annabell Lee

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

תגידו לי להתחדש... פיברומיאלגיה רישמי, כואב ומעצבן..שיהיה לאנדו' עם מי לשחק. אחרי חודשים חזקים בגב התחתון עם עייפות נוראית ומצב רוח בטוסיק...נשלחתי אחר כבוד לבדיקות ורופא מומחה..שקבע חד משמעית שהצטרפתי למועדון הנבחר..נתן לי שיעורי בית בדמות ספר עב כרס...ועוד כדורים לכל החיים. נחמד נכון? אפילו לא מצליחה להיות צינית כרגלי.

אוי יקרה ../images/Emo201.gif

רק זה היה חסר לך ...
לא מתמצאת במחלה הזו, האם יש טיפול? האם הכדורים שקיבלת ימתנו את המחלה ויעלימו את הכאבים? שולחת לך חיבוקים חמים

annabell Lee

New member
לא יודעת...

לפי מה שהבנתי, יש כל מיני כדורים שמרגיעים את הכאב אבל לוקח זמן עד שמוצאים את האיזון המתאים... ואני עוד האשמתי את האנדו בכאב שלא עובר...

מקווה שבמהרה

יעלו על האיזון המתאים
אז מתברר שהיא אפשר להאשים את האנדו בכל...

זואילי

New member
אוי אנאבל, אני מצטערת לשמוע ../images/Emo201.gif

יש לי חברה עם פיברו, יודעת עד כמה זה לא פשוט. קבלי חיבוקים ומקווה שהכדורים יעזרו (לדעתי בארץ זה לא מטופל בכדורים, אולי אני טועה). מכעיס מאוד. אין לנו שקט ושלווה. זה לא פייר.

annabell Lee

New member
לגמרי לא פייר.

האיש טוען שלפחות יש שם למה שקורה לי בשנה האחרונה..או יותר נכון, מה שמרגישים לאחר שכאבי האנדו' הלכו ופתאום רואים עוד רבדים מתחת.. ממש ממש ממש נמאס לי.

gui1

New member
אנבל מחלות עם שמות מפוצצים מדכאים

אבל אל דאגה אפשר לטפל בפיברולמגיה וכדורים לכל החייים זה לא מחייב נכון שאני חוזרת על כצמי על עצמי כל פעם שהרפואה הסינית יכולה לעזור , וגם הפעם שווה לנסות לפני שמתחילים כדורים אנדו לא אנדו אבל עם מערכת חיסון "משוגעת " כמו שלנו הכל יכול להיות , אם את מכירה נטורפטית טובה אז אפשר כגם באמצעות ויטממנים ומנרלים להקל שווה לנסות

annabell Lee

New member
אני לוקחת ויטמינים ותוספי תזונה לפי המלצת

הרופא שלי, אבל זה לא מונע ממע' החיסון שלי לזמן אורחים, קבועים וזמניים כאחד. מה שכן, אני סובלת מהכאבים המסויימים האלו כבר די הרבה שנים, אבל רק עכשיו נתנו להם שם...וחוסר שינה..זה השם האינדיאני שלי.

אוייש

מה עוד........... תגידי מה עם פיזיוטרפיה והתעמלות או כל מיני שיטות הרפייה .....מדיטציה.... יוגה.... ביופידבק...ובטח יש עוד.... דרך אגב את כן יכולה להאשים את האנדו ..... במיוחד האנדו הלא שגרתי שלך והשינויים ההורמונליים שבהחלט יכולים להשפיע על התפרצות של פיברומיאלגיה .. מה נשאר לי מלבד לשלוח מיליוני חיבוקים ....ואולי תמונות .....יש סיכוי שזה יעודד????? אני...אנסה להתקשר בקרוב .....

מאמוש..

