|היום|../images/Emo13.gif
אוקיי אז מה הרגלי הקניות שלכן? אתן יוצאות לקנות בגדים רק כשממש צריך או סתם כי בא לכם? אני קונה פעם בשנה, כשאני בארה"ב. זה משפר תמצב רוח אם משו מבאס קרה? לא וגם לא ממש ניסיתי. או שזה משו שאתם ממש שונאות לעשות ועושות רק אם אתם ממש חייבות? אני אוהבת, יותר מידי
הולכות לבד אם עם חברות או עם משפחה? עם המשפחה. תארו לכם, אני הולכת ל"one day sale" במייסיס בארה"ב עם אמא, אבא והאח הקטן שלי. חגיגה
אינטרנט או חנויות עם תא מדידה? יש לי מעט פריטים מהאינטרנט, ולמרות שכולם נהדרים, אני מעדיפה חנויות. קניות זה התמכרות אצלכן או סתם תחביב? חודשיי בשנה - התמכרות. אתם נגיד לוקחות סתם סכום קטן של כסף ומסתובבות בעיר או חוסכות ויוצאות לשופינג מטורף? אני הולכת תמיד תמיד עם אמא שלי, אז הכסף עליה. אבל בעצם, אני חוסכת כסף מכל המתנות שאני מקבלת כל השנה ופעם בשנה קונה המון. אז חוסכת
כל שאר הרגלי קניות מטורפים אתם מוזמנות לספר גם עליהם. ממ.. שאני רוצה המון ממה שאני רואה?
סתאם, זה לא מטורף, זה רגיל
אולי העובדת שאני קונה בגדים מכל כך הרבה סגנונות תהיה מעניינת יותר. אגב, מדי פעם אני קונה גם בחנויות לא מאוד מיוחדות, המון פעמים אפשר למצא פריט יפה גם שם.