../images/Emo32.gif שלחתי לך מסר

אני לא פצצה ואני מאד רצינית. אני מקווה שתפתחי את ההודעה ולא תפחדי. אין בה וירוסים. איריס.

Streetcat

New member
הי!../images/Emo2.gif

"כבר שנים"?! "מאוד מנוסים"?! ומה הכשר למין שלך?!?!?!? הסיבה היחידה שאני לא מזמין אותך להצתרף ומייד, היא שהDM הסנוב שלנו {רוא} לא אוהב לסחק עים אנשים שאינו מכיר אישית במשך זמן. ברגע שנולמינור {שלי} מסתלק, טרולפיסת {של רוא} נכנס, ואני {שלך} מחליף את רוא כDM, את בפנים! אלפית-יער יפהפיה דמוית-נימפה שלי!!!

Catty

New member
*Catty משפילה את מבטה מטה...*

אל החתול שעל ברכיה ומלטפת אותו
אט אט על גבו ומנשקת כל נקודה אפשרית על ראשו וחיוך מתפשט על פניה
והוא פותחת את פיה ואומרת: "בעצם, ´הכרתי´ את רוא עוד לפניך, אך בכל אופן אני מבינה אותו למרות שהוא יכול להפתח קצת. בכל אופן זה כבר לא משנה, כי אנו פותחים קבוצה משלנו לא? והGilמשהו 69 אח שלו ישחק איתנו, זהו הנמרוד." לסיום דבריה, Catty מניחה את החתול
על הרצפה ונפרדת ממנו בשלום על ידי נשיקה אחרונה בין העיניים.

DDN

New member
חתרנים!

אתה עכשיו הולך לעשות לDM שלך, מה שהולכים לעשות לי! אתם כולכם חתרנים בלתי נלאים! מעיפים DMים תמימים ומסכנים מהכיסא שלהם! אני אקים עמותה! זו תהייה הכרזת מלחמה! גיל בדיוק כמוך, הוא גם מנשל אותי מהכיסא שלי. (והיה לי כיסא כ"כ נוח)

Gilgam69

New member
טוב בסדר אז לא נעבור לשחק בעולם שלי

ואתה תישאר DM לנצח... MUWAHAHAHAHAHA!!!

Streetcat

New member
RO & wfa`Streetcat

שנינו הקמנו את הקבוצה ביחד ויצרנו ביחד את העולם, מתוך כוונה להתחלף בכל פעם שהקבוצה עולה כמה רמות. אני מעדיף {אם לומר את האמת} להשאר שחקן עוד הרבה זמן... נולמינור שלי הוא רק 2\2 עכשיו... {הוא ranger\priest} נ.ב. אני גאה בהיותי חצי-אלף נ.ב.ב. מה קשור צומי?!?!?! הבעתי דעה, זה הכל!

למעלה