הפרק האחרון לעונה השישית

ירוקה18

New member
בקשר לפרק האחרון

היה מלא דברים כמו כל פרק סיום. חבל שלוק אכזב ולא אמר לה בואי נתחתן הוא אוהב אותה אז מה הבעיה שלו? והקטע שכרייס בא לארוחה זה סתם כדי שהם יפגשו. רורי מסכנה שלוגאן עוזב אבל היה רעיון מקורי המסיבה. וי כל עונה לורלי מסיימת בלי אהבה ובלי חתונה בלי מקס בלי כריס ובלי לוק.
 

o0Invisible0o

New member
מה?

איך היא עשתה את זה ללוק? זה לא שהוא בדיוק שה תמים וחף מפשע... כל אחד עשה את הטעויות שלו..וזה מה שקרה.
לוק עצם עיניים ולא שם לב למצבה של לורליי..לבסוף, כשהיא הטיחה את זה בפניו הוא בחר לברוח ולא להתחתן. הוא אשם לא פחות ממנה..היא לא התנהגה אליו באכזריות, היא הציבה בפניו אולטימטום. הוא בחר בפרידה ופרידה הוא קיבל.
 
../images/Emo45.gif

לדעתי היא עשתה את כל זה רק בגלל שהיא הייתה במצב כל כך נורא, כל כך לא מאושרת כמו שהיא 'אמורה' להיות עם לוק.
 
אני לגמרי מבינה את לורליי

לוק העונה הזאת התנהג פשוט מטומטם מה הוא רוצה? כל הזמן היא חיכתה בסבלנות ולא צייצה אם הוא היה יותר הגיוני, היו מתחתנים כבר מזמן
 
למעלה