אני סובלת כבר שנתיים מכאבי טוסיק, אגן ושרירים, עייפות וחולשה.. מאחר ולא היה ממצא חד משמעי, כבר 3 רופאים אמרו שכניראה זה פיברו'..לא ברור אם מישני או מרכזי..המדקר שלי לעומת זאת לא יכול לשמוע את שם המחלה הזאת וטוען שכל מי שלא מוצאים אצלו את הבעיה ורוצים להתנער ממנו מתייגים אותו כפיברו'..אני באופן אישי הפסקתי להאמין שקיימת מחלה כזאת ועדיין מחכה שיימצאו לי פתרון...אין שום סיבה שינפנפו אותי עם איזה שם מפוצץ...לגבי טיפול: אני התחלתי עכשיו הידרותרפיה (התעמלות במים) שניראה לי שעושה פלאים..שווה לנסות.. השם הזה מעצבן עוד יותר כי כביכול אין למחלה הנ"ל פתרון...וזה לא מקובל עליי!!!! גם אין שום דרך להוכיח פיברו' (בדיקות והכל תקין)...בקיצור אומרים לך...תפסיקי לחפש מה יש לך ותשברי את הראש עם איזה משהו שאין לו פתרון ממשי... אל תלחצי מזה..גם אני בהתחלה נלחצתי..

annabell Lee

New member
אז זהו..שהבדיקות לא היו תקינות והראו

ממצאים שמראים פיברו'-יופי הנה קיצור חדש. לפי הסממנים, זה גם מתאים..בדיוק נקודות הכאב הקלאסיות..הפריחות הקלאסיות..ולא ניסו להתנער אלא מטפלים בשיא הרצינות לאחר שהעבירו אותי מסכת של בדיקות..גם קיבלתי שיעורי בית מהרמאוטולוג, בצורה של ספר על המחלה..כך שלא קיבלתי את הרושם..של נפנוף..להיפך. הבנתי גם שזו מחלה מורכבת וקשה לאבחון, ויש צורך ברופא רמאוטולוג מומחה לנושא.. לא יודעת מה לחשוב.

בפיברו' אין פריחה..

בנפנוף התכוונתי שכאשר יש כאבים בלתי מוסברים ולא מצליחים להבין למה..השם הוא פיברו' - סוג של מחלת כאב ובכך הרופא בעצם מוריד אותך מעליו..זה הנפנוף..אני לא מאמינה שיש כזה דבר...אני מאמינה שכל דבר ניתן לפתרון..ולבוא ולהגיד שיש מחלה כזאת וכזאת שאין הרבה מה לעשות איתה ואת צריכה להתחרפן עם עצמך-זה לא מקובל עליי!!ובעיקר גם בגלל שאני הייתי בסרט הזה..ונכון עד היום אני כאובה..אבל יש כבר אבחנה אחרת שאיתה החלטתי ללכת...דבר נוסף..חוץ מבדיקה קלינית / גופנית-ידנית, אין שום בדיקה שיכולה לאשש מחלה כזאת, כי אין לזה שום פתולוגיות ולכאורה כל הבדיקות יוצאות תקינות (הכוונה-בדיקות דם, צילומים וכו')ושלא יגידו לך אחרת..אני מציעה לך להירגע, זה עושה עוד יותר כאבים מניסיון..השם הוא מפוצץ זה נכון..אבל תגידי לעצמך שאין כזה דבר..ונכון..ראומטולוג הוא המומחה לזה..אני מצטערת אבל מבחינתי לא קיימת מחלה כזאת.. וכל רופא צריך לדעת למצוא לכל חולה פתרון!!!! אם תרצי נתכתב במסר , יש לי משהו לשלוח לך...

annabell Lee

New member
טוב חזרתי מעוד ביקור אצל הרמאוטולוג.

העלתי בפניו את הספקות. הוא הסביר שזוהי מחלה אמיתית לחלוטין אבל עם יחסי ציבור גרועים הנובעים באמת ממגוון הסימפטומים. הוא גם סיפר שמצאו את הגן האחראי למחלה. אמר שרופא שמכיר את המחלה יזהה מיד את הסימנים, שבסה"כ, למרות שהם מפוזרים, הם אופיינים למחלה..למשל, כאב מסויים בצלע השנייה דווקא..והוא הראה לי בדיוק..שרק הצלע הזו מקפיצה אותי לשמיים מכאב, ובמגע לאחרות אני לא מגיבה...

זואילי

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אז עכשיו תנטשי אותנו ותעברי לפורום פיברו?

למעלה