שרשור התחדשויות

Bulletproof Mor

New member
../images/Emo100.gif שרשור התחדשויות ../images/Emo100.gif

בקודם כבר יש 174 הודעות
תתפרעו!

Never Stop

New member
יאאאאיי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

פוסטר של חברים לחדר החדש, 70 ש"ח, מהחנות פוסטרים בסינמה סיטי DVD של הופעה חיה של עברי
, 70 ש"ח, מדיסק סנטר בסנטר
ו... חיקוי אג בז' נמוכות
!!1 משינקין, היה לנו פאדיחות מטורפות שם (אני כותבת פה כי המסן לא עובד לי אז אין לי למי לספר כרגע
) הלכנו בשינקין ואבא שלי הסתכל על המספרים ואמר "הנה 13" אז נכנסנו ואמרתי למוכרת מה אני רוצה והיא אמרה לי שזה נשמע לה כמו סינית
היא לא הבינה מה זה אג, מה זה פרינדס
ואז אחרי כמה דקות שהיא לא מבינה מה אני רוצה מהחיים שלה אבא שלי שואל "זה שינקין 13?" והיא אומרת "לא, 11"
ביקשנו סליחה ויצאנו, ואז ראיתי את הפרינדס
ונכנסנו לחנות שהייתה ליד ואמרתי שאני רוצה את הנעליים שבחוץ והיא אמרה שזה לא שלהם
ושצריך לרדת במדרגות לחנות שליד, אז ירדנו ומצאנו סופסוף
מזה כיף שם, מבודד מהכל ושקט כזה, והמוכר אחד החמודים! אבא שלי מזה התלהב ממנו, הם התחילו לדבר ולצחוק יחד והיינו שם מלא זמן, ואז קניתי והוא אמר לי לבחור מתנה שבא לי- צמיד, טבעת לרגל, מחזיק מפתחות וכאלה
אה, והוא שאל מאיפה הגענו אליו ואמרתי לו "מפורום" והוא אמר "וואלה,נענע?"
ובסוף הוא אמר לי שאני אגיד לחברות שלי ובפורום שיבואו לקנות אצלו ושאם אני מביאה לו 8 בנות הוא מביא לי עוד זוג נעליים מתנה
והלכנו סוף סוף והיו ליד בנות ואבא שלי אמר להן שירדו במדרגות ושהבחור שם נחמד ויש דברים יפים, ואז הוא סימן לו שלום עם היד והמוכר אמר לו תודה
גאד חפרתי
קיצר לכו לקנות שם

Bulletproof Mor

New member
קצצצצצצת מאתמול ומהיום.

- אולסטאר נמוכות בצבע שמנת, בלי שרוכים, על הטיקט שעל הלשונים כתוב אולסטאר בצבע אדום.
סופסוף מצאתי במידה שלי ואת הדגם הזה! 200 ש"ח, ספורט שינקין - גרביונים אטומים בצבע ורוד בייבי, למחול בעיקר. 50 ש"ח, איי דאנס - חומרים להכנת עגילים (העגיל עצמו, חוט, חרוזים...) שאני רוצה לנסות להכין פעם אחת. אמור לצאת ממש יפה, בחרתי עגילים בצבע מנטה תכלת כזה והחוט והעגילים בזהב. אני אצלם כשזה יהיה מוכן
78 ש"ח, חנות כלשהי בשינקין - וסתם לא קשור: קרם פנים חדש של לוריאל ומגני ברכיים בצבע לבן (למחול). תפוז לא מעלה לי תמונות אבל לא קשה לדמיין, נכון? מי קראה?

Luna Sphere

New member
קראתי :)

תתחדשי. איפה זה 'איי דאנס'?
ויש שם במקרה בצבע תכלת-טורקיזי בהיר?

Bulletproof Mor

New member
תודה רבה :)

אמממ אני הייתי בסניף בשוסטר, ואין לי מושג איפה עוד יש :S ואין שם בצבע הזה, זה כאילו בגדים של מחול ויש שם גם קצת פיג'מות ובגדי ים. ובמחול הצבעים הבסייסים זה לבן-שחור-ורוד

MissVixen

New member
סופסוף קצת התחדשויות! D:

מאמא לחנוכה- הג'ינס המושלם הזה
כמה אני מחפשת סקיני בהיר. בכל המקומות יש רק כהים .. או אפורים כזה ואפור כבר יש לי. הצבע שלו ממש לא כמו בתמונה, הרבה יותר מושלם
והוא נראה פה ישר אבל עליי הוא יושב כזה סקיני לג יחסית. והחלק הכי טוב, זה שהלכתי ומדדתי אותו עם אמא, והוא עלה 270 ולי לא היה כסף ואני אפעם לא מבקשת מההורים, בטח לא סכום כזה, והיום אמא הביאה לנו מתנות לחנוכה כזה ופתאום היא מוציאה שקית של מנגו
אה כן הוא ממנגו. ויש לו דבר כזה מאחורה שאני ממש אוהבת. בתמונות הבאות. וגם טרנינג ממש איכותי כזה מהוניגמן [קידסOo]

למעלה