galim29

New member
../images/Emo23.gifאוי ליהוש. ../images/Emo24.gif

אני פה אם בא לך לדבר. אוהבת
אני יודעת שיש לזה טיפול, לעומת האנדו שיותר קשה... בטוחה שאת עושה הכול כדי לקבל את כל המידע והטיפול שאפשר.

galim29

New member
גלים עברה ליקום אחר../images/Emo10.gif

מי שמחפש אותה יודע איפה למצוא. ארוך מדי לכתוב פה. אני מותשת, בחיפושי עבודה כי התפטרתי, בתקופה מחורבנת בעליל בחיים שלי ולכן אחסוך את התיאורים פה. אין חדש תחת השמש. אני עזבתי את כל הבדיקות כי אין לי כוח להתעסק בזה יותר. לומדים לחיות עם הכאב כמו שאחד הפרופ' הגדולים אמר לי.

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

בובה תחשבי שמפה רק תעלי, יש תקופות כאלו בחיים והן חולפות שולחת אלף
י דוב

gui1

New member
איך ביקום החדש ? אולי = לעבור לשם

איזה סוג של עבודה את מחפשת אולי אפשר לעזור לך

galim29

New member
יקום לא משהו...../images/Emo10.gif

מה מחפשת? ניהול פרוייקטים רצוי משהו חברתי.. עם ערך מוסף. בכיוון של עמותות... אם ניהול אדמ' אז ראש גדול ולא מזכירות נטו... ורצוי באיזור השרון אבל לא נראה לי דאפשר לבקש הכול. כל דבר שיוציא אותי מהמקום המחריד הזה והבוסית הכי מזעזעת שאי פעם הייתה לי

kikona126

New member
בדקת בשתיל ובזוית השלישית?

מפרסמים שם הרבה. שווה הצצה. אם אני אשמע על משהו אני אגיד לך.

kikona126

New member
הקדשתי לך שיר באחת ההודעות המרחפות

בפורום
אם אני אשמע על משהו אני אגיד לך. קצת מקושרת בתחום, אבל מנסה לא להכנס אליו שוב... הולכת על תחום החקירות כרגע
אבל לא במשטרה...

galim29

New member
הצלחת להצחיק אותי ../images/Emo6.gif

אשמח לדבר איתך במסר או ב-
אולי תצליחי לכוון אותי קצת

kikona126

New member
../images/Emo12.gif

אוווווו כמעט נכנס לי זבוב לפה
מה מצחיק? את מגיעה מתחום החקירות ומנסה לעבור לתחום העמותות? צרי איתי קשר במסר אני לא כל כך בן אדם של טלפון ואם זה יהיה בטלפון זה יעלה הרבה
אני מדברת הרבה
(אני מדברת רק שאני נוהגת, זה עוזר לי לריכוז!) לא כל מה שיש בתחום העמותות מעניין... צריך לדעת לאיפה להגיע... ודרך אגב יש כרגע בנתניה (עד מחר מגישים מועמדות אז להזדרז) מכרז לעבודה עם נוער עולה אם תרצי תצרי איתי קשר במסר (ותשאירי אי מייל) אני אעביר לך את הטפסים. (חשבתי למלא אבל חזרתי בי בסוף)

גלוש יקרה

באנדו אומנם קשה לטפל...אבל משככי כאבים עוזרים לחלק מהבנות בפיברו' רק משככים קשים שעובדים חזק על מערכת העצבים עוזרים ואז פשוט צריך לישון כל היום...בוא נגיד כזה דבר...גם המחלה הזאת וגם זאת, לא להיט בכלל וזאת מאחר שאת שתיהן אי אפשר לרפא לעולם אלא אולי רק להקל על התסמינים וזה הרע שבעניין.. ליהוש...מקווה שתמצאי את הטיפול שמתאים לך...כי הקושי במחלה הנ"ל הוא למצוא ספציפית את מה שמתאים לך...מקווה שהדרך שלך תהיה קצרה ושתרגישי טוב במהרה... אגב, כתבתי לך מסר בחזרה... נשיקות מאמי..

galim29

New member
ניסיתי את הצד האופטימי שחבוי ברובינו... ../images/Emo13.gif:-

annabell Lee

New member
בפעם הבאה שאת עוברת ליקום אחר, קחי אותי איתך.

הנוכחי לא ממש מטיב עימי.

galim29

New member
חשבתי שאני הדיכאונית היחידה פה

את גונבת לי את הטייטל? לא ממליצה לך לעבור ליקום שלי... לא הנוכחי בכל אופן. הוא מלא בצעקות, מתחים, קשיי נשימה ובכי שלא יוצא. וחיפוש עבודה מסיבי... רק עכשיו מתחיל קצת להתבהר... מתגעגעת אלייך בובה... אולי נקשקש קצת בסקייפ?

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo201.gif

בא לי לצעוק בשמך
דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
חיבוק ענק, כי אין לי מילים חכמות

למעלה