קניות

lestatgirl

New member
../images/Emo100.gif קניות ../images/Emo100.gif

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? כל שאר הרגלי קניות מטורפים אתם מוזמנות לספר גם עליהם **(ההודעה נכנתבה בלשון נקבה אך מיועדת לשני המינים)**

אהמ אהמ...

לפעמים כי סתם בא לקנות בגדים ולפעמים כי צריך... אכן זה משפר את מצב רוחי!!! =) אני אוהבת ללכת עם חברות כי תמיד יש צחוקים אני אוהבת צחוקים
חנויות עם תא מדידה לא סומכת כול כך על האינטרנט :-| אהמ זה תחביב... לוקחת כמה שיש בדרך כלל חוסכת קצת... ואני ממש אוהבת את השווקים אני פשוט אוהבת את זהת אפשר למצוא שם דברים כול כך יפים... ואני שונאת לחפש משהו ספציפי כי ככה בחיים לא תמצא אהמ זה הכול...

pazbuzz

New member
../images/Emo79.gifעונה

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם?אמממ לרוב כשאמא שלי מכריחה אותי.. זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה?אמממ לא..לרוב זה הורס את המצב רוח...לסתובב שעות ולא למצוא בגד יפה במידה שלי או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות?אממ לפעמיים.. הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה?אמממ עם חברות רוב הזמן...אבל גם לפעמיים עם אמא...
אינטרנט או חנויות עם תא מדידה?אממ שניהם. קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב?תחביב?אממ לא יודעת אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף?אממ תלוי

אני ../images/Emo13.gif

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אמממ קונה די הרבה בגדים. אחת לחודש אנ יעושה קניה גדולה של בגדים/ נעליים. אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? גם וגם. זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? אכן משפר את המצב רוח. או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? לא, אני אוהבת לצאת לקניות. הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? לבד. אני לא אוהבת ללכת לקניות עם חברות/ משפחה, כי בד"כ החברות גונבות לי חולצה שאני ראיתי קודם והיתה אחרונה בחנות, או שהן לוחצות "נו, יאללה, בואי נצא מפה כבר.." ולגבי משפחה- אמא שלי לא אוהבת שאני קונה דברים יקרים, ובד"כ אם משהו לא בטעם שלה אז היא מגלגלת עיניים ואני מתבאסת ונאלצת לוותר. בקיצור- הכי כיף ללכת לבד. אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? חנויות עם תא מדידה. אבל אני קונה הרבה גם דרך האינטרנט, כשמדובר בדברים שאני יודעת בוודאות שיתאימו לי. קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? תחביב ממכר
אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? חוסכת ויוצאת לשופינג מטורף.

Marble Arch

New member
../images/Emo68.gif

טוב, אני מזהירה מראש שאני סטריאוטיפית נורא. אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? סתם כי בא לי. זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? הרבה פעמים כן. לפעמים זה יכול לבאס אם הסתובבתי בכל הקניון ולא מצאתי כלום (לא סביר שיקרה) אבל בדר"כ אני מוצאת ונהנית.
הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? גם לבד וגם עם חברות. מעדיפה לבד. אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? ברור שחנויות! קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? תחביב. אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? גם וגם, תלוי בצרכים. אני מעדיפה אצ הראשון כי ככה נבחרים הפריטים המובחרים ביותר, אבל כשצריך עושים שופינג מטורף, אין מה לעשות..

Jillian

New member
ף]

אני עושה קניות כל פעם שאני נוסעת! אני רוב הפעמים עושה קניות עם אימא ואחותי 3> זהו בעצם.. אין לי כ"כ מה לספר :p

אעה כרגע חזרתי :X

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? כשיש כסף. זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? נהה לא נראה לי או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? נייט. הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? אני תמיד רוצה בדד אבל לא מרשים לי להסתובב לבד וכאלה.. אז מתי שכבר יוצא עם עוד איזה נקבה.. אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? חנויות קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב?גם לא תחביב אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? לודעת אין לי הרבהה כסף אף פעם.. כל שאר הרגלי קניות מטורפים אתם מוזמנות לספר גם עליהם באלי אייסשוקו ארומה :<

../images/Emo19.gif :

אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? בד"כ אין אצלי מצב כזה ש"צריך" כי יש לי המון בגדים וכמעט אף פעם אני לא מרגישה שחסר, אז יותר נכון להגיד שזה סתם כי בא לי זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? תלוי עד כמה מבאס הדבר שקרה או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? NO WAY, אין מצב שאני אשנא לצאת לקניות
הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? כמעט תמיד לבד, רק לעתים ממש רחוקות הולכת עם אמא או עם חברות אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? ברור שחנויות עם תא מדידה, ככה אפשר באמת לראות איך הבגד נראה על הגוף לפני הקנייה, מה שהאינטרנט לא מאפשר... קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? התמכרות, אבל לא מטורפת כי אני יודעת שיש אנשים יותר מכורים ממני
אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? לא זה ולא זה- פשוט לוקחת את האשראי ו"מגהצת" אותו חופשי

Silent tears

New member
מממ..

