Streetcat

New member
אני מרחובות\אשדוד\בת-ים

וכן, גם אתה יכול לעבור לגוף שני

DDN

New member
זו בדיחה שחורה לא מצחיקה.

מה אתה? כמו הבדיחה: מה יותר עצוב מתינוק על עץ? תינוק על עשרה עצים? או שאתה נע ונד בארץ? למה שלא תהיה פשוט מבת-ים-ניו יורק?

Catty

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אז אל תקראי לי אח"כ בוגדת.. תזכור את זה

DDN

New member
משחקי תפקידים ורשתות.

משחקי התפקידים האמיתיים הם לא למחשב, ולא לרשת. אלא לכמה חבר´ה, רצוי מסביב לשולחן. אם את רוצה לנסות משחקי רשת, יש לך דברים דוגמאת המשחקים של האנים פה בפורום (הTICים) ולמה הפרצוף העצוב?

Catty

New member
צודק\ת (בן\בת?)

רק שלא ממש יש לי עם מי לשחק מסביב לשולחן, אין הרבה חברות שיתעניינו או יתייחסו לזה ברצינות. החבר שלי משחק עם חברים שלו כבר שנים במשחקי תפקידים, והם כבר מאוד מנוסים וכולם בנים כך שהם לא ממש יקבלו אותי ברצון-אז לא מתקרבת אליהם. יש עוד משהו שמונע ממני לשחק, אני כבדת שמיעה, ולא תמיד אני מבינה טוב את השומעים, כך שאני סתם אהווה מטרד לשומעים כשכל הזמן אשאל "מה"...? אז שוב,
. אשמח להצטרף למשחק בפורום, אם עדיין לא מאוחר מידי, ולי ממש אין ניסיון בזה כך שאני צריכה לקלוט את זה קודם... תעזרו לי? אני לא יודעת מאיין להתחיל...

DDN

New member
תירוצים, תירוצים.

קודם כל, הייתי זורק את החבר שלך. מה זאת אומרת, לא יקבלו אותך ברצון? החבורה שאני משחק איתם עכשיו, אחד מהם הכניס את חברה שלו למשחק, שלא היה לה נסיון בכלל עד אז, וכולנו (חוץ מאחת) היינו מנוסים. ואת יודעת מה? כשחקנית שלא מכירה את החוקים כ"כ, היא הייתה הרבה יותר מוצלחת מאחד השחקנים שיש לו הכי הרבה נסיון בינינו! ואנחנו היינו בהתחלה ארבעה בנים ובת, והיינו כולם (חוץ משניים) זרים אחד לשני, והבת לא הרגישה שום חוסר נוחות (לפחות לא שניכר לעין) לשחק עם קבוצה של בנים. ו .. . . . את תמיד יכולה למצוא באיזור מגורייך בנות שישחקו. גם אני תמיד חשבתי שבנות לא מתעניינות בזה כ"כ, אבל גיליתי (לשמחתי) שטעיתי. ובקשר לזה שאת כבדת שמיעה - אם הם חברים שלך, הם יבינו ויקבלו את זה וישלימו עם העניין. כשהייתי בצבא, אחד החברים המאוד טובים שלי לקה בבעיית דיבור, היה לו מעין קצר בין המוח לפה, והוא היה מדבר נורא מהר ובולע את רוב המילים שלו. את יודעת מה? אחרי חודשיים אני למדתי להבין בדיוק מה הוא אומר גם בלי לשמוע אותו. אם הם חברים שלך, הם יבינו, יקבלו ולא יראו בך מטרד. בקשר למשחקים בפורום, אני לא כ"כ בקטע, דווקא אתמול רציתי להיכנס לזה, וBLUEBELL דיברה איתי בICQ וממש הסבירה לי והכל, אבל כרגע אין לי כ"כ הרבה זמן (זה נמשך רחוק אחרוה, ואני הלכתי לאיבוד שמה. . . . והתבלבלתי, אז אני נשאר עם המשחקים סביב לשולחן) עיצה שלי - תכנסי לאחד הת´רדים (חוטים), דוגמאת: "משחק בית הספר מתחיל פה", "האוטובוס", או "האוטובוס ממשיך", תראי מה הם עושים שם, ואת יכולה לשלוח מסרים למישהו מהם שיסביר לך מה ואיך, ולמה. ודרך אגב, אני בן, קוראים לי דני - נעים מאוד.

