עומר ככה אתה מחלק נשיקות לפה ולשם

סתאאם מותק אני
אותך
.... גם אני
אני לא אראה את החבר שלי עד ה22 זאת אומרת שבועיים!!! עד שיתחילו מבחני המעבר שלו לשנה הבאה
אני כבר מתגעגעת...

אתה עצוב בגללי../images/Emo35.gif

אל תהיה.... הוא מתקשר אליי כל פעם כשהוא לוקח הפסקה מהלימודים וזה קורה בערך שעה...
הייתי אומרת שזה קצת מעיק.. אבל ככה זה ..

Angel lips

New member
מה את עצובה? יש לך שבועיים לעשות

חיים, להשתורלל ולבלות עם חברות, נצלי תזמן!!

../images/Emo6.gif

זה בסדר גם ככה אנחנו נפגשים משהו כמו פעמיים בשבוע בגלל המרחק כך ש"להשתורלל" אני יכולה תמיד...

*מזדהה*

היה לי סופ"ש זוועתי פשוט.. כל מה שיכל להשתבש, השתבש (שונאאאת את מרפי!). זה התחיל בריב עם חבר שלי כשהוא חזר מהצבא. ראיתי אותו לאיזה שעה, הוא הלך לישון ואני יצאתי לעיר עם ידיד. היה דווקא די בסדר, אבל ממש לא משהו. חזרתי הביתה ממש מאוחר ושמתי שעון לעוד שעתיים. כנראה כיביתי אותו מתוך שינה, כי התעוררתי מזה שחבר שלי התקשר ואמר שאנחנו מאחרים. בסוף לא באתי, אבל גם לא חזרתי לישון (ישנתי איזה שעתיים). בסוף התברר שהאירוע התחיל שעה מאוחר יותר אז בכלל יכלנו להספיק בקלות. היציאה ביום שישי היתה זוועתית פשוט. ירדתי לעיר לרקוד עם חברות. עד שהן הגיעו, הלכתי להפגש עם ידיד שלי. ראיתי שהוא יושב עם המון אנשים שאני לא מכירה, אז הלכתי. בגלל שהיה לי עוד זמן , הלכתי לפגוש מישהי. היא השתכרה, והתנהגה כמו ילדה בת חמש ושיגעה לי את השכל. פתאום מתקשרת החברה שהייתי אמורה לצאת לרקוד איתה ומתברר שהיא לא תבוא. אני תקועה בעיר, לבד, בלי אוטו ובלי חברים שאני אוהבת. נתקעתי עם החברה הפוסטמה ועם חברים שלה עוד איזה שעתיים, נשברתי והתקשרתי לחבר שלי שיבוא לקחת אותי (ככה הלך יום שישי). ישנתי איזה שש שעות ואז קמתי, והלכתי הביתה. כאבה לי הבטן בצורה לא נורמלית, אבל הייתי צריכה להתלבש כי באו לקחת אותי למסיבת גיוס של חברה (שזה גם היה סיפור נורא ארוך עד שהחליטו מי לוקח את מי ומה התקשרו אלי לפחות עשרים פעמים). המסיבת גיוס היתה די משעממת (אוהבת את החברה הזאת, אבל שונאת את החברים שלה) והיתה שם איזו ילדה שאני שונאת בצורה מטורפת (גם כשהיא לא עושה כלום היא מצליחה לעצבן אותי..) יום שבת הלכתי לישון בחצות וחצי, קמתי ב חמש וחצי והתחלתי לנקות את כל הבית..
זהו, סיימתי להתבכיין (סתם רציתי להוציא את חוסר המזל שלי...). נקווה לשבוע טוב יותר

אל תדאגי תמיד יש ...

את הימים הפחות טובים ... אחריהם בדרך כלל סבאים הימים המצויינים... אצלי היה סופשבוע משעמם בטירוף אבל השבוע עצמו מתוכנן מצויין! למרות שזאת הבעיה מתוכנן.. גררר שונאת לתכנן!!! אבל נקווה לטוב ויהיה טוב

AeroSlash

New member
זה פסדר..

בדר"כ שסוף שבוע כלשהו הולך חרא אז סופשבוע אחריו יותר טוב.. שבוע הבא ישתפר...

AeroSlash

New member
למה? דווקא כן...

את יודעת מה זה לראות את החברה לך רודפת בשיא המהירות אחרי כלב באמצע הרחוב והכלב המסכן עוד שניה משתין מרוב פחד?! הכל בגלל האטרקציות הרבות שיש בחדרה בימי שישי בערב...

wasted years

New member
להשתין מפחד

זה לגיטימי.. חבר שלי שרק לכלב והוא התעוות ולא שלט על היציאות שלו.

AeroSlash

New member
הממממ...

לא ממש, אצלי זה ככה בד"כ.. הייתי שמחה אם זה היה חוק, לפחות הייתי בטוחה שסופשבוע הבא אני אבלה נורמלי...

AeroSlash

New member
זה כבר סופשבוע..

לפני שיום שישי ה-13 המיוחל מגיע אנשים שמקורקעים למערכת החינוך, כמוני, צריכים לשבת על התוחס וללמוד.. הזכרתי כבר שאני צריכה ללמוד? כן, נראה לי שכן..

Angel lips

New member
../images/Emo2.gif את מי את כן אוהבת?

חמודונת, לפחות יש לך לאן לצאת... אני כל היום בבית. הסתדרת עם החבר לפחות?

למעלה