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אני קונה מלא דברים אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? לפעמים כשבא לי ולפעמים כשצריך זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? כן או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? לפעמים זה ככה.. לפעמים אני ממש אבל ממש שונאת לעמוד בחנויות בגדים. הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? בד"כ עם חברות או משפחה... אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? חנויות עם תא מדידה קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? סתם תחביב אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? כן כל שאר הרגלי קניות מטורפים אתם מוזמנות לספר גם עליהם: אין

Shusho

New member
לא את הכל אני קונה.

אני אוספת מהרחוב
. וכן, עוד מעט תמונות של הכל. אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? כשאני צריכה משהו מסויים, בעיקר. זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? תמימשפר מצב רוח
. או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? מה'פתאום
זה כיף! הולכות לבד עם חברות או עם משפחה? עם חברות/עם אמא/עם אמא וחברה אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? חנויות, לא יצאלי עד כה מאינטרנט קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? התמכרות
מאז שיש לי כסף לבזבז כי עבדתי זה הפך להתמכרות. אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? חוסכת ויוצאת לשופינג גדול. זה יותר כיף.

smady by

New member
נמנם... עונה ../images/Emo9.gif

אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? אמממ אני בדרך כלל יוטצאת רק כשצריך- כי אין לי כסף ליותר מזה...
זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? בטח שזה משפר!! אני בת!
או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? אני אוהבת ללכת לקניות, אבל לא כשאין לי סבלנות לעולם... הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? מנסה עם חברה אחת, שיכולה להתמודד עם העובדה שאני אעצור ליד כל חנות ודוכן כדי לראות מה יש שם. עם אמא לעיתים רחוקות (אין לנו את אותו טעם, אבל מצד שני אני רוצה שמישהו ישלם על הדברים, כי בדר"כ אני עושה את זה) אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? חנויות. אבל אם היה לי כרטיס אשראי אני בטוחה שהייתי קונה גם מהאינטרנט קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? תחביב אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? בדרך כלל חוסכת, אבל רק בגלל שהעיר זה שעה ממני (וזה נסיעה הלוך ושוב שגם עולה לי כסף) כל שאר הרגלי קניות מטורפים אתם מוזמנות לספר גם עליהם : חייבת לעצור ליד כל דוכן וחנות שמעניינת אותי (ע"ע בומבומלה- כל הדוכנים אותו הדבר ועדין עצרתי ליד כל אחד... אני משגעת את החברות שלי! ><) אני יכולה למדוד אלף דברים, ולצאת מהחנות בלי שום דבר- רק כי בכל דבר היה משהו קטן שלא אהבתי
זהו!

L 0 L

New member
אני

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אהה לא יודעת כול פעם שאני נוסעת לאנשהו או כשאני צריכה משהו.. אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? גם עם סתם בא לי וראיתי משהו יפה.. זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? לא או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? אני לא מתה על זה אבל אני לא שונאת.. הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? עם חברות וגם עם המשפחה אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? חנויות קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? אה לא יודעת אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? לא אולי לא יודעת..

עונה =)

אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? כשבא לי! זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? בהחלט! או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? חס וחלילה. הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? גם וגם. אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? חנויות ותאי מדידה חובה. קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? התמכרות. אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? אם יש פריט שאני נורא רוצה אז אני חוסכת לו אבל אם אין אז יוצאת לפעמים וקונה לא חוסכת בשביל זה.

coullette

New member
עונה:

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? לפעמים כשצריך ולפעמים סתם כשאני רואה משהו נחמד זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? משפר אם אני ממוצאת מה שחיפשתי או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? לא הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? לרוב לבד אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? חנויות עם תא מדידה קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? תחביב אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? סכום קטן כל שאר הרגלי קניות מטורפים אתם מוזמנות לספר גם עליהם

