קניות

L 0 L

New member
הווו

גרביים שולטות אני לובשת כמעט רק כאלה בחורף:}

כהה ואלה האמת קצת עבות אז הכי

כיף לשים אותך כשחוזרים מבחוץ וקר באצבעות

|היום|../images/Emo13.gif

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? אני קונה פעם בשנה, כשאני בארה"ב. זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? לא וגם לא ממש ניסיתי. או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? אני אוהבת, יותר מידי
הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? עם המשפחה. תארו לכם, אני הולכת ל"one day sale" במייסיס בארה"ב עם אמא, אבא והאח הקטן שלי. חגיגה
אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? יש לי מעט פריטים מהאינטרנט, ולמרות שכולם נהדרים, אני מעדיפה חנויות. קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? חודשיי בשנה - התמכרות. אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? אני הולכת תמיד תמיד עם אמא שלי, אז הכסף עליה. אבל בעצם, אני חוסכת כסף מכל המתנות שאני מקבלת כל השנה ופעם בשנה קונה המון. אז חוסכת
כל שאר הרגלי קניות מטורפים אתם מוזמנות לספר גם עליהם. ממ.. שאני רוצה המון ממה שאני רואה?
סתאם, זה לא מטורף, זה רגיל
אולי העובדת שאני קונה בגדים מכל כך הרבה סגנונות תהיה מעניינת יותר. אגב, מדי פעם אני קונה גם בחנויות לא מאוד מיוחדות, המון פעמים אפשר למצא פריט יפה גם שם.

T z L i L a

New member
אני../images/Emo9.gif

אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם?
אממ גם וגם,בדרך כלל בא לי מן דחף מטורף של ליסוע לת"א ולבזבז הכל ^__^ זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה?
כן.. הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה?
חברות/אבא
אינטרנט או חנויות עם תא מדידה?
חנויות.. רק בגלל שההורים לא מתים על הרעיון של קניה מהאינטרנט. קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב?
התמכרותתת! אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף?
חוסכת לשופינג מטורף.. הכי כיף=] כל שאר הרגלי קניות מטורפים אתם מוזמנות לספר גם עליהם.. אובססיה מטורפת לגרביים..!! יש לי כלכך הרבה כאלו אין קניה מושלמת בלי זוג חדש

נמממ

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? בדרך כלל סתם כי בא לי.:X לא ממש חסרים לי בגדים... זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? משפר... למרות שיכול לבאס אם כל הבגדים קטנים מידי (קורה בשווקים וכאלה דיי הרבה שיש רק וואן סיז. :/) או שיש בגד מדהים שקיים רק במידה אחת גדולה מידי ומידה אחת קטנה מידי. או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? ממש לא.
הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? בדרך כלל עם אימא, לפעמים עם חברות. אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? תא מדידה.. אני לא מסוגלת לקנות בגד בלי למדוד... קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? סתם תחביב. אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? בדרך כלל אני קודם קונה ורק אחר כך משיגה את הכסף.
כל שאר הרגלי קניות מטורפים אתם מוזמנות לספר גם עליהם נממ מטורפים? שום דבר מיוחד... פשוט משיכה מוזרה לבאזרים ולדוכנים כאלו ואני מסוגלת לעמוד לידם שעות ולחפש דברים.

crazy cottage

New member
עונה ../images/Emo163.gif

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אני קונה דיי הרבה אביזרים ובכלל האמת שנאי לא ממש אוהבת לצאת לקניות.. אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? לפעמים זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? אמממ כן או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? אני לא ממש ממש ממש שונאת אבל אני לא אוהבת הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? אמא (כי אצלה הכסף) ולפעמים עם חברות אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? אני אוהבת לראות דברים באינטרנט ואז נאי יודעת ישר מה אני מחפשת אבל בכללי לקנות באינטרנט הרבה יותר יקר. קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? לא זה ולא זה אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? נראה לי סכום קטן של כסף.

האהאהאהא.

אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם
סתם שבא=]
זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה
תלוי,אם מוצאים משו אז כן, ואם לא מוצאים שום דבר אז זה יותר מבאס. או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות
תמיד...
הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה
בד"כ עם משפחה, לפעמים עם חברות.
אינטרנט או חנויות עם תא מדידה
חנויות.
קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב
התמכרות חמורה מאוד מאוד מאוד.
אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף
סכום כסף קטן...וזה רק בגלל שאין לי כוח לחסוך, הלואי.

Envision

New member
אז ככה:

קונה בגדים כשיש כסף, או כשחסר לי שהו, או כשבא לי לפנק את עצמי. מעדיפה עם חברות, או עם אמא מדידה בהחלט. יש לי אובססיה בקטע הזה. או שהבגד יושב מושלם, או שאין לו מה לעשות אצלי. תלוי. תחביב שיש לו תקופות בהן הוא הופך להתמכרות
מנסה לחסוך... בד"כ לא הכי יוצא מזה משהו... עוד הרגלים - מנסה להכריח את עצמי לא לקנות בגדים שחורים, כי יש מספיק.

OiSH

New member
נממ נחמד..

אישית אני לא ממש חושבת שזה מתאים לאוירה בפורום הזה, אבל אני רוצה לענות בכל זאת... אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? -אני מסתובבת הרבה בתל אביב ובקניונים... אם אני רואה משהו שבא לי עליו, אני תמיד אנסה לקנות אותו. אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? -בדרך כלל כי בא לי... כי אני לא צ-ר-י-כ-ה בגדים... זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? -בטח, זה תמיד משפר את מצב הרוח.. או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? -מתה על זה. הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? -אממ.. בדרך כלל או עם חברות או לבד.. מעדיפה לבד כי לחברות שלי אין טעם כמו שלי ואובססיות כמו שלי בבגדים... אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? -חנויות... אין לי כסף לקנות את מה שאני רואה באינטרנט... (שזה בדרך כלל מחוכים) למרות שאני מ-מ-ש רוצה... *סוגדת למחוכים* קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? -לגמרי... בגדים מעלים לי תמצב רוח בטירוף... אחרי שמצאתי את הגרביים עם המעויינים הייתי בהיי לאיזה ארבעה חמישה ימים ככה... זה כזה מאגניב. אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? -כרגע יש לי די הרבה כסף כי עבדתי בחופש.... אז אני קונה מה שבא לי פחות או יותר... (אבל אני לא אוהבת הרבה דברים ככה שיוצא שאני בעצם לא קונה הרבה...) אבל לפני זה אמא שלי הייתה קונה לי את רוב הבגדים או אם הייתי רוצה לקנות משהו שהייתי יודעת שהיא לא תקנה לי אז הייתי חוסכת וקונה לבד. זה תרבות אלינו להכנס לחנויות וסתם למדוד בגדים... כי יש לי גוף די יפה שמתאים לכמעט כל בגד (ואני מדגישה - כמעט) אז זה נחמד כזה לראות איך את נראית שונה בבגדים שונים... זה ממש כיף... החוויה הכיי כיפיית שלי הייתה בזארה, כשהתלבשתי כמו איזה מורן אטיאס והרגשתי כאילו אני במילאנו או משהו... כזה מגניב.. כל כך נהנתי. אני כזאת בת. להקיא עלי.

למעלה