פתיחה גרועה של המאמן החדש

לוותר על שחקן שהתאקלם במועדון,מנוסה בליגה הישראלית,נוח מבחינה חברתית,שחקן זול יחסית ,התמצאות יוצאת מהכלל ברחבה וכן,גם כובש שערים פה ושם.. כמה חבל.

the red king

New member
מה אתה אומר?

ומה עם שני השערים החוקיים לגמרי שפסלו לו (לא כולל עוד אחד שהוא בסימן שאלה, וחוקי לגמרי נוסף שהיה בגביע הטוטו)?!?! חוץ מזה, גם בלעדי השניים האלו, אני התכוונתי לשערים ב*כלל* המסגרות, ולא רק בליגה.

יואב ק.

New member
יכול להיות שאתה צודק

אין לי רשימה של הכובשים בגביע, בשביל זה יש את קוסטה

2 השערים החוקיים שפסלו לו,

היו: 1. שער מול בני יהודה במשחק ה- 4-0. (כן, הבנתם נכון. יכלנו לסיים את המשחק בתוצאה של 5-0, וגם לראות את כל החלוצים שלנו מבקיעים גול במשחק אחד). 2. השער החוקי השני שנפסל, היה בדרבי השני, בו ניצחנו 2-0. (
) יבוריאן הכניס את הגול הראשון במשחק, כשהתוצאה עוד עמדה על 0-0, והקוון האפס פסל לו אותו בטענה לנבדל שלא היה ולא נברא. (השדרן והפרשן אמרו שלא היה נבדל, העיתונים אמרו שלא היה נבדל, מבקר השיפוט אמר שלא היה נבדל, וכולנו ראינו במו עינינו שלא היה נבדל. שהקוון הזה ייחנק משניצל.
)

חוץ מזה

שאוגבונה התחיל את העונה בקבוצה, ויבוריאן הצטרף אלינו רק במחצית השניה שלה. כך שיחסית לכמות הזמן שהוא נתן בהפועל- התפוקה שלו מעולה.

the red king

New member
../images/Emo45.gif

והאחד שהוא בסימן שאלה היה בקופסא בנתניה במצב של 0:0, ועוד אחד החוקי לגמרי היה משהו כמו בסיום שלה הבתים בגביע הטוטו נגד מכבי או קבוצה אחרת, או שאחד מהשלבים הראשונים בגביע.

על האש

New member
../images/Emo4.gif

לא מבין את פשר ההחלטה... מה עוד צריך שחקן לעשות כדיי להשאר בקבוצה?.

שלום חבר../images/Emo10.gif

טעות איומה של שום, ופתיחה גרועה ביותר. יבוריאן הוא שחקן שהתאקלם בארץ, והתאקלם בקבוצה. הוא אוהב את המועדון והקהל אוהב אותו. בנוסף- מחירו אינו גבוה במיוחד, כך שבאמת מדובר באבידה גדולה. אמנם איליה "בילה" רק חצי עונה בהפועל ולא סומן כשחקן המבריק ביותר על כ הדשא, אבל הוא סקורר אמיתי, והתפוקה שלו עקבית ויציבה. (וזה חשוב הרבה יותר מפריצות מתוחכמות ואלגנטיות). כלל ברזל הוא שלא זורקים נעל ישנה עד שקונים חדשה. או במילים אחרות- אתה לא מתחיל לפזר את הנכסים שלך לפני שיש לך נכסים חדשים וטובים יותר. אני לא יודעת מה שום מתכנן להביא במקומו, אבל יש לי תחושה שכולנו עוד נבכה את הצעד הזה. יבוריאן היה חלוץ עם יכולות מוכחות, ולכו תדעו מה נקבל במקומו. לעניות דעתי ההתלבטות הגדולה היתה בין זיטו לאיליה, וחבל שהעדיפו את אוגבונה על פניו. עכשיו חובת ההוכחה על שום, והוא צריך להביא חלוץ שייתן תפוקה גדולה יותר מיבוריאן. הפועל מחפשת שנים חלוץ ברמה טובה, ועד שהיא מצאה אחד- היא משחררת אותו. צעד אווילי.

למעלה