Catty

New member
../images/Emo10.gif

אני הייתי רוצה לשחק משחק תפקידים... האם ברשת אפשר לשחק משחק כזה בעברית? אף פעם לא שיחקתי כזה משחק... ועד כמה שאני יודעת זה מאוד כיף והייתי מאוד רוצה. מחכה לתגובות.

Catty

New member
אני רוצה להיכנס לעולם הזה...

זה מעניין אותי.
- עצובה על שעוד לא התאפשר לי זאת.

DDN

New member
אז קדימה!

למה את מחכה? תראי מה כולם עושים שמה במשחקים בפורומים ותדחפי! או שתבקשי מהחבר שלך להצטרף, ביקשת ממנו פעם?

ayana

New member
מאיפה את?

גם לי יש את הבעיה של מציעת שחקנים :) אצלי גם הבנים וגם הבנות לא מתעניינים בזה אז אני מחפשת חבר´ה מהאזור שכן מתעניינים

Catty

New member
אני מראשון ואתם?

בני כמה? ודני, לחבר שלי אין נגישות לאינטרנט בימים אלו...

Gilgam69

New member
טוב אז...

אני בן 23 מתל אביב וחבר (לצערי) של DDN. אבל אם מישהו מחפש אנשים לשחק אז אחי בן ה - 16 מחפש להקים קבוצה ואתם מוזמנים לדבר איתו באי מייל: [email protected] או להשאיר הודעה בפורום.

DDN

New member
אני לא חבר שלו!

אני מכחיש כל קשר! אני לא יודע מי הוא, במיוחד מאז שהוא ניסה להרוג אותי. אני משקיע בו, קונה לו ספרי חוקים של מו"ד מהדורה שלישית, אוקיי, אז בטעות סיפרתי לכמה חברים שהוא לא אנושי, אלא טרול. סה סיבה לרצות להרוג בנ´אדם? סליחה גיל, לא התכוונתי. אתה טרול טוב! הוא רוצה להרוג אותי! אנשים - הצילו!

Gilgam69

New member
לפחות אני מעליך בסולם האבולוציוני

שכן טרולים הם נשגבים יותר מאורקים.

DDN

New member
אוף! עכשיו גילית לכולם!

מה הלאה? הם יגלו שאנחנו לא משחקים משחקי תפקידים אלא מפלצות על באמת?

Gilgam69

New member
אין כמו RD&D

רק שאצלנו באמת מתים... (לפחות השחקנים, לטרול יש רגנרציה או REGENERATION בעברית)

DDN

New member
האמת? נמאס לי!

אז נכון שאנחנו מכוערים? למה הוציאו לנו שם של בחורים רעים? אז מה שאתה ואח שלך מזילים ריר מוגלתי? אז מה שאני ירוק ומכוער כמו הלילה? זה אומר שאנחנו בחורים רעים? זה אומר שכל לוחם מתחיל צריך לצוד אותנו כדי להוסיף עוד סימן על החגורה? לפחות לי יש משחק מחשב משלי, על שמי (ORCRAFT) לדעתי, צריך להקים את העמותה לתמיכה במפלצת. תמיד אמרתי שאורקים הכי שווים.

Streetcat

New member
הרשה לי לחלוק על דעתך

תרולים הם מפלצות חשוכות בינה, בעוד שאורק יכול לעיתים להתגבר על טבעו ע"כ שינוי alignment, שלא לדבר על יכולת האורקים להפוך להרפתקנים...

Gilgam69

New member
הרשה לי לחלוק על חלוקתך

טרול הוא לא יצור חשוך בינה ואכן טרול יכול להיות הרפתקן (ואפילו הרפתקן טוב) תחת תנאיים מסוימים כגון חינוך כזה או אחר וכו´. טרולים גם כן יכולים להתגבר על טבעם... בכל כלל יש יוצא מן הכלל... תודה.

Catty

New member
סבבה! אשמח להקים קבוצה עם אחיך.

אני בת 15 וחצי, מראשון. ואתם מהיכן?

Gilgam69

New member
כפי שאמרתי

אחי בן 16 מתל-אביב. אם מישהו מעוניין (וזה כולל אותך Catty) הוא יכול ליצור איתו קשר ב: דוא"ל: [email protected] או באיציק (ICQ): 77608362

Catty

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

ואין לו בעיה עם לקות השמיעה שלי? זה יכול לייצור בעיות מסוימות אך ניתן לגבור עליהן אך צריך להיות סבלנים
והחבר שלי אמר שהוא ישמח להצטרף כי הקבוצה שלו משחקת לעיתים ממש נדירות...

Gilgam69

New member
מצוין

הוא יודע שאת כבדת שמיעה וממש אין לא בעיה עם זה. חבר שלך גם מראשל"צ? אני מציע שתצרי קשר איתו (עם אח שלי) בדוא"ל: [email protected] או ב-ICQ: 77608362

Catty

New member
אני כבדת שמיעה, לא? ../images/Emo8.gif

אז אני אולי שומעת מה שאומרים לי אך לא מבינה מאומה
. שלחתי לו אישור להוספה באיסיקיו. וחברי, שהוא גם כן חתול, הוא לא רק מראשון... יש לו 4 בתים. המבין יבין...

למעלה