שרשור התחדשויות

אין תמונות, אבל אל תתנו לזה להפריע לכן...../images/Emo3.gif

-סקיני סגול מTNT [הסקיני הראשון שלי
] -טי שירט לבנה גדולה עם הדפס אול-אוובר בשחור ורוד וצהוב מזארה-מן -סוודר תכלת עם מעויינים כחולים, גם מזארה-מן [התלהבתי מהקטע, הא? מאז שהתחלתי לגנוב בגדים מהשותף, והוא התחיל להתעצבן ולאיים להרוג אותי או לנשל אותי מדירתי שלי, גיליתי את קסמי בגדי הגברים. מה גם שזה מבטיח את העובדה שתקנה בזארה, אבל עדיין לא יהיו לכל העולם את הבגדים שלך...] -סווצ'רט ריצ'רץ' שחור עם גיטרות אפורות מפולאנ'בר ו..אעע...זהו, נדמה לי. אני גם בונה על איזה תיק מNO NAME שאני מקווה שעוד קיים, אבל זה כבר יחכה לפעם הבאה בה ספתא והארנק שלה יקפצו לסנטר. :p

הצעיף פה בשילוב

כשקניתי אותו בכלל לא שמתי לב שהוא היה ב-WISH LIST שלי
ורק אחרי כמה ימים שהצצתי בתיקיית תמונות גיליתי חחח 40 שקל מהמשביר, יש אותו בעוד 3 צבעים מהממים לא פחות!!!

ועוד כמה בלי תמונה

סריגV אפור בהיר מפוקס 100 שקל סריג V צהוב חרדל מקסטרו 140 שקל קרדיגן ארך בצבע כחול ניבי עם כיסים מפול אנד בר
אחת הקניות המוצלחות שלי!!! 150 שקל קרדיגן שמנת צמוד מפול אנד בר 150 שקל גם ג'קט חצי חום מחנות בשם Z פריס בעזריאלי 100 שקל גופיית בייסיק עם תחרה למעלה בצבע חום-שמנת כזה בהיר מקסארו 70 שקל גופיית בייסיק רגילה בכחול ככה גם מקסטרו 50 שקל אאל"ט חליפת טרניניג אפור עכבר של לי קופר מהמשביר חולצה-160 מכנס-100 כן אני קונה מלא בגדים
פאשיניסטה שכמוני

LimRhcp123

New member
יא גם אני../images/Emo9.gif

סריג שאני ממש אוהבת מחנות לא מוכרת בקניון פה [נס ציונה]... הוא כלכך מחמם
ובחזה יש מן דוגמה של צמה כזאת. עלה 50

LimRhcp123

New member
ג'ינס בהיר

משוק הפשפשים עלה 100.. כן קצת יקר יחסית לשוק:\ טוב זה של קרוקר

LimRhcp123

New member
גופיה דיי מוזרה כזאת.. סגולה סרוגה

לא יודעת עם מה ואיך אני אלבש אותה אבל דיי אהבתי אותה אז לקחתי:) זה היה מקסטרו עודפים 3 ב100.. לקחתי עוד 2 גופיות שאין לי כוח לצלם

LimRhcp123

New member
עפרונות לעיניים:)

היה 1+1.. הסגול יותר נוטה לאדמדם מאשר הכחול שהוא נראה בתמונה

למעלה