LaLyBLooM

New member
../images/Emo10.gif

ראיתי את הוידאו כבר פעמיים... אני רוצה שוב הופעהההההההההההה
הקטע שהכי עושה לי כואב בבטן זה ההופעה של RIGHT HERE WAITING כי ממש זכרתי בראש את הריקוד שלהם מההופעה ולראות את זה שוב בוידאו... יוווו
*memories* גררר

Dani Ryan

New member
אוייייי...

אוף!!!!!!!!!!!!!! COME TO ISRAELLLLLLLLL!!! או שאני אבוא אליהם קודם מה שכנראה ייקרה..חחחח

LaLyBLooM

New member
חחחח

אני מן הסתם אבוא אליהם קודם אין מצב הרי שהם יבואו לכאן לפני אפריל אין גם הרבה מצב שהם יבואו אחרי אפריל, אבל לא משנה, חחח

Dani Ryan

New member
חחחחח...

אני לא יודעת אם לבכות או לצחוק...חחח טוב אני בטוחה בכל מקרה שב2003 אני פוגשת אותם שוב....פה באנגליה באנטארטיקה או במאדים....אני פוגשת אותם!!!!

LaLyBLooM

New member
אני מחזיקה לך אצבעות

לא רוצה לדכא אותך, אבל כשפעם ראשונה רדפתי אחריהם (לא אחריהם, אחרי איי1 בכלל) זה היה ממש קל לפגוש את בלו, כאילו, אשכרה פגשתי אותם בלי רצון ויכולתי לפגוש אותם שוב אם לא הייתי מפחדת להכנס לפאב :-| (סיפרתי לך על זה?) סיפרתי את זה אחר כך ליפעת וממש בכיתי בלב, אני מטומטמתתתתתת בכל מקרה, עכשיו זה יותר מסובך מפעם, הם גם יותר עסוקים וגם יש יותר מעריצים והצלחה :-|

Dani Ryan

New member
אהה יהיה בסדר...

אני אצליח..אני מקווה...מקסימום.......אני עדיין אהיה באנגליה...מה רע?
לא לשכוח שליברפול שלי שם גם....מייקל
ואחריו אני ארדוף בלי בעיה!חחחחחח

LaLyBLooM

New member
חחח ../images/Emo13.gif

את תטוסי לבד או עם משפחה? אנחנו צריכות להפגש עד אז, אולי יתנו לנו לטוס ביחד? וגם ענת רוצה לבוא!! לי ולענת כבר יש תכניות לחופש הגדול
אם אתן הולכות איתי, אתן בידיים טובות בקשר לבלו (טפו טפו טפו)

Dani Ryan

New member
לא רוצה עם המשפחה!!!

חחחחחחח.... לדחוף אותם איתי ברדיפות אחרי בלו??NO!!!!!!!! כדי שאבא שלי שוב יחשוב שפו פייטרס אלו בלו?!?!?!?!!!! או שלינקין פארק הם בלו?!?!?!לאאא!!!!!!!!! חוצמזה אם הם יטוסו גם הם יילכו לבד למקומות שלהם ואני אלך לבד לבלו שלי...... ואנחנו חייבות להיפגש!!!!!ואני רוצה לבוא איתך!!!!!!!!

LaLyBLooM

New member
חחח

עם מי הלכת פעם שעברה לבלו? ככה זה היה איתי כשטסתי עם ההורים שלי בספטמבר... ביום הראשון הלכתי עם האחים שלי לראות את בלו מחוץ לCDUK... לאחותי יש מזל יותר ממני זאת... חחח, סה"כ בת 10 אחר כך, כל שאר הימים, הם הלכו לשווקים ולונה פארקים ואני הלכתי לראות את בלו, איי1, ניק קרטר וכו´... חחח ישנתי גם 3 ימים במלון לבד כי הם נסעו מחוץ ללונדון ומן הסתם לא רציתי ללכת, זה היה שווה את זה כי פגשתי את איי1 וניק קרטר בשניים מהימים האלו, חחח

Dani Ryan

New member
אממ פעם שעברה..

עם 4 חברות שלי והאח הגדול של אחת מהן(היה בן 18 אז...).. הוא בא כדי ללכת למשחקים של מנצ´סטר יונייטד בכלל..חחח ואנחנו מעריצות בלווו (אז גם ווסטלייף) והלכנו לפגוש אותם...

LaLyBLooM

New member
מגניב

אז גם לך נותנים לטוס לבד והכל? יופי, יהיה יותר קל לשכנע את ההורים שלך שתצטרפי אלי ואל ענת בחופש הגדול
רק בעיה אחת, יש לי רק זוג כרטיסים להופעה של רובי החופש הגדול והבטחתי לענתוש שהיא באה איתי

Dani Ryan

New member
לכו חופשי!

חחחחחחח......אני מוותרת על התענוג!!!!אם אני אבוא אתכן אתן תלכו ואני אשאר! ולא תהיה בעיה לשכנע את ההורים שלי...רק שיידעו שאתן לא חייזריות כאלו או אנסות/רוצחות והכול יהיה טוף!

Anat L

New member
אממממ אממממ אהםםם

סורי....לירונה אנסת ורוצחת.... פגשתי אותה.. אני מזהירה אותך כבר עכשיו

Dani Ryan

New member
אממממ

אם את יצאת מהפגישה איתה בשלום..אני בטוח אצליח לצאת בסדר משם!
אלא אם כן היא תראה לי דברים של בלו ואני אתשגע...

Anat L

New member
וואיי כשהייתי אצל לירונהההה

נידבקתי לתמונות של בן שהיא צילמה נכון לירונה? זוכרת? וגם שקלתי לגנוב לך איזה סרגל נראה לי עם תמונה של בן או לא זוכרת מה זה היה אבל בסוף החלטתי לא לגנוב...חחח

LaLyBLooM

New member
חחחחח... כן ../images/Emo13.gif

איך התעצבנתי עליךךך, יווו, חחח...
אני מבטיחה להיות רגועה פעם הבאה, לפחות לנסות

למעלה