור עיניים עייפות]|:

e l u l a

New member
סתם../images/Emo153.gif

>>גופיה שחורה מפיקס >>חזיה שחורה מפיקס/דלתא אני לא זוכרת >>תחתונים כחולים וכתוב על התחת MISS OCEAN עם כל מיני ציורים בלבן >>ג'ינס מטוונטי >>כל מיני צמידים על יד שמאל.. אין לי כח לפרט >>לק סגול נצנצים בהיר בידיים,לק ורוד ברגליים >>עגילים תלויים כסופים של מפתחות >>שרשרת כסופה עם תליון של לב >>מייקאפ ועפרון שחור שכבר נמחק >>בלי טבעות

the mush

New member
שבת שלום!

גופיית סבא ארוכה בארוך לבנה מכנס קצר תכלת עם פסים לבנים [משהו מקסים.] וזה מה שמעניין...

Liraz 6q

New member
האאאמ יוצאאאאת

שבת שלום יפוווווות מממ גי'נס קצר בהיר שקניתי היום חזיית פוש אפ שחורה ותחתון שחור (ולא, אני לא רוצה סקס הלילה) חולצה חולצה עם מחשוף יפה ותחרה לבנה מסביב.. נשמע שואתי אבל היא ממש יפה.. ונעלי בובה עקב חומות.. ותיק קטן חום.. :]

בלעבלע ../images/Emo71.gif

בדרך למקלחת שורטס אדומות של שינה תחתונים כחולות עם בורדו גופיה שחורה רגילה בלי חזיה יחפה שיער מגעיל יאללה ביי P:

little shorty

New member
לריקוד.

היום בבוקר... טייץ סקיני שחור גופית סבא ירוקה עם לבן של טיאנטי תיק אדידס ירוק עם ירקרק נעליים שחורות של אדידס חזיית סטרפלס שחורה ועכשיו... גופיית בייסיק שחורה מכנס קצר מתנפנף לכל הכיוונים לבן תחתון סבתות כתום בלי חזייה

EROTOMANIA

New member
חזרתי מהים והתחיל לרדת גשם.

אקלוסיבי בקייפקוד. רק פה יהיה שמש וחצי שעה אחר כך גשם וברקים ורעמים וכל החמולה. בגד ים כתום ורוד זוהר כזה חצאית מיני שחורה גופיית סבא עם הדפס בציצי של רוקסי כפכפי אצבע שחורים

EROTOMANIA

New member
ותיכף יוצאת לרקוד

איכס שיפסיק לרדת גשם כבר! טופ כזה מיוחד. הוא בצבע שמנת כזה, עם תחרה למטה. הוא חשוף גב לחלוטין, ויש לו מחשוף נשפך כזה ורואים לי את כל הציצי וחבל שאין לי ציצי גדול אבל לא נורא, ויש עליו הדפסים של פרחים חומים. סטייל אסייתי. ג'ינס כהה עם שפשופים וכנראה שמגפי בוקרים שממילא לא יראו מתחת לג'ינס והרבה הרבה איפור, עוד מעט.

SNoopY 26

New member
כבר יודעת שההצגה, עוד נשמכת

חולצה אפורה קצרה גזורה עד כדיכך שרואים לי את כל הבטן. [פיג'מה כן?] מכנס היינס לבן מתכווץ למטה חוטיני בצבע וורוד בייבי עם פסים שחורים ופפיון חמוד שחור

אתמול!../images/Emo9.gif

מכנס ברך משובץ שחור לבן מגניביD: תחתונים סגוליםכאלה[?] עם פס לבן למעלה ופו הדוב על התחתD: חזיה שחורה ממש יפה:] גופיית ספגטי לבנה סתם חולצה כזו עם ציור של דנבר [הדינוזאור האחרון!] D: קוקו-שקר איפור קצת כפכפיםD:

תכף הולכת לבקר את

ערן בבסיס עם עמרי.. גאולסטאר כחול כהה חצי גרב כתום עם ירוק תחתון עם פסים אדום-כחול-לבן חולצה חומה טוניקה חמודה ג'ינס של פיוטה או משהו ושיער אסוף כי אחרי זה אני הולכת לעבודה בעעע שבוע טוב :)

MaddyD

New member
מסעדה

אין לי כח כל כך סקיני בהיר סטרפלס ורוד עם נקודות שער פזור עגילי זהב עם אבנים לבנות משקפיים חומות אולסטר לבנות

למעלה