אני רוצה דולי לצביעה. וביקשתי מספיר אבל היא לא יודעת מי אחראית על זה.. אכפת לכן אם אני אהיה?
K Karin917 New member 8/4/06 #18 אני רוצה דולי לצביעה.../images/Emo210.gif וביקשתי מספיר אבל היא לא יודעת מי אחראית על זה.. אכפת לכן אם אני אהיה?
אני רוצה דולי לצביעה.../images/Emo210.gif וביקשתי מספיר אבל היא לא יודעת מי אחראית על זה.. אכפת לכן אם אני אהיה?
B broken winges New member 8/4/06 #31 תקשיבו ..גמאני רוצה את השר"ה ושאלתי בלוח..אם אין לה אף "בעלים" אני חושבת ששלושתינו נוכל לחלוק בה כמו שעושים בע"דשים. כאילו שבוע -שבוע.
תקשיבו ..גמאני רוצה את השר"ה ושאלתי בלוח..אם אין לה אף "בעלים" אני חושבת ששלושתינו נוכל לחלוק בה כמו שעושים בע"דשים. כאילו שבוע -שבוע.
C Crazy Motek1 New member 8/4/06 #32 ../images/Emo103.gif../images/Emo219.gifלי אין בעיה../images/Emo13.gif זוהר? מה דעתך?
D DaRk ShinES New member 8/4/06 #36 לפי מיטב ידיעתי שיר ("הבעלים")../images/Emo42.gif עזבה את הפורום,תקנו אותי אם אני טועה..
B broken winges New member 8/4/06 #39 גם למיטב ידיעתי...אבל אם מישהי אחרת שנמצאת בפורום לקחה את הפינה אז שתודיע\תתפקד.
B broken winges New member 8/4/06 #45 אז קבענו... כל יום חמישי תפתח שר"ה. מי תהיה ראשונה? לי ממש לא אכפת.
C Crazy Motek1 New member 9/4/06 #70 ../images/Emo103.gif../images/Emo219.gifקוראים לי מריה וגם לי אין בעיה בכלל זוהר תהייה ראשונה
B broken winges New member 9/4/06 #72 טוב זוהר את תעשי ליום חמישי הזה..13 מריה ליום חמישי הבא..-20 ואני לחמישי אחרי זה..27
M Mrs Johnny depp New member 8/4/06 #42 אני מוכנה להיות אחראית על פינה אני לא יודעת איזה פנויות אבל אם מישהי רוצה להעביר אליי או שיודעת על פינה שאין לה אחראית אני אשמח לאמץ
אני מוכנה להיות אחראית על פינה אני לא יודעת איזה פנויות אבל אם מישהי רוצה להעביר אליי או שיודעת על פינה שאין לה אחראית אני אשמח לאמץ
S super cat New member 9/4/06 #65 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifאפשר גם משו? אני אשמח. וזה. או עם מישו