../images/Emo10.gif

היה כאן מישהו שרוצה להכיר והשאיר אימייל ומחקתם את ההודעה . עכשיו איך אצור איתו קשר
למרות שהוא גדול ממני והוא מחיפה ואני מי-ם אבל אני רוצה לצאת איתו וכך לפטפט עם חבר שלי עליו ...זה כיף . אממ .. אני השנה בקושי עובר בגרויות כי כולם צוחקים עלי שאני הומו ואם לא הומו אז בתחילת שנה שאני חרשן בלימודים והיום אני כבר לא לומד בגללם . ת'אמת אני קצת צחקתי לפעמים שצחקו עלי שאני הומו אבל זה היה טעות שלי ואני לא יעשה את זה שוב . עכשיו אם תכתבו לי לא להתייחס אליהם אז שתדעו שהם אפילו משתמשים קצת עם הידיים כך שאי אפשר שלא להתייחס . אני בן 16 ועולה (או שלא..) לכיתה י"א .

resputin

New member
נאמר כאן לא פעם ולא פעמיים

זה לא פורום להכרויות, לכן כל ההודעות שעוסקות בזה נמחקות. לא הייתי טורח גם להגיב עליהן כי גורלן נחרץ. אם בכל זאת תרצה את המייל שלו אני יכול לשלוף אותו בדקה. תראה, אני אומר לך לא להתייחס למרות שקשה בגלל דבר אחד: לא משנה מה תעשה ואיך תתנהג, ימצאו משהו לצחוק עליך. נניח וצחקו עלייך שאתה חרשן.. אז? בין אם אתה באמת חרשן או לא, מה זה מזיז לך? הם צוחקים עליך כי יש לך ציונים גבוהים ואתה לוקח ללב? זה לא נשמע לך אבסורדי? כנ"ל צוחקיםך עלייך שאתה הומו.. אין מה לעשות, לא נעים, אבל לקחת כמה שיותר בקלילות.. הומו אתה הרי בכל מקרה. אם הם עושים כבר מעבר לסתם להקניט, אתה צריך לדבר על זה עם מישהו (יועצת, אנ'לא יודע מה), תספר על כיצד זה מפריע לך בחיים ומה ההשלכות של זה.. אולי יוכלו לעזור לך.

תודה רבה...

פעם הדפסתי הודעה שלך על הלימודים , אני חושב שגם את ההודעה הזאת אני ידפיס . אממ.. לספר ליועץ
אני מפחד שזה יפלט להנהלת הבצפר למרות שיש מצב שהם כבר יודעים . לא חשוב.. אממ.. אם תוכל לשלוף לי את האימייל ואת ההודעה עצמה אז תודה רבה לך

resputin

New member
הודעה שלי על הלימודים? :)

~סנילי~ אני לא חושב שהיועץ בהכרח חייב לספר להנהלה, למרות שאם הם משתמשים בכח פיזי אולי עדיף שכן. הוא לא חייב לספר את כל הפרטים, אלא את מה שבוער. את תוכן ההודעה ההיא אני אשלח לך עוד כמה דקות במסר..

אני במקומך לא הייתי ממהרת לספר

ליועץ. לא פעם קרה שהיועצת שלי "פלטה" בעיות של אנשים אחרים שהיו אצלה. ככה ש...לא כל היועצים נאמנים לחוק הזה שאומר להם לשמור על סודיות. אבל אם אתה כבר מחוץ לארון זה כבר לא כ"כ משנה... האמת, לא הבנתי למה אכפת לך שההנהלה תדע שאתה גיי.

למעלה