Musi© Gi®l

New member
../images/Emo10.gif

אני כלכך שונאת את ההרגשה הזאת של להיות ממוצעת. של השאפתנות שמתסיימת באכזבה נמאס לי לצאת ממבחן ולגלות ים טעויות, ועוד עכשיו זה בקורס שחשבתי שאני יחסית טובה בו, גם די השקעתי במהלך הסמסטר. זה לא כיף ככה בכלל.

מורני !

New member
לא להתייאש

בטח לא לפני קבלת הציון הסופי. וגם אם זה קורה, וקיבלת ציון יותר נמוך ממה שאת חושבת שיכולת לקבל, אז? זה קורה. יש המון דברים שמשפיעים במבחן.. ולא רק השקעתך במשך השנה והיכולת שלך - לפעמים מתבלבלים, לפעמים נלחצים, לפעמים מקבלים בלק אאוט. הדברים האלו קורים. חכי לציון. בהצלחה.

RichardSmith

New member
|חמלה|

השאלה איך התכוננת למבחן?... היה לי ככה באינפי, חשבתי שהקורס קל... במבחן נפלתי חזק...

unholy

New member
כמה טוב לדעת שאני לא לבד:\

מזדהה ברמות מטורפות עם שניכם. שני קורסים שהיו לי סבבה במהלך הסמסטר ובשני המבחנים נכשלתי

ChilD SouL

New member
../images/Emo6.gif

גם אני נפלתי במבחן שחשבתי שהלך לי טוב וחשבתי שאין מצב שאני מוציאה בו פחות מ80 [למרות שלא הייתי כמעט בשיעורים של אותו קורס]. וקורס שחשבתי שבטוח אני מקבלת בו 20 - הצלחתי. ככה זה תמיד. מרפי הבנזונה.

unholy

New member
:(

לפחות לך יש את הקטע של הלהוציא ציון טוב בקורס שהלך לך חרא בו...אצלי אפילו את זה אין:(

Musi© Gi®l

New member
יחסית למבחנים אחרים שהיו לי

התכוננתי יותר. לא יודעת באמצע המבחן התחיל לכאוב לי הראש ממש ניחשתי כמה שאלות [כל אחת שווה 5 נק'] ובגלל כל היאוש מהמבחן הגשתי בלי לעבור עליו אפילו [ולי יש נטיה לטעות בשטויות ואח"כ למצוא את הטעויות האלה בד"כ.. אז היום לא חיפשתי אותן אפילו]

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אבל למה ממוצעת..?עשית הכי טוב שאת יכולה לא..? ברור שזה לא כייף..אני באמת יכולה להבין אותך.. לא יודעת..מקווה שיהיה בסדר.

wolfyy

New member
מוכר, מוכר... ../images/Emo24.gif

גם לי זה קרה עם קורס שהגשתי עבודות ובכולן קיבלתי 80 ומעלה, הייתי בטוחה שכך גם במבחן, אבל קיבלתי 30... זה בהחלט יכול לקרות, כי לפעמים במבחן אנחנו שוכחים, או נלחצים. זה שאתה לא מצליח במבחן לא אומר שאת ממוצעת. אל תחשבי כך כי אני בטוחה שזה לא נכון. אז אל תדאגי, זה קורה לכולם לפעמים. עושים את המבחן שוב ומצליחים! בהצלחה! :)

Musi© Gi®l

New member
אני לא רוצה שוב../images/Emo10.gif

המועד ב' עוד חצי שנה! וזה לא שאני אקבל 30. אני אעבור [אני חושבת] פשוט בציון מעפן. רציתי איזה 90 בקורס הזה. כנראה שאפתי גבוה מדי.

shay4442

New member
מכיר את ההרגשה

אבל אני כבר מזמן הפנמתי שהמבחנים והציונים בקורסים זה בולשיט אחד גדול!!! מספר מרצים עם תארים כבדים של ד"ר ופרופסור אמרו לי שאלה שטויות ,הדבר היחידי שבאמת חשוב זה ציונים והרמה של עבודות הסמינר שלי וכמובן התזה בתואר השני והלאה.... הציונים שאני וחבריי מקבלים זה באמת בולשיט מבחן טוב יותר או טוב פחות שלמדתי אליו יותר או פחות באמת שאין לזה משמעות... למה שבאמת יש משמעות זה הכישרון והתמקדות במטרה הרי המבחנים האלה(אני מדבר על תחום הרוח והחברה) רק מראים את יכולת הזיכרון של הבנאדם(לפחות לטווח הקצר) ורמת החרשנות שלו(ואני מדבר בתור אחד חרשן שיש לו ממוצע מעל 90) לעומת עבודות הסמינר ובעבודות של התארים המתקדמים שבאמת מראים את יכולת המחקר ,הכשרון ,וניתוח הממצאים של הסטודנט גאונים לא נולדים אלא נהפכים......

Musi© Gi®l

New member
הממ זה לא רלוונטי לי כי אני לא עושה

תואר של מדעי הרוח/חברה "גאונים לא נולדים אלא נהפכים......" לא יודעת מי הכניס לך את זה לראש. אבל גאונות זה משהו שנולדים איתו דווקא.

@יעל@

New member
לא נולדים

אינט' מושפעת גם מהסביבה ולא רק מתורשה..... טוב הרוב תורשה אבל גם מהסביבה....

Musi© Gi®l

New member
זה לא עיניין של אינטלגנציה בכלל

כלומר זה כן אבל אני לא מדברת איתך על מישהו בעל IQ גבוה ומוכשר אלא על שריטה ממש. כמו הגאונים האמיתיים.

Musi© Gi®l

New member
לא בהכרח. לא חושבת שאת השריטה

האמיתית אפשר למדוד במספרים.

EdisonGirl

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo124.gif בשם הכינוי שלי-

מסכימה שאדיסון היה גאון? ו..מטורף? ובכן, הוא אמר כך: "גאונות היא אחוז אחד השראה ו- 99% זיעה". ...והוא מחזיק בשיא גינס על מספר הפטנטים שרשם (יותר מ- 1000). המשהו המולד הזה שאת מדברת עליו לא יכול לעשות כלום בלי המאמץ, ואדיסון, אם את מכירה את תולדות חייו- אפשר לומר שהתחיל ת'מאמץ המדעי שלו כבר מגיל 12...

Musi© Gi®l

New member
אני לא אומרת שמי שנולד גאון

לא יצטרך לעשות כלום והגאונות שלו תבוא לידי ביטוי. ברור שהם ילמדו וישקיעו הרבה במהלך החיים שלהם, בדיוק כמונו, רק ההבדל הוא שהם יגיעו להשגים הרבה יותר מרשימים מאיתנו, כי להם יש את אלמנט הגאונות שלנו אין.

למעלה