וונקי

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo46.gif

אני לא יועת מה אני יותר כועסת, עצובה או עצבנית כרגע אמא שלי אתמול נפרדה מי חבר שלה. זה לא מה שמפריע לי שהיה מה שמפריע לי זה שאני לא רוצה שאני ידבר איתו ואני רק בזמן אחרון התחלתי לראות בו דמות אבהית והתחלתי נורא לאוהב אותו היה לי דמות של אבא כזאת שתמיד הייתי יכולה לפנות אליו. מה שעוד מעצבן אותי שהיה גם לא רוצה שאני יפגוש את בן של חבר שלה ילד בן שנתיים וחצי חמוד ומתוק נורא אני רואה בו אח קטן ואני נורא אוהבת אותו. אוף למה תמיד שהכול מסתדר לי בחיים משהו תמיד תמיד חייב להרס לי זה כיאלו אני כול זמן במבחן של כמה אני יכולה לסבול. אני כתבתי את זה כי הייתי צריכה להוציא את הכול החוצה בשביל שזה ישאיר בפנים

האחמית

New member
חמודהה קבלי ../images/Emo24.gif

ועוד
ועוד
!!! אני שמחה שכתבת את זה בסוףף:)

loving angel

New member
היי ווינק....../images/Emo39.gif

אני מקווה שאת מרגישה עכשיו יותר טוב. זה באמת קשה פתאום סתם ככה להיפרד מאדם שנקשרים אליו, אבל אין מה לעשות זו ההחלטה של אמא שלך. ואת יכולה לומר לה שלמרות שהיא נפרדה ממנו את עדיין רוצה לשמור איתו על קשר. וזהו חמודה אני מקווה שהכל יסתדר לך לטובה!!

וונקי

New member
שאלתי אותו

והיא ענתה לי חד וחלק שאני לא ינסה איפלו לשמור איתו על קשר לי אותו ולא עם בן שלו גרר זה מעצבן

loving angel

New member
הבנתי...

אז לבנתיים אל תיהיי בקשר איתו עם הילד שלו,חכי שהיא תירגע ואז דברי איתה שוב לגבי זה. ותביני שכנראה יהיה לה קשה אם תשמרי איתו על קשר.

As היחידה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני לא יודעת ממש מה לכתוב.. אמ.. אני מקווה שתרגישי טוב! ושהכל יסתדר לך! יהיה טוב! בהצלחה!

נינושש

New member
../images/Emo24.gif

ני מקווה שיהיה בסדר.. תני לאמא שלך קצת זמן להירגע ובנתיים אל תדברי איתו.. תני לזה קצת זמן ואח"כ תיראי מה קורה...!! מקווה שיהיה בסדר.. בה ביי נינוששש

non sence

New member
../images/Emo24.gif חיבוקון כי אין לי משהו אחר

לאמר לך .. אממ.. לאב יו!

sh53

New member
שמחה שהוצאת את זה החוצה

החבר של האמא הוא החבר של האמא, ואני מניחה שהיא לא רוצה להמשיך את הקשר איתו או שהיא בוחנת דברים בלעדיו עכשיו והיא רוצה קצת להיות לבד או לחשוב בשקט ובלי לחץ. בכל מקרה, אנו כאן תמיד בשבילך ואני בטוחה שיש עוד אנשים מקסימים בחייך.

spirit noa

New member
.|חבוק|.

מתוקההההההההה קבלי חיבוק ענקיייייייי , ואני מקווה שאת מרגישה יותר טוף
!
!
!
!| |חיבוקקקקקק|||||!

למעלה