the freaky girl

New member
../images/Emo10.gif

אני בדיכאון.. :(( נראה לי שאני מציפה את הפורום (נראה לי או שזו עובדה? :( ), המצב שלי לא טוב, והכל קורה לרעתי.. :(( איפה נקודות האור שבחיי? לאן נעלמו? למה אני כל כך עצובה? aint that a bitch.. (aerosmith

AeroSlash

New member
אמרתי לכם..

הדיכאון היכה גם את הפורום שלנו.. אני חושבת איך יראה ישראל בדיכאון בתור השם החדש..

Angel lips

New member
כנסי לכאן../images/Emo26.gif

חמודה, דכאון הוא חלק מהחיים שלנו, ללא דכאון, עצב, שמחה, כעס, ריגושים היה לנו משעמם בחיים. תקבלי את הדכאון כבר טבעי כחלק מן החיים כמו שאת מקבלת כל רגש או תופעה אחרת. תמיד אנחנו חושבים-דכאון זה רע ורק תדעי לך שאפשר לקבל אותו אחרת, מותר לבכות ללא סיבה, מותר לקתר, יש את האנשים שקרובים אלייך באמת שהם ינחמו אותך, אפשר להתפנק וכולם סבביך יבינו אותך. בזמן שאת בדכאון ולא הכי בא לך לצאת את יכולה להעביר זמן איכות עם חברה או שתיים שקרובות אליך ושמזמן לא יצא לכם לעשות איזו שיחת נפש, לשמוע איזו מוזיקה עצובה ולחשוב על החיים, לשבת בבית להתבטל קצת במיטה, וכמובן לכתוב בפורום שלנו... הדכאון יעבור לך, ההרגשה שרע לך וריק לך היא הרגשה לגיטימית כולם חשים את זה וגם עוברים את זה, אז למה שאת לא תעברי?! זה הזמן לחשוב הרבה לעשות חשבון נפש ולקחת את הסיכונים ולשנות את החיים שלך ליותר טוב... אז אל תתבאסי ותקבלי את הדכאון במתנה כי תמיד אחריו אנחנו עושים חשבון נפש ומגיעים למסקנות ולחיים טובים יותר! ואל תשחכי שאנחנו אוהבים אותך המון

AeroSlash

New member
וואי

זה נשמע כמו שיחה מהיועצת על גיל ההתבגרות... אבל מה שנכון נכון.. נסטי, תרימי את מצב הרוח... ימי הדיכאון הטוטאלים עברו לנו ביום שסיימנו את כיתה ט' וברחנו מהמחששה, אז אם את התקופה ההיא עברנו בשלום גם עכשיו את תצאי מזה בשבבה עם סקיד רואו ברקע... אוהבת
אותך...

החושה! ../images/Emo13.gif

לא סתאם סתאם אני לא מעשנת אבל רוב החברים שלי כן.... התגעגעתי לחושה (מחששה) של התיכון...

Sheep From Hell

New member
../images/Emo24.gifקו קו!!! ../images/Emo151.gif

אל תדאגי זה יעבור! לכולם זה עובר...!! וכמו שאומרים פעם אתה למעלה פעם אתה למטה.... עכשיו את למטה.. מה שאומר שהלמעלה קרב ובא... יהיה בסדר, אני אחת שמבינה בחוק מרפי ודיכאונות... זה עובר! וזה הכי פנאן בעולם כזה עובר!! תראי כמה אני שמחה!!!!!!!!! ואפילו שחברות שלי דפקו אותי! ואני כולי אושר!!!!! וו הו!!:) נשבעת.... זה יעבור לך זה קטע של הגיל הורמונים וכאלה....:) לפעמים הדברים נראים רק רע מנקודת המבט שלך.... אבל לא באמת..:) תני חיוך! הכל לטובה

Angel lips

New member
כן חיוך זה טוב

הזכרת לי איזה משהו פעם איזו יועצת או פסיכולגית אין לי מושג מי זו בדיוק ואלי בכלל מתחזה :) אמרה בקול שמדברים לילדים בני שנה:" בואו נבלבל את החייכים, הם עשו לנו רע אנחנו נחייך אלהם, ואז הם ירעו שזה שהם עושים רע לא עובד יתיאשו ויעשו רק טוב" :)

Sheep From Hell

New member
זה מה שגם אני אומרת!!!!!!!!

כל חיי התבכיינתי בגלל כל מה שקורה לי...!!!!! והכל רק התדרדר, הכל תמיד מתדרדר בגלל המצב רוח.. ברגע שהוא מרומם שום דבר לא יבעס אותך! ולדברים המעצבנים כבר לא יהיה טעם לבוא.. חחח....(כאילו זה איזה סרט או משו...)

AeroSlash

New member
פעם אתה למעלה פעם אתה למטה ../images/Emo12.gif

מה זה אמור להיות?! יש פה ילדים מתחת לגיל 18 והצפייה בתכנים המכילים קונוטציות מיניות מסוג זה אסורה בהחלט!!

למעלה