../images/Emo10.gif

חזרתי עכשיו ממסיבה שהיה שם משחק כזה של המון שאלות על סקס.......הרגשתי כל כך לא קשורה! מרגיזה ההרגשה הזאת.

snoopytush

New member
זה לא את זה הם../images/Emo6.gif

סתם לא נורא. שטויות. לא לכולם מתאים אותו הדבר. אנילמשל לא ממש אוהבת מועדוני ריקודים ולשתות אלכוהול. אז כן אני יוצאת מדי פעם עם חברות ורוקדת איתם בברים ולא כזה נהנית אז מה? לי יש דברים שמהנים אותי ואותם אולי קצת פחות בטוח שגם לך כמה כאילו. חזק ואמץ

זה עדיין מרגיז ביותר!

כאילו אנחנו בעולמות כל כךךךך שונים. ממש כאילו אני כל כך אחרת מהם. בהתחלה לא רציתי להשתתף , אז הם אמרו לי שאני "יבשה"..........וגם אני הרגשתי ממש ככה. זה כאילו אני כל כך שונה מהם.......! שוני זה דבר טוב..ככה תמיד חשבתי..ואני גם בטוחה שהכח האמיתי מצוי בידיים של ה"שונה". כי זה מה שגורם לייחוד ולהתבלטות. ואני גם חושבת שיש משהו ב"א-מיניות" שהוא בעל פוטנציאל אדיר...קשה לי לבטא את זה במילים, אבל כל שוני שהוא "ראשוני" "חלוצי" ולא מוכר- יש לו פוטנציאל כלשהו. אבל זה עדיין מרגיש לי ככה

snoopytush

New member
אז שיגידו אז מה?

אני מציעה שלא תבואי לאירועים מהסוג הזה בפעם הבאה אם זה לא עושה לך טוב. אבל תמיד יהיו לך את האירועים שאת תהני מהם ( הופעת מטאל? ניחוש פרוע..)

מטאל! ../images/Emo168.gif

למרות שאני לא מתה על הופעות באופן כללי.........אבל ערב מטאל זה טוב תמיד!!! בכל מקרה זה היה סתם מסיבה של חברה שלי.............אבל ככה הדברים גולשים אצל מיניים הכל אצלהם סקס- הם זן אחר.........ואנחנו זן נדיר...........!

snoopytush

New member
חח

לא הכל אצלם סקס זה תלוי סיטואציה. אבל הם בהחלט מדברים על זה הרבה...... נדיר זה תמיד טוב

מקמיקא

New member
אני מכיר את ההרגשה ../images/Emo10.gif

והיא לא נהדרת במיוחד. לפעמים מרגישים שהא-מיניות היא ברכה, אבל במצבים כאלה בדרך כלל יוצא שאתה מרגיש 'מה אני מפספס?'. לפחות ככה זה אצלי.

../images/Emo140.gif חצי נחמה.........

אם היה בחבורה שלנו מישהו מיני............הוא ממש ממש ממש...לא היה קשור......! הכח בידי הרוב.

amb2

New member
תחושת פיספוס זה אינדיקציה

לזה שאתה לא שלם עם עצמך...תעשה בדק ביית תיבדוק למה זה....

inbardaf

New member
מוכר..

לי היו אומרים לרוב שאני תמימה.. בדר"כ היו מספרים בדיחה או משהו בסגנון ורק אני לא הבנתי
אם השנים למדתי להבין יותר, אבל עדיין.. זה באמת נראה שהם כל הזמן עסוקים בסקס. וגם אני מרגישה לא קקורה ברגעים כאלו ואנחנו בהחלט זן נדיר - ציפור משונה...
בניגוד למקמיקא - לא מרגישה שום החמצה. אם כבר, מרגישה חמלה כלפי אותם אנשים שהרבה פעמים מפספסים כל כך הרבה בשביל הנאה רגעית. לרוב - אני סתם מרגישה לא שייכת (ובלי שום רצון להיות חלק מזה..) ואגב, בעבר הלא רחוק היתה כאן כותבת פעילה מינית (עם בעל א-מיני) בשם חתלתולה. שאלתי אותה פעם איך זה להיות מיעוט מיני בתוך פורום א-מיני. לכי קצת להיסטוריה של הפורום..

