כוכבונת

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אני אוד עצובה ומאוכזבת!!! למה טליה לא התייחסת למה שרשמתי...זה מאוד חשוב לי בבקשה קצת יחס.... מצפה....

R2

New member
טליה עוד תתיחס אלייך ...!

זה לא מהרגלה לא להתיחס.אל תתני לעצבות להכנס ללבך,ואל תתאכזבי היא עוד תחזור ותענה לך..! שמעת על בחור שחי במדבר כל יום שחק עם החברים שלו ,הוא היה בן 13 שנים יום אחד אמר לחברים,:למה למבוגרים יש אלוהים, כל אחד בונה לו פסל ולנו אין,בואו גם לנו נבנה איזה פסל..! החברים בנו להם פסל,פסל מתמרים,תמרים מובחרים,מאד טעמים, ,והבחור בן ה-13 לקח אותו לביתו,שישמור עליו,וכל פעם התפללו לו וחזירו אותו,לילה אחד הבחור בן ה-13 היה רעב,הוא אמר לעצמו,איזה אלוהים זה אנו מתפלליפ לו והוא לא מתיחס,אני מאד מאוכזב ממנו.הוא לקח את הרגל של הפסל ואכל אותה. למחורת באו החברה להתפלל,ולהפתעתם מצאו שחסר רגל לפסל,הבחור בן ה-13 אמר להם הפסל הזה אוכל את עצמו,בואו נוכל אותו לפני שלא ישאיר לנו כלום, הם התנפלו עליו ואכלו אותו,את האלוהים שלהם..!כך זה ילדים..!

כוכבונת

New member
R2

תודה רבה על היחס....ממש נחמד ומאוד נהנתי מהסיפור הוא יפה ומלמד... תודה עלה המצב רוח... אך טליה עדיין לא התייחסה..... כוכבונת

מרליה

New member
ציפיות

כוכבונת יקרה, תתיחס או לא, פחות חשוב. אולי אפשר ללמוד דבר או שנים מהאכזבה הזו. כאשר אדם מצפה, מראש הוא נתון לעוצמתו של אדם\דבר אחר. בעצם, מתוך בחירה חופשית הוא מעביר מעוצמתו האישית לאדם אחר. אם תוכלי לשחרר את רצונותיך ללא הציפיה המביאה בדרך כלל לאכזבה, תוכלי לאפשר לעצמך להיות מופתעת ושמחה כאשר הדברים יחזרו. אחד המעקבים הגדולים ביותר של ההתפתחות הינה ההתרגלות. אנו מורגלים שיענו לנו כאשר אנו פונים. התרגלות זו מביאה למובנות מאליה שמתגבשת בפנים. מובנות מאליה זו בונה את הציפיה ומעודדת תחושוץ קשות. בזוגיות, יחסי הורים ילדים, חברויות ואפילו עם אלוהים, התרגלנו. התרגלות זו הורגת אותנו לאט אבל בטוח. בחיבה והבנה מרליה

למעלה