LadyAnanas

New member
Me!../images/Emo9.gif

אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? אין דבר כזה שלא צריך
זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? אכן. בהחלט. אלא אם כן לא מוצאים שומדבר ולא קונים כלום O_O או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? הו לא
הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? בעיקר עם חברות. אבל הן כועסות עלי כי אני גוררת אותן לכל חנות שעוברים לידה. בגדי גברים, נשים, סבתות, דתיים, יד שנייה, נעליים, לבנים... הכל
אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? תא מדידה זה תמיד טוב, אבל אני בהחלט מזמינה דברים ברגעי חולשה מהאינטרנט
קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? מאחר ועדיין יש לי כסף בקופה, הייתי אומרת שזה תחביב
אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? סכום קטן+יציאה לעיר+הגעה למקומות הנכונים=הרבה מציאות שוות וזולות^^ כל שאר הרגלי קניות מטורפים אתם מוזמנות לספר גם עליהם- הממ.. כניסה לחנויות מאוד יקרות, ורק מדידה של הבגדים
אחר כך במשך חודשיים אני מצטערת שאין לי כסף לקנות אותם
זה כה מזוכיסטי מצידי

ffiendd

New member
איזו מגילה כתבתי:eek:../images/Emo54.gif

אני ממש אוהבת קניות. ז"א. אני אוהבת להכנס הביתה כולי מפוצצת בשקיות והכל, עם מלאמלא דברים חדשים שאפשר להתקשט בהם. אני קונה בעיקר כי סתם בא לי. כן, יש את השופינגים המרוכזים עם מישהו אהוב שאפשר להעביר איתו כמה שעות בכיף, אבל מתוך דחף כלשהו אני מסוגלת פתאום לקפוץ אחרי הלימודים ולקנות לי בגד, שלרוב זה חולצה\תחתונים, או אביזרים כמו תיקים, תכשיטים ועוד דברים קטנים כאלה. בדר"כ אני הולכת עם חברים, חברות, מה שבא ליד. לרוב בהחלטה ספונטנית. אני לא אוהבת למצוא את עצמי קונה איזה תחתון ססגוני לבד. זה עלוב למדי ומשעמם, וקצת מוציא הרבה מחוויית הקניה. בגלל שאני נורא עילגת בקניית דברים באינטרנט(מישהו מוכן להסביר לי?;-; ראיתי פונצ'ו של דובוני אכפתלי פעם, וחשקתי בו נורא, והחלטתי שיש יותר מדי דברים שווים מעבר להשג ידי) אז חנויות. לאו דווקא עם תאי מדידה, אתם יודעים. קניות אצלי זו התמכרות, כי זה בעיקר דחף פנימי שצורח עלי לצאת לקנות גופיה שימושית, חתיכת בד או תחתון מתוק. בגלל שנורא קשה לי לחסוך ויש יותר מדי דברים שצריך לקנות, אז או שאני לוקחת(לא חוסכת, נו) סכום כסף גדול מההורים, או שאני הולכת וקונה דבר קטן ונחשק בכל פעם. הקניות שלי לא מטורפות, הן הגיוניות לחלוטין:x ועכשיו אלך ללמוד לתפור, כי משום מה כולם חושבים שאני יודעת ואני קצת צריכה להשלים עם הסטיגמה, זה שימושי ואדיר :)

¥EleVatioN¥

New member
הא שאלון נחמד../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

מה הרגלי הקניות שלכן? הממ מה זאת אומרת?
אני לוקחת את אמא ואת האוטו ואנחנו הולכות למקום מסויים ומסתכלות בחנויות. אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? סתם כי בא
זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? כה, בהחלט או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? לא זה כייף תמיד להתחדש
הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? אמא, או החבר
אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? חנויות, לקנות באינטרנט לא נראה לי כזה טוב כי תמיד יש גזרה כזו אוא חרת שצריך למדוד קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? סתם תחביב אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? לאדעת, תלוי

נמפפפפ

אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? הנה
אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? בד"כ כשאני צריכה, אבל אם אני נתקלת במשהו וקולטת שהוא יכול להיות לי שימושי ואני יכולה להרשות לעצמי לקנות אותו, אז קונה זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה?האמת שקצת, כן או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות?לא שונאת אבל לא רואה בזה מרכז החיים הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה?או עם חברה או עם משפחה.. אבל יותר עם משפחה אינטרנט או חנויות עם תא מדידה?חנויות, לא לגמרי סומכת על קניות באינטרנט קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף?תלוי מה אני צריכה באותה תקופה

הא פספסתי שאלה

קניות הן לא התמכרות אצלי, סתם תחביב פה ושם וכשצריך והרגל הקניות סתם בכלליות? ממ כמו שאמרתי בשאר התשובות.. אם צריכה משהו מסויים הולכת מראש לקנות אותו או עוברת על החנויות ומחפשת אותו או משהו בסגנון ואם לא ובמקרה רואה משהו ששימושי ואני יכולה להרשות כרגע אז אני קונה

למעלה