*מזדהה*
היה לי סופ"ש זוועתי פשוט.. כל מה שיכל להשתבש, השתבש (שונאאאת את מרפי!). זה התחיל בריב עם חבר שלי כשהוא חזר מהצבא. ראיתי אותו לאיזה שעה, הוא הלך לישון ואני יצאתי לעיר עם ידיד. היה דווקא די בסדר, אבל ממש לא משהו. חזרתי הביתה ממש מאוחר ושמתי שעון לעוד שעתיים. כנראה כיביתי אותו מתוך שינה, כי התעוררתי מזה שחבר שלי התקשר ואמר שאנחנו מאחרים. בסוף לא באתי, אבל גם לא חזרתי לישון (ישנתי איזה שעתיים). בסוף התברר שהאירוע התחיל שעה מאוחר יותר אז בכלל יכלנו להספיק בקלות. היציאה ביום שישי היתה זוועתית פשוט. ירדתי לעיר לרקוד עם חברות. עד שהן הגיעו, הלכתי להפגש עם ידיד שלי. ראיתי שהוא יושב עם המון אנשים שאני לא מכירה, אז הלכתי. בגלל שהיה לי עוד זמן , הלכתי לפגוש מישהי. היא השתכרה, והתנהגה כמו ילדה בת חמש ושיגעה לי את השכל. פתאום מתקשרת החברה שהייתי אמורה לצאת לרקוד איתה ומתברר שהיא לא תבוא. אני תקועה בעיר, לבד, בלי אוטו ובלי חברים שאני אוהבת. נתקעתי עם החברה הפוסטמה ועם חברים שלה עוד איזה שעתיים, נשברתי והתקשרתי לחבר שלי שיבוא לקחת אותי (ככה הלך יום שישי). ישנתי איזה שש שעות ואז קמתי, והלכתי הביתה. כאבה לי הבטן בצורה לא נורמלית, אבל הייתי צריכה להתלבש כי באו לקחת אותי למסיבת גיוס של חברה (שזה גם היה סיפור נורא ארוך עד שהחליטו מי לוקח את מי ומה התקשרו אלי לפחות עשרים פעמים). המסיבת גיוס היתה די משעממת (אוהבת את החברה הזאת, אבל שונאת את החברים שלה) והיתה שם איזו ילדה שאני שונאת בצורה מטורפת (גם כשהיא לא עושה כלום היא מצליחה לעצבן אותי..) יום שבת הלכתי לישון בחצות וחצי, קמתי ב חמש וחצי והתחלתי לנקות את כל הבית..
זהו, סיימתי להתבכיין (סתם רציתי להוציא את חוסר המזל שלי...). נקווה לשבוע טוב יותר