Anat L

New member
אני שמעתי ענת?

מי זאת ענת בכלל? אה זאת אני כן שכחתי... אני באה איתךךך ואת באה אליי שבוע הבאאא

LaLyBLooM

New member
נכון ו...

נכוןןןןן!! חח אימא שלי עוד לא מודעת לעובדה שאני באה אליך, אבל היא ראתה אותך, ראתה שאת נורמלית ולא איזה רוצח או משהו אז אם אני אסע באוטובוס אין סיבה שהיא תגיד לא
אימא שלי באמת אדם כיף כאילו, היא נותנת לי לעשות הכל... עובדה שהם נתנו לי לטוס לאנגליה ולישון אצל בחורה בת 27, חשפנית, שהכרתי מהאינטרנט, כשהייתי בת 13 רק כדי לראות את פייב
חחח (מן הסתם הייתי צריכה להתחנן כמה אלפי מיליון פעמים וכולם קראו לי מטורפת)

LaLyBLooM

New member
חחחחחח

הייתי חולה על פייב... אצלי אין זמן שאני לא מעריצה מישהו... זה התחיל עם ספייס גירלז, עבר לליאונרדו דיקפריו וויל סמית, עבר לפייב, תוך כדי התחיל איי1 ופוינט ברייק, עזבתי את פוינט ברייק ופייב, המשכתי עם איי1, תוך כדי התחלתי לאהוב את בלו וזה המצב הנוכחי פחות או יותר... כמובן להוסיף את VS עכשיו

LaLyBLooM

New member
מדהים ../images/Emo13.gif חחח

והיה לי מזל והספקתי לפגוש ולראות את כל מי שאהבתי מאז פייב (כולל) ומהספייס גירלז ראיתי במציאות גם את כולן חוץ ממלאני בי אבל זה היה הרבהההה אחרי שהפסקתי לאהוב אותם, חחח

Anat L

New member
כשאת מציגה את זה ככה

זה נשמע פשוט נורא... וחסר לך שאת לא באה פעם שעברה הברזת לי

Anat L

New member
אז חסר לך שאת מבריזה לי הפעםםם

חכי רגע אני אבדוק ביומן אם יש לי זמן בשבילך בסוף שבוע... ברצינות זה לא כדי להתלהב חחחח אני רוצה לבדוק שאין לי מבחן יום ראשון או שני שאחרי זה...

LaLyBLooM

New member
חח

גם אם יש לך!! לא שמה על זה!! חחח אני באההההה ולי שבוע אחר כך חופשי לגמרי ממבחניםםםםםם איזה כיףףףףףף

Anat L

New member
חחחח

יום רביעי אחרי זה בוחן בפיזיקה...אבל לא נורא אני לא מוצאת את הלוח מבחנים אבל אני מניחה שאין לי מבחן מתישהו שבוע הבא...

LaLyBLooM

New member
../images/Emo13.gif

פיכסההה פיזיקה בעעעעעע אני מרחיבה כלכלה ומנהל עסקים ומחשבים ואני חייבת להודות שאני מאוד אוהבת כלכלה ומנהל עסקים... מנהל עסקים זה אפילו מעניין

chicolico

New member
יופי לירון... תמשיכי לעודד אותנו...

אנחנו נכנסים פה לדכאונות בגללך....

LaLyBLooM

New member
../images/Emo10.gif (תפוז בוכה)

מצטערת, לא התכוונתי, אבל זו המציאות מי שרוצה לראות אותם צריך לטוס לחו"ל בשביל זה מאודדד קשה לי לראות אותם באים לארץ

למעלה