...
גם אני חווה לפעמים מתח מיני. אם כי אני מודה שהפעם הראשונה שחוויתי את זה הייתה יחסית מאוחרת (אחרי גיל 20 בימיי כסטודנטית מוקפת מאות גברים. היה מישהוא שלמדתי איתו המון ביחד והיינו מאוד קרובים והוא רצה להפוך לחבר שלי ואני לא רציתי ובסוף נפרדנו בגלל זה דרכינו. בדיעבד, הרגשתי שהמשיכה שחשתי היתה בעצם 'שלו'. קשה לי להסביר את זה. זה משהו שעלה בטיפול שעשיתי שנים אח"כ. גליתי שאני חווה לפעמים תחושות של אחרים שנמצאים קרוב אלי, כאילו הן שלי וזה גרם לי להרבה בלבול בחיים. היום, אני לרוב כבר יודעת להבדיל) אני מבינה היום בדיחות מיניות יותר מבעבר, אבל עדיין אומרת דברים שאנשים מיניים ישר מקשרים לסקס מבלי להבחין בזה, עד שמישהוא מחייך/צוחק או אומר משהו על זה... מה שאומר שאני עושה לעצמי הרבה פאדיחות בעבודה
אני ממש לא מצליחה להבין את תחושת ההחמצה הזו שכ"כ הרבה אנשים כאן מדברים עליה. מה את מחמיצה? מה יש לחמיץ? אני יכולה להזדהות עם התחושה של האוטסיידר. התחושה של חוסר השייכות. היא תמיד לא נעימה לא חשוב באיזה הקשר. אבל זה נכון לגבי כל דבר שבו אנחנו שונים מהכלל. אני מרגישה בכ"כ הרבה מובנים שונה מרוב האנושות שכבר התרגלתי להרגיש סוג של חוצנית. זה כברלא מפריע לי. וגם למדתי שלכל שונות שלי - יש שותפים. צריך רק למצוא אותם. כמו הפורום הזה. מה סקס גורם להם לפספס? - את האדם עצמו... כמו שאמרתי לך בעבר: אנשים מיניים אוהבים להגיד שסקס זה החיבור הכי גבוה שיש בין גבר לאישה. ואני אומרת - הקשקוש הכי גרוע ששמעתי.. חוויתי סקס עם יותר מפרטנר אחד. עם גבר מסוגל לרצות להשכיב אותי כמה שעות אחי שהוא ראה אותי בפעם הראשונה בחייו - אין שם שום 'חיבור גבוה' בטח לא כשהולכים לזונה. (בכוונה הלכתי להכי קיצוני) אז תגידי לי - בקשר עמוק וארוך - כן יש. הייתי נשואה 8 שנים. התחתנתי מאהבה (ככה לפחות אני רוצה להאמין..) וסקס היה אחד הנקודות שבו הרגשתי שאני הכי נעלמת. שהכי פחות 'רואים' אותי. וזה למרות שהיה לי פרטנר מאוד קשוב שעשה הכל כדי שאני יהנה. הרגשתי את זה משני הכיוונים. הרגשתי שכדי להצליח להגיע לאורגזמה המיוחלת
אני צריכה לגמרי להתנתק ממי שאיתי ולהתרכז במה שאני מרגישה. שנאתי את זה! זה הרגיש לי הכי לא חיבור שיש. ויש לי עוד שפע דוגמאות וחוויות אישיות ללמה אני מרגישה שסקס מרחיק אנשים יותר משהוא מקרב אותם. אולי, אולי יש אפשרות שזה יהיה החיבור הכי גבוה שיש. אבל גם אם זה נכון - לא על זה מדברת רובה המוחלט של האנושות בימינו...