נינושש

New member
../images/Emo10.gif

אתם זוכרים את הסיפור לי נכון...??? עשיו דיברתי עם הילד התפוס ואמרתי לו שאני חושבת שאנחנו צריכים להתרחק והוא קיבל את זה די בכעס.. לא כעס נראה לי שהוא נפגע מזה.... הוא דיבר כאילו הוא נעלב...!! ועכשיו.. אני רק בוכה ובוכהה עצוב לי רע לי.. אני לא יוגעת אם עשיתי את הדבר הנכוןן אני רגילה לדבר איתו 24 שעות.. את כל היום שלי אני מעבירה בשיחות איתו!!! עשיתי את הדבר הנכון לגעתם???? אוףףףף אם כן למה אני מרגישה ככה????? ובקשר לבחור השני מתקדם דיי טוב.... אבל אחרי השיחה שלי עם התפוס עכשיו פתאום כלום לא נראה לי!!! זה אומר שאני אוהבת אותו??????? מה זה אומרררררררר??? מישהו יודע??? למה הבנים תמיד מסבכים את הכל..!!! אני לא יודעת אם זאת אהבהה!!! אז איך אני יכולה לאהובבבבבבב

האחמית

New member
קבלי ../images/Emo24.gif ענקקק

לפי דעתי עשית את הדבר הנכון...ואני מצטערת אבל אני לא ממש יכולה לענות על כל השאלות ששאלת, רק את יכולה לענות עליהם לפי דעתי

loving angel

New member
הייי לך :))

לפי דעתי עשית את הדבר הנכון... את עכשיו ממש מתגעגעת אליו ולשיחות שלכם כי ממש נקשרת אליו והוא אליך. אבל אל תדאגי זה יעבור לך, את פשוט צריכה זמן לעצמך, לסדר את המחשבות שלך. זהו חמודה, את פשוט צריכה זמן לעצמך להיות לבד, זה רק יעשה לך טוב :) מקווה שהכל יסתדר לך!!

spirit noa

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

קבלי חיבוק ועוד אחד ועוד ועוד ועוד, ולדתי את עשית את הדבר הנכון, אני מקווה שהכל הסתדרררר .. רק נשאר לי להגיד!

sh53

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

התפוס כעס? אז מה? יעבור לו אחרי כמה זמן. גם אם לא יעבור לו הכעס ולא איכפת לו מהרגשות שלך, לא איכפת לו מהרגשות של חברה שלו שהוא פוגע בה כשהוא מתחיל איתך והוא בעצם תפוס - אז הוא לא שווה את זה. בקשר לבחור השני, כתבת שזה הולך בינתיים ביניכם טוב - אז המשיכי ככה ותני לזה צ'אנס ביניכם. אל תיתני לתפוס להרוס לכם קשר, כי אחרת תפסידי מכל הכיוונים ותשארי לבד. סוף סוף יש לך הזדמנות לקשר עם מישהו פנוי ולא אחד שמתחיל עם בנות גם כשיש לו חברה, אז נצלי את ההזדמנות הזאת.

נינושש

New member
תודה לכככולם!

רק עכשיו הגעתי ביתה אחרי יום ארוךך שלא הייתי בבית בכללללללל עברתי היום יום די טוב.. התגברתי קצת על הכתה של הניתוק קשר עם התפוב והיה לי יום סבבה עם הפנוי היום התקרבנו יותר מדייי!! אני מרגישה נהדר יחסית לאתמול שלא הפסקתי לבכותת!! תודה לכולם שוב על התדובות.. בה ביי!

תותי-בת

New member
תחשבי על זה ככה... ראשית לא הבנתי איך הוא תפוס ואתם מדברים 24 שעות... הוא לא נמצא קצת עם הצד השני שלו?... תחשבי שאם הוא מתחיל איתך כשהוא תפוס אולי כשהוא היה נתפס בך הוא היה מתחיל עם אחרות?... בגלל זה אני בחיים לא אצא עם אחד שבוגד בחברה שלו איתי כי הוא בטוח יעשה לי את זה גם... ../images/Emo9.gif חוצמזה לא הייתי רוצה להיות במקום של החברה שלו וזה אחד הדברים היותר מגעילים שאפשר לעשות לזוג.... מצד שני לפעמים מרגישים קצת לא בטוחים באהבה ומנסים לחפש קצת ביטחון בחוץ, אבל מהר מאוד מבינים שאוהבים את מי שאיתך... ואולי הוא בכלל סתם פלרטטן?... לכי תדעי... בכל אופן תעברי הלאה, לטובתך.... חוצמזה איך את מנהלת שתי מערכות יחסים כאלו משונות? אחד תפוס ואם השני מתקדם טוב?... גם את פלרטטנית לא קטנה אה?.. בהצלחה, ליאת.

נינושש

New member
תגובה..

אני לא מנהלת שתי מערוכת יחסים.. את הבחור התפוס אני רואה רק בתור ידיד... פעם זה היה קצת יותר מזה...!! וכדי להתרחק ממנו ולהדחיק את הרגשות...... התקרבתי לבחור השני... ולנסות איתו קשר לראות אם זה מצליח ביננו...!! ולא נראה לי ממש הבנתם את כל הסיפור שהוא נהיה חבר של הבחורה אז הוא עדיין אהב אותי ואני לא החזרתי לו ממש אהבה אז הוא התייאש.. ובצדק!! הוא המשיך הלאה... ולפני זמן מה הסתבר שהרגשות האלה עדיים קיימים....! תודה על התגובה... בה בייי!

H i L o N e T

New member
אממ... ../images/Emo54.gif

תקחי לך כמה ימים, שבהם תחשבי מה את באמת רוצה, ותחליטי מה את באמת רוצה לעשות. תחשבי גם קצת על עצמך, ולא רק על אם הוא נעלב או לא... כי, בעצם הוא תפוס... יש לו חברה, והוא בעצמו פוגע בה. ועל שאר השאלות רק את יכולה לענות כי רק את יודעת מה את מרגישהץ

למעלה