../images/Emo31.gif

אני חושבת שזה מוגזם לכפות עלינו להגיב. אני מגיבה למי שאני חושבת שיש לי מה להגיב ואם אני אצטרך להגיב למי שמתחתי בגלל "חוק" כזה המון פעמים זו תהיה תגובה סתמית.

נׁעה

New member
בעד"ש אמור להיות דבר כזה, לא?

התגובה הטובה של השבוע או משהו.. אני זוכרת שהיה פעם, אבל בעד"שים שהיו מאז שחזרתי לפורום לא ראיתי אז זה...

shmeksit

New member
../images/Emo155.gif בא לי לפתוח פינה קבועה..

אם למישהי בא לפתוח איתי איזה פינה, או שיש לה רעיון ובא לה לחלוק איתי אני אשמח ^^ ויש גם את דולי מספרים שהאני ועוד מישהי (סליחה ששכחתי פשוט עבר הרבה זמן מאז..) אבל זה לא רעיון שלי ואני חושבת שלא יהיה יפה מצידי לפתוח את זה מבלי לבקש רשות.. אז מי שפתחה את הפינה הזו שתגיב :] מקווה שתגיבו..

שלחתי מייל לאפיצ'ו../images/Emo54.gif

אם אתן זוכרות, פעם ראיינתי את בובי מבאניסטיק, וזה היה ממש נחמד. שלחתי מייל לMIL מאפיצ'ו, שאלתי אותה אם היא מוכנה להתראיין.

../images/Emo110.gifדי להגיד את זה:\

זמנים משתנים, וכל כמה זמן אני רואה הודעות כאלה של מה קרה? למה הפורום לא כמו פעם? אנשים יוצאים אנשים נכנסים.. ככה זה. במקום לבכות על זה תשמחו שהפורום קיים ותפעילו אותו:)

UnReAcHaBle 12

New member
אני אחראית על כבאי"ב.

אבל זה פשוט שלא פתחתי חודש וחצי כי נושות פשוט לא עושות =\ פעם שעברה היו רק רמקולים בפיקסלארט של המחשב =\ מישהי רוצה, בקשה. קחו את הפינה, תהנו. נראה כמה זה כיף שאתה משקיע למצוא רעיון מקורי וחביב ואף אחד לא עושה.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

אני מרגישה אשמה מצידי. אני כבר לא מציירת וכן זה מפחית את התגובות מצידי.. וגם אני לא ממש פה וגם בנות ותיקות עזבו.

Shusho

New member
וואי אתן ממש מעפנות כולכן.

שימו לב - אתן רק מנסות להחזיר דברים שהיו מה לעשות שהעבר היה :) ובנות התבגרו ונעלמו מהפורום
. גם אני סתם על תקן "אדומה כי מיכל אוהבת אותי" ולא באמת כאן. אולי תמציאו משהו חדש?.. פינה חדשה? משהו שלא נטחן שמונים פעם בפורום? זה יכול להיות הרבה יותר נחמד.

אולי....../images/Emo192.gif

דולי של מפורסם השבוע או משהו... אין לי כל כך רעיונות *דולי פרסומת-ילדה אחת פתחה את זה ואף אחד לא השתתף אז אולי נפתח את זה שוב? *דולי ארצות עפ"י דגל...

למעלה