.דווקא אני תמיד מבינה בדיחות מיניות..........

אני גם מרגישה מתח מיני......... אני פשוט לא מתעניינת במין.......ולא רוצה את זה......... ושאלות של - כמה פעמים את גומרת בסקס- נשמע לי כמו שאלה טיפשית , חודרנית , ולא מעניינת! אבל כשאני מרגישה כאילו אני היחידה בחדר..שסקס פשוט לא מעניין אותה.......זה מרגיש מוזר..ויש קצת החמצה...אבל זה בגלל שאני גם לא לגמרי שלמה עם ההגדרה שלי . מה לדעתך סקס גורם להם לפספס?

Mystic Circle

New member
צודקת

זה באמת שאלה טיפשית וחדרנית. למה החברים שלך מחטטים אחד לשני בחיים? אני לא הייתי מסתובבת עם אנשים שמאכגנים משחקים כאלה. אפילו לא כול מי שמיני מעוניין בשאלות חודרניות בתור משחק במסיבה. זה נראה לי כמו תרוץ עלוב לחטט לאנשים בחיים הפרטיים!

inbardaf

New member
לא שיחקת אף פעם 'אמת או חובה'?

אנשים חושבים שזה משחק ממש מגניב. והוא תמיד מלווה בשאלות שקשורות לסקס וחובות שקשורות לסקס (חובה עליך לנשק את.. וכד')

Mystic Circle

New member
שיחקתי

אז מה? לנשק זה שטויות. זה הכי "מיני" שהיה שם. אמת או חובה משחקים עד גיל 12 מקסימום ושואלים שאלות כמו: את מי את אוהבת מחבבת וכ"ו. זה כלום לעומת: כמה פעמים את גומרת, ואז את עונה והחברים הטובים שלך מדמיינים אותך גומרת ואיך את במיטה והכול הופך לזול ומגעיל.

inbardaf

New member
זה מה שקורה כשגדלים...

גם אותי זה מגעיל ומביך. וגם אני חושבת שזה זול. אני גדלתי בחינוך דתי, אז בגיל מאוחר יותר לא היו משחקים כאלה. אבל מהכרות מאוחרת עם הציבור החילוני - זה מה שעושים שם. את יכולה לבחור להתנתק מהעולם או לבחור למצוא את הדרך להסתדר עם זה. כל אחד והבחירות שלו. אני לא רואה את עצמי מסתגרת בחדר, רק בגלל ש90% מהדברים שאנשים אחרים עושים לא לרוחי. אני אחפש אנשים שטוב לי איתם. אבל בעבודה למשל, אני אקבל את מה שיש ואנסה ליצור לי את האווירה הכי טובה שאפשר. וזה אפילו עובד... לקח קצת זמן, אבל בסוף הצלחתי לשפר במשהו.
ושום דבר לא מושלם....

snoopytush

New member
חח אני לא שיחקתי אף פעם אמת או חובה../images/Emo13.gif

יש לי חברות מיניות אבל כנראה שאני בתת מודע מתחברת לאנשים שלא עושים לי יותר מדי צרות למשל כל החברות שלי לא מעשנות ולא משחקות אמת או חובה
מה שכן היה אצלינו בכיתות ביסודי משחק חמוד לאללה שנקרא 7 דקות בגן עדן. היית נכנס עם הבן או הבת לחדר ל7 דקות ובדרך כלל הם היו רק מדברים. ויש לי חסך רגשי בעיניין כי אף פעם לא טרחתי להכנס עם אחד הבנים

inbardaf

New member
חחה.. נעשה לך השלמה לחסך

גם אצלנו שיחקו 7 דקות בגן עדן. והבן שרצה שאני אבוא איתו דיבר איתי על מתמטיקה כל הזמן
ממש לא התחשק לי להיות חברה שלו (זה בערך מה שהוא ניסה להגיד באותן 7 דקות..) אז שיכנעתי אותו שנ' הרבה יותר טובה ממני במתמטיקה
הוא היה חננה קלאסי...

למעלה