Catty

New member
לדני ../images/Emo13.gif

מה לזרוק אותו? אז זהו שהחברים שלו הם לא חברים שלי. הוא בשמחה יעזור לי אבל אני חשה שאהווה להם מטרד עם השאלות התמידיות שלי... וברצינות. וכן, אני דיי עצלנית... ואולי מחפשת תירוצים אבל הם באמת משפיעים. אני רואה שאתה מבוגר, כבר עובד, אפשר לדעת בן כמה? (עד עמה שזה לא "יאה" לשאול מבוגים שאלות כאלה...
).

DDN

New member
אפשר לדעת.

23, ומתל אביב. אז כמו שאמרתי לך, בקבוצה שאני משחק עכשיו, כולנו היינו זרים אחד לשני, ואחרי שנהיינו חברים, אחד החבר´ה צירף את חברה שלו. וגם שתי הבנות שמשחקות איתנו לא קראו את הספרים, אבל הסברנו להן, והן עד כה משחקות ממש ממש אחלה. כמו שאמרתי, יותר טוב משחקן אחר שנראה לי שהוא הכי מנוסה בינינו. אז מספיק עם העצלנות! והחבר שלך יכול להפעיל משקל ולהפוך את החברים שלו לחברים שלך גם.

Streetcat

New member
נעים מאוד, השם הוא wfa`Streetcat

ואתה יכול לחדול מלדבר אלי בגוף שלישי, אורק יקר. נ.ב.: אמה של הדמות שלי היתה אלפית אפורה

DDN

New member
יכול בהחלט

השאלה היא אם אני רוצה. ואני גם מתנצל על כך שאמא שלך הייתה אלפית אפורה. (עוד אלף לחסל)

Streetcat

New member
נעים מאוד, השם הוא wfa`Streetcat

ואתה יכול להפסיק לדבר אלי בגוף שלישי, אורק יקר. נ.ב.: אמה של הדמות שלי היתה אלפית אפורה...

Gilgam69

New member
אני משתתף בצערך...

לגבי האמא האלפית האפורה... לא נורא... אף אחד לא מושלם...

Streetcat

New member
אני גאה באימי!

רוב תכונותי החיוביות באות ממנה, וכמה כוהנות שורנאומיקס שניכם מכירים, שגם שולטות בקסם? {mage/priest} היא גם האלפית האפורה הראשונה שנכנסה למסדר השורנאומיקס...

Gilgam69

New member
למזלי

שבמעט שכן הכרתי, טיפלתי... באופן אישי... MUWAHAHAHAHA אבל לא נורא... זה יעבור לך אחרי כמה דורות...

BlueBeIl

New member
מה אני שומעת?

החלטת לא להצטרף? אחרי שהסברתי לך את הכל? חבל! ואם החלטת לא רק בגלל שזה ממש ארוך.... אז ממש אין צורך שתקרא את הכל. אני אגיד לך באיי סי קיו את הדברים החשובים. ול-Catty - אני אשמח להסביר לך איך להשתלב במשחקים של הפורום, אבל כדאי שלא בפורום עצמו, אחא במסרים האישיים של תפוז או באיי סי קיו אם יש לך.

Catty

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אולי מוטב שאתחיל עם משחקי תפקידים בחופש הגדול? מכיוון שכעת יש לי 2-3 מבחנים בשבוע, פעמיים בשבוע שיעור אנגלית, ועוד 2 חוגים... כך שאני מפוצצת. ברשת יהיה לי יותר קל כי זה מתי שרוצים. במציאות אחכה.

DDN

New member
האמת,

שלא הצלחתי לחשוב איך אני משתלב שם, די קשה לי לשחק דמות בבית ספר, כשמה שיש לי בראש זה מין, מלחמות, קסמים, תככים והרס. . . . . (המאפיינים של מערכה הירואית טובה) אולי בהמשך. . .. . . תודה בכל מקרה!

למעלה