קניות ברשת?

Fun Fair

New member
../images/Emo100.gif קניות ברשת?

שרשור הבלוגים הבלוגים הקודם העלה בי רעיון: כיום, כולנו חשובפות ליותר ויותר חנויות, טרנדים ומוצרים גלובליים ולמעשה, יכולות לקנות כמעט כל מוצר בהינף מקלדת. אז בואו נרכז את אתרי הקניות החביבים עלינו! כמובן שכדאי לכתוב כמה מילים על האתר, כדי להקל על כולנו את ההתמצאות
מ ת ח י ל י ם !

Fun Fair

New member
bravissimo.com/

ברביסימו הוא אתר שהוא לא פחות מ מ ע ו ל ה! יש בו חזיות בעלויות מצחיקות (למי מאיתנו שהתברכה בחזה נדיב ויודעת שבארץ חזיה טובה עולה בערך כמו הריבית על המשכנתא...
) יש בו גם בגדי ים, פיג'מות ובגדים באופן כללי (לבעלות הקימורים ולא רק
) המחירים- סופר אטרקטיביים! עושים משלוחים לארץ ושירות הלקוחות שלהם נפלא. מומלץ בחום

Fun Fair

New member
ראשית

אני משתדלת למדוד בארץ ולקנות דגמים שאני מכירה. שנית, בחברת FREYA, שזו החברה החביבה עליו, ב 99% מהמקרים המידה היא אחידה (אלא אם מדובר של שתי גזרות שונות לחלוטין- מה שכמעט לא קורה, כי אני אוהבת סגון מסויים) ולבסוף- במקרה הכי גרוע- מחליפים
יש להם שירות לקוחות נהדר!

m i c h m i c h

New member
יש את הדגמים שלהם בארץ למדוד?

תודה על התשובה המהירה...יש את הדגמי0 בחנויות?אם כן איפה?

strawberrynet.com

קוסמטיקה ואיפור במחירים מוזלים ועם משלוח חינם הישר מהונג קונג. החיסרון: רוב המוצרים שם הם עודפים - חשוב מאוד עם קבלת המוצרים לבדוק תאריכי תפוגה.

TheSegal

New member
אזהרה קטנה לגבי האתר הזה

בפורום איפור מספר בנות גילו שהמוצרים שהן רכשו הם מלפני 3 שנים בערך. לקחת בחשבון...

undercoverexperience.co.uk

אתר חזיות עם סיילים מוטרפים (והמון מידות). מותגים ודגמים שיש בסניפי וומן אונלי במחירים שנעים בין 5 ליש"ט לחזייה ל-30 ליש"ט (כ-180 שקל). דמי משלוח נמוכים. החיסרון: לפעמים המוצר לא נמצא במלאי ואז יש המתנה ממושכת, או שהם פשוט יוצרים קשר ומודיעים שאין את המוצר. עם זאת, זה קרה לי רק פעם אחת.

brastop.com

עוד אתר חזיות מצוין באמת. לפעמים המחירים טיפה גבוהים יותר מאשר ב-undercoverexperience אבל הם תמיד במלאי. מחירי המשלוח סבירים.

everydayminerals.com

איפור מינרלי. ערכה של 5-6 דוגמיות נשלחת רק בעלות המשלוח - 4.5$, וזה מאוד נחמד ומשתלם. אין הגבלה על מספר הפעמים שאפשר להזמין את ערכת הדוגמיות. מגיע ארוז יפה ומסודר.

transdesign.com

אתר הלקים החביב על הבנות מפורום יופי וטיפוח
כמה מאות גוני לקים לבחירה, משלוח מהיר (16$ ל-8 בקבוקים אם כותבים flat rate בהערות), שירות מעולה במיילים.

Pink Hello Kitty ו-illi

שתי מוכרות חמודות להחריד מ-Etsy שמתמחות בתכשיטי קאוואי מאוד מאוד מוקפדים וחמודים. אילי גם מעצבת ומייצרת לבד את הדמויות שלה בשפה גרפית מאוד מנובחנת. עונות מהר, מחירים סבירים (כולל משלוח), שילוח זריז וזמינות גבוהה.

אתר של תיקים

הרבה סוגים של תיקים שמיובאים מסין, בעיקר תיקי עור אבל גם עוד סוגים וממש יפים נכנסתי לאתר והזמנתי משם וגם נאמר לי שיש בקרוב סחורה חדשה שמגיעה עם עוד הרבה תיקים חדשים אני חדשה פה אבל אני קוראת הרבה את ההודעות שלכן וזה ממש כף ועוזור אני ממליצה בחום על האתר ואם יהיו לי עוד אני אעדכן! http://www.lizibags.co.il/

odelial

New member
ואיך אפשר בלי ... Lane bryant

יש שם בגדים נהדרים וחזיות עוד יותר נהדרות. יש מבצעים כל הזמן. הבעיה היא שהם לא שולחים לישראל. אז צריך להעזר בחברות מתווכות, או בחברים שנוסעים וסוחבים במזוודה בחזרה ערמה של חזיות.

למעלה