הפרק האחרון לעונה השישית

הם שכבו!!!!!!!

אני לא מאמינה!!!! הם פאקינג שכבו!!!!! אני לא מאמינה שהיא עשתה את זה ללוק!! הוא באמת הוא אוהב אותה והיא התנהגה אליו באכזריות- לא מגיע לו!!! ועוד עם כריס!??! זה בגלל שהיא רוצה ילדים!!! שורה תחתונה: לורלי יצאה כלבה!!@#$@$!!!!@#!%@ והפרידה של לוגן ורורי הייתה כל כך עצובה... כמעט בכיתי!!! אני שוננאאאאת את מיצ'ם!!!

b l i p

New member
../images/Emo45.gif בערך...

כאילו, לא צריך להגזים... אבל כן, היא דיי יצאה זונה...

Alaithlos

New member
../images/Emo100.gifהפרק האחרון לעונה השישית../images/Emo100.gif

שרשרו הגיגים, הערות, תלונות ומילים שמחות לכאן..

wishes

New member
../images/Emo202.gifהפרק האחרון../images/Emo18.gif

שלום לכולם
, אני חדשה כאן אך מכורה רשמית לGG (כולל צפייה כפייתית באפיזודות [ללא תרגום] בכאלה שהיו ושיהיו..)
לגבי הפרק האחרון: עיצבון
: למה לכל הרוחות לשכב עם כריס'???? (יש אפשרות להבין זאת,כי עם מוח קרימנלי של התסריטאים אפשר לחגוג על זה..) הסצנות האהובות מהפרק
:
לור' והבחורה הפסיכולוגית במכונית---> יש לי הרושם שלוראן גראהם שיחקה כאן ממקום אישי ואם אני טועה אז היא עשתה עבודה נהדרת!!
לור' ולוק ---> אומנם סצנה כואבת אבל מעולה חוויתית---> הבחורה מציעה נישואין, בולמת את פיה לגבי אפריל וממתינה יובל ללוק וכשאומרת לו עכשיו הכל או כלום הוא בוחר בכלום????!!!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifסצינה עצובה אך טובה!

הסצינה של לור ולוק.. לא אהבתי את הפסיכולוגית.
זה היה כ"כ כי הם היו חייבים לדחוף את לורליי איכשהו.:X לא יודעת..קצת מעצבנת אותי העונה הזאת, בצפייה חוזרת.
[בערך צפייה, כי אני לא באמת רואה..אז סתם נזכרת.
] ולשכב עם כריס- כדי להוסיף עיניין ודרמה, לתת לך סיבה לחכות לעונה הבאה.

o0Invisible0o

New member
אני חושבת לעשות ספיישל סוף עונה..

אם יהיה לי כוח בסופ"ש אני אעשה. כי היום אין זמן [גם צריך לראות הירוז, גם גילמור 13 וגם האוס..] ומחר אני עושה לילה וחוזרת רק בשישי הביתה..

Velma Kelly

New member
../images/Emo13.gif

תאמת שכמה שהיה לי עצוב נורא נהנתי, ומאוד חיכיתי לראות את לוק ולורליי ביחד כל העונות האלו ותאמת שהפעם חיכיתי כבר שהכל ייגמר בינהם! כי לא היו להם יחסים כנים לקראת הסוף (כמו שכבר כתבתי..) והם משכו את זה בכוח.. ולורליי, שעשתה החלטה נכונה וחכמה בכך שהיא החליטה להגיד לו הכל בפנים בלי לשמור כלום, נדפקה מזה. אין מה לעשות. וכן, אני מעדיפה אחרי העונה הזאת את כריס ולורליי מאת לוק ולורליי. ככה שהפיתרון של סיום הפרק רק היה מתבקש.. וכל הסיפור עם רורי באמתה היה עצוב, והיא נראתה דווקא נחמדה לבושה כמו בריטית (למה נראה לה שבריטים נראים ככה? זה כבר סיפור אחר..) אבל עכשיו יש לה זמן לג'ס
ויאללה אני חייבת לראות את העונה הבאה!!

אם ככה ../images/Emo190.gif

אז תרגיעו את נפשכם.....וזהירות- ספויילרים בשורה הבאה: בעונה הבאה (שאפשר כבר למצוא ברשת וגם בפיקויד) בפרק 7 או 8 לורליי וכריס מתחתנים..... ולליין יש תאומים בבטן (אבל זה לא קשור לנושא לורליי ולוק).

o0Invisible0o

New member
אויש למה עשית את זה?

גם טעית באייקון וגם לא השארת מספיק רווח. ורשמת את כל הדברים שהצופים לא רוצים לדעת. למה לעשות את זה? אם זה לא רוע, אני לא יודעת מה כן.
[סתם, נו אני יודעת רוע הרבה יותר חמור מזה..אבל זה פשוט להיות מניאק. ואני לא רואה כל סיבה לכך..
]

תיאוריית קונספירציה

אמנם תלושה, אבל כשמדובר באמילי גילמור הכל יכול להיות.. אולי אמילי הביאה את השידוך המזעזע הזה לכריס רק בשביל להראות לו וללורליי איזו כימיה מצויינת יש ביניהם ושהם בעצם הכי מתאימים אחד לשני? גם אם זאת לא היתה הכוונה, אני חושב שברור שזאת התוצאה. אה, ואני גם צופה שרורי תשחה אחרי לוגן ללונדון.

אני איתך לגבי התאוריה

בגלל ש 1. זה ממש צועק 'אמילי גילמור' 2. הסצינה בה לורליי מסיעה את אמילי במכונית וגם אם התאוריה לא בדיוק נכונה, אפשר תמיד להתנחם בעובדה שמתישהוא אמילי תחצה את הגבול בדרך כזו או אחרת, וזה תמיד יהיה מבדר

אני שמחה ../images/Emo8.gif

סוף סוף מישהו איתי בנושא הזה...
מסקנות סופיות מהפרק:
לורלי לא הייתה צריכה לשכב
עם כריס
לוק היה צריך לשים לב ללורליי ולרגשות שלה, ולא להיות אטום
24 שעות בנושא: "אפריל"
רורי יצאה מדהימה בפרידה
שלה מלוגן
מיצ'ם הוא השטן
וזהו.... אם יש הערות או מסקנות נוספות תוסיפו, יהייה נחמד לשמוע... נ.ב השקעתי טיפה...

frikin shin

New member
ואם לא היה את כל מה שאמרת...

לא היינו רואים את הסדרה כי לא היה בה עניין ! דרמה

מתי כבר תבוא העונה הבאה לארץ???

ב"ה אני מכורה רצינית לסדרה. וכמו טיפשה הסתכלתי פה על ספווילרים! יופי, אני גאון!
הפרק לא היה פרק משהו,ציפתי יותר מפרק הסיום וזה התיר טעם של עוד! [חוזרת לצללים]